Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Unirii-Marasesti vanzare 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 139900 €
Unirii-Marasesti vanzare 3 camere Marasesti, Bucuresti

Apartament 3 camere situat in zona Unirii, la 8-10 minute de metrou , etaj 6/8, decomandat ,c-tie 1988, bloc solid ,tip monolit, suprafata 85mp,2 gr. sanitare, renovat, toate imbunatatirile de calitate.usi noi, instalatiile electrice, sanitare schimbate, 2 balcoane.

139900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Unirii-Marasesti vanzare 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 144000 €
Unirii-Marasesti vanzare 3 camere Marasesti, Bucuresti

Apartament 3 camere situat in zona Unirii, la 8-10 minute de metrou , etaj 6/8, decomandat ,c-tie 1988, bloc solid ,tip monolit, suprafata 85mp,2 gr. sanitare, renovat, toate imbunatatirile de calitate.usi noi, instalatiile electrice, sanitare schimbate, 2 balcoane.

144000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 590 EURO lunar Proprietar 590 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 590 EURO lunar Marasesti, Bucuresti

Particular, inchiriez apartament 3 camere, Blvd. Octavian Goga, pasaj Marasesti, 2 bai, 2 balcoane, vedere bilaterala, utilat, mobilat, prima inchiriere, termen lung. Nu doresc ca anuntul sa fie promovat de agentii imobiliare.

590 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Marasesti - 380 EURO lunar Proprietar 380 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Marasesti - 380 EURO lunar Marasesti, Bucuresti

Inchiriez spatiu pentru birou suprafata 36mp situat intr-un bloc nou cu 10 apartamente. Baie complet utilata, restul open space. ACUM SE LUCREAZA LA FINISAJE. Locatie centrala, exact pe sos Marasesti, aproape de parcul Carol si parcul tineretului. Loc de parcare in curte. Aproape si de magazinul Unirea. La 5 min de metrou unirii si tineretului. Etaj 3 din 5 exista si lift. Disponibila din luna aprilie. Pentru detalii ma puteti suna. #central, #unirii, #marasesti, #budapesta, #dimitrieantemir, #tineretului, #serbanvoda, #11iunie, #centrulvechi, #parcultineretului, #metrou, #ultracentral, #birou #avocat, #sediu #firma, #notariat, #splaiul unirii, #distrigaz, #casa poporului,

380 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 119000 EURO Proprietar 119000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 119000 EURO Marasesti, Bucuresti

Apartamentul se afla in primul bloc de la iesirea din pasajul Marasesti catre intersectia cu Nerva Traian.Apartamentul a fost complet renovat in 2015,s-a schimbat sistemul electric si instalatiile sanitare,balcoanele au fost inchise cu geamuri termopan si usi noi.Apartamentul este inchiriat de 3 ani aceluiasi chirias,si contractul este valabil pana in anul 2020 si se vinde cu mobilierul si electrocsnicile incluse.

119000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Marasesti - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Marasesti - 40000 EURO Marasesti, Bucuresti

garsoniera, complet renovata si mobiltata. In prezent este inchiriata pentru cabinet psihologic. Se afla pozitionata stradal la pasajul Marasesti, intr-o cladire cu 8 apartamente, curte interioara, la un parter inalt.

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Bucuresti, Marasesti - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 5 camere Bucuresti, Marasesti - 50000 EURO Marasesti, Bucuresti

Casa la curte zona bd marasesti Are 4 camere locuibile hol cu bucataria pe hol si baie 0762741717plus beci

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Marasesti - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Marasesti - 800 EURO lunar Marasesti, Bucuresti

OCAZIE ! Ofer spre Inchiriere sau VANZARE spatiu mobilat si utilat, conditii excelente, toate utilitatile, ideal pentru activitate de birouri, dar poate fi adaptat si pentru oricare alte activitati comerciale! Intrare separata din Bulevardul MARASESTI, Nr. 34, Sector 4, situat la demisolul unei cladiri cu P+3+M. Loc de parcare disponibil! Constructie finalizata in 2012, conditiile si finisajele sunt foarte bune!

800 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Marasesti - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Marasesti - 65000 EURO Marasesti, Bucuresti

Garsoniera de vanzare in sector 3/Pod Marasesti Lasati mesaj sau sunati dupa ora 15.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 43000 EURO Proprietar 43000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 43000 EURO Marasesti, Bucuresti

apartament decomandat.bucatarie si balcon inchis. bine dispus si impartit.In pret intra si mobila de bucatarie..Eventual apartamentul se poate vinde complet mobilat si utilat gata de mutat .Acte facute,mergem doar la Notar, Apartamentul se afla pe str.Marasesti 14. se vede pe harta. la 220 m de Ratb.. si la 1,2 km.de Cora Alexandriei.. in Cartierul Verde beneficiati de; transport gratuit pana la Cora, detin un loc de parcare,Piscina in incinta pentru locatari, restaurant si market Atm.Accept prima casa cu avans 10 %..Accesul se face cu telecomanda.Bariera.Sunt dispus si la schimb..garsoniera plus diferenta..Depinde de oferta.

43000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 180000 EURO Marasesti, Bucuresti

Apartament in zona Camerei de Comert/Pod Marasesti/Timpuri noi: la 15 minute de mers pe jos de la Piata Unirii sau de la Parcul Tineretului, la 7 minute de la Biblioteca Nationala/ Tribunal si la 5 minute de la metrou Timpuri Noi. Blocul este pe malul raului Dambovita. Apartamentul este la etajul 4/ 7, are 3 camere, decomandat (bucatarie inchisa), 2 bai, 1 balcon, 1 boxa la subsol, spatiu de depozitare la uscatoria de la etajul 7 si loc de parcare (+ multe locuri de parcare legale de-a lungul strazii). Bloc foarte rezistent, construit in 1995, proiectat pt gradul 8 risc seismic. Blocul are lift modern si scara tocmai a intrat in renovare generala (termopane la ghena de gunoi, zugraveli, lift, etc.) Apartamentul se da semi-mobilat, iar unul dintre dormitoare poate fi utilizat ca birou sau ca dormitor, in prezent avand doar rafturi (si un birou care poate fi scos daca nu este nevoie de el). Bucatarie separata, din care nu ies mirosurile ca in noile ansambluri. Doua bai - din care una mare, patrata, cu cada si cu fereastra. Vecinii sunt foarte linistiti, zona este foarte sigura (in ultimii 15 ani cat am locuit acolo nu a fost nici un incident). Apartamentul se intretine usor (gresie in toata casa, termopane) si este calduros. Intretinerea este mica chiar si iarna. Apartamentul este perfect fie pentru o familie cu copii (parcul Tineretului este foarte aproape), fie pentru cuplu tanar care are nevoie de un birou separat, acasa. Daca doriti sa vedeti zona - adresa este str. Splaiul Unirii nr. 39 bl. M12 sc. A, intre podul Marasesti (Camera de comert si industrie a Romaniei) si podul/ metroul Timpuri Noi/ noua cladire de birouri Vastint (Ikea). Proprietar.

180000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 57000 EURO Marasesti, Bucuresti

PRET FIX !COMPLEX REZIDENTIAL CARTIERUL VERDE OCAZIE !!!Apartament situat la parter ! Bloc tip Vila format din demisol ,parter, 2 etaje + mansarda Situat pe soseaua Alexandria vizavi de fabrica de biscuiti Rostar,intrarea catre cartier se face pe strada Celofibrei sau pe Leordeni. (Primul bloc, prima scara, la parter) Șoseaua Alexandria la 2 km de Cora Alexandria , Bloc construit in 2015 ,Apartament mobilat pe comanda,baie dubla de 4 metri lungime ,dormitor mobilat pe comanda cu pat dublu 200/180 , si saltea super ortopedica memori plus , dresing facut pe comanda ,Cu set de noptiere si comoda,In living sant montate 2 candelabre de cristal , bucataria premium cu aparate electrocasnice clasa A+ (cuptor,plita,masina de spalat,combina frigorifica ,apartamentul are pe exterior montate la geamuri ,rulouri de aluminiu actionate cu telecomanda , 2 Camere Confort 1 ,foarte spatios, centrala termica de apartament ,contor gaze individual, parchet, gresie portelanata si faianta pe comanda aduse din spania ,geamuri termopan mari de 160 inaltime cu 110 latime bucata geam, cu tamplarie lemn (wenghe),usa metalica pe comanda , apartamentul situat pe strada Marasesti nr 14 D la parter cu balcon ,suprafata apartamentului fiind de 54 MP plus cota teren spatiu verde ,format din gradina (trecut in acte ),(beneficiari doar cei ce locuiesc la parterul blocului) Cartierul este situat la 5 km de piata Uniri . Apartamentul ,beneficiaza de transport gratuit ,(maxi taxi )Din incinta cartierului , monitorizare video ,paza ,loc parcare , piscina ,teren fotbal gratis, magazin alimentar, restaurant, gradinita la 800 m in imediata apropriere ,pentru proprietari apartamentelor din Ansamblul Rezidential Cartierul Verde ),etc, toate actele sant la zi (cadastru,intabulare,certificat energetic) se poate ocupa imediat (sant proprietar ,nu percep comision)!MULTIPLE IMBUNATAȚIRI PLATITE EXTRA .MAI MULTE DETALII LA TEL . 765 - arata telefon -

57000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Marasesti - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Marasesti - 0 EURO lunar Marasesti, Bucuresti

Particular , inchiriez spatiu comercial in Bucuresti, zona Marasesti, restaurantul Budapesta, vad deosebit. Spatiul are 216 mp , situat la parter/stradal, deschidere cu vitrina 20 ml, grupuri sanitare, curent trifazic, Ideal sediu banca , sala de jocuri, laborator recoltare analize medicale RECENT CONSOLIDAT

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 117000 EURO Proprietar 117000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 117000 EURO Marasesti, Bucuresti

Apartament 2 camere, 2 decomandat, renovat, nemobilat, b-dul Octavian Goga, deasupra pasaj Marasesti, vedere la pasaj Suprafata construita 68 mp, suprafata utila 62,24 mp, conform schita Doua balcoane inchise cu termopan la living si dormitor. Repartitoare caldura pentru fiecare calorifer.

117000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 400 EURO lunar Marasesti, Bucuresti

Ofer spre inchiriere un apartament cu 2 camere, aflat intr-o vila interbelica din zona pasajului Marasesti Apartamentul are o suprafata de 60 m2 si dispune de o terasa de 12 mp. In total 72 mp. Vecinatati: Mega Image: 2 min de mers pe jos Camera de Comert:5 min de mers pe jos Metrou Unirii 1: 7 min de mers pe jos Dotari: Centrala termica Televizor Masina de spalat Nu se accepta animale de companie

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Marasesti - 125 EURO Proprietar 125 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Marasesti - 125 EURO Marasesti, Bucuresti

Apartament semidecomandat 3 camere zona Unirii, Marasesti, Parter Adresa: Bd. Marasesti, langa Mega ImageSuprafata utila: 97.20 mp + boxa (4 mp) + pivnita (6.22 mp)Suprafata totala: 101.20 mpEtaj: ParterNumar camere: 3Anul constructiei: 1946, cladirea nu prezinta risc seismicExtra: - 2 intrari din Bd. Marasesti - construit in vila P+2 - camere inalte, ~4 m - parchet clasic - curte interioara, ~20 mpPoate fi utilizat ca si cabinet, birou, spatiu comercial, showroom etc.Pret: 125.000 EUR, numar etaj: 2, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 101, anul constructiei: 1946Dotari: Alte spatii utile: Boxa la subsolMobilat: NemobilatDotari imobil: CurteAlte caracteristici: Destinatie: Rezidential, Birouri, Comercial, De vacantaAcces: Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal

125 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 700 EURO lunar Proprietar 700 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 700 EURO lunar Marasesti, Bucuresti

Particular, etaj1/8, bloc constructie 2002, decomandat, 2 bai, pasaj Marasesti, parcare, portar, boxa, camara, etc, NEMOBILAT

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 34900 EURO Proprietar 34900 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 34900 EURO Marasesti, Bucuresti

Direct dezvoltator vindem apartamente de 2 si 3 camere, in bloc nou, situat in orasul Magurele, pe strada Marasesti nr. 14. Blocul este finalizat si locuit de 17 familii din totalul de 20 de apartamente. Exista toate documentele pentru vanzare: cadastru, intabulare, etc. Apartamentul prezentat are o suprafata utila de 50 mp si o suprafata construita de 59 mp. Apartamentul este decomandat, iar compartimentarea interioara este realizata din caramida. Baia are geam. Toate apartamentele sunt decomandate, avand bucatarie inchisa si suprafate generoase. Imobilul detine toate utilitatile: apa, canalizarea orasului, curent electric, gaz. Blocul are regim de inaltime Parter + 3 etaje si are doua scari. Cele doua scari au aceeasi configuratie si acelasi numar de apartamente (cate 10 apartamente in fiecare scara). Blocul este situat pe strada Marasesti, la o distanta de cca 2 minute fata de podul ce traverseaza centura mun. Bucuresti. Strada pe care este situat blocul este asfaltata, toate strazile din jur fiind, de asemenea, asfaltate. Imobilul este amplasat intr-o zona cu vile moderne si blocuri. Structura de rezistenta este realizata pe stalpi si cadre de beton, iar compartimentarea este realizata cu caramida tip Porotherm de 25 cm grosime. Izolatia exterioara se realizeaza cu polistiren expandat de 10 cm. Peretii interiori ai apartamentelor sunt realizati din caramida Porotherm, ce asigura o foarte buna izolare termica si fonica. Apartamentele se predau la cheie, fiind dotate cu usa metalica, centrala termica in condensatie, obiecte sanitare in baie, gresie, faianta, parchet, usi de interior. Finisajele se pot personaliza. Blocul dispune de toate utilitatile si este racordat la canalizarea orasului (NU are fosa septica).

34900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 37500 EURO Proprietar 37500 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Marasesti - 37500 EURO Marasesti, Bucuresti

Direct dezvoltator vindem apartamente de 2 si 3 camere, in bloc nou, situat in orasul Magurele, pe strada Marasesti nr. 14. Blocul este finalizat si locuit de 12 familii. Exista toate documentele pentru vanzare: cadastru, intabulare, etc. Apartamentul prezentat are o suprafata utila de 50 mp si o suprafata construita de 59 mp. Apartamentul este decomandat, iar compartimentarea interioara este realizata din caramida. Baia are geam. Toate apartamentele sunt decomandate, avand bucatarie inchisa si suprafate generoase. Imobilul detine toate utilitatile: apa, canalizarea orasului, curent electric, gaz. Blocul are regim de inaltime Parter + 3 etaje si are doua scari. Cele doua scari au aceeasi configuratie si acelasi numar de apartamente (cate 10 apartamente in fiecare scara). Blocul este situat pe strada Marasesti, la o distanta de cca 2 minute fata de podul ce traverseaza centura mun. Bucuresti. Strada pe care este situat blocul este asfaltata, toate strazile din jur fiind, de asemenea, asfaltate. Imobilul este amplasat intr-o zona cu vile moderne si blocuri. Structura de rezistenta este realizata pe stalpi si cadre de beton, iar compartimentarea este realizata cu caramida tip Porotherm de 25 cm grosime. Izolatia exterioara se realizeaza cu polistiren expandat de 10 cm. Peretii interiori ai apartamentelor sunt realizati din caramida Porotherm, ce asigura o foarte buna izolare termica si fonica. Apartamentele se predau la cheie, fiind dotate cu usa metalica, centrala termica in condensatie, obiecte sanitare in baie, gresie, faianta, parchet, usi de interior. Finisajele se pot personaliza. Blocul dispune de toate utilitatile si este racordat la canalizarea orasului (NU are fosa septica).

37500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Marasesti - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Marasesti - 350 EURO lunar Marasesti, Bucuresti

Ofer spre inchiriere garsoniera, confort 1, decomandat, mobilata si utilata complet, curata, etaj 7/8, parcare neproblematica, proximitate metrou si ratb, zona deosebita si linistita.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Bucuresti, Marasesti - 108000 EURO Proprietar 108000 €
Vanzare casa 2 camere Bucuresti, Marasesti - 108000 EURO Marasesti, Bucuresti

Casa Uniriii-Marasesti-Cantemir Casa din perioada interbelica, situata ultracentral, teren 170 mp,curte proprie, 2 camere cu un hol generos, baie, bucatarie, magazie de caramida, pivnita mare (se afla sub baie si bucatarie,), garaj. Amprenta la sol este de 75 mp, deschiderea la strada este de 7.70m, are toate utilitatile. Exista certificat de urbanism:POT 60%, CUT 2.5, se poate construi P+2+M. Casa necesita renovare.

108000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.