Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Casa Mangalia, str Transilvaniei, nr 8 Agentie - 0 comision - exclusivitate 54470 €
Casa Mangalia, str Transilvaniei, nr 8 Mangalia, Mangalia , jud. Constanta

"Imobil situat in str. Transilvaniei nr.8, Mangalia, jud.Constanta compus din casa si teren aferent (Sc=78.84 mp, SC Etindere=13,10, Steren=439 mp. La parter casa este formata din living, bucatarie, baie, hol si debara, iar la etaj este format din 2 camere si dependinte. Casa are regim de inaltime S+P+1E si a fost edificata in jurul anului 1997. Casa are fundatii din beton armat, stalpi si centuri din beton. Peretii sunt portanti si sunt din zidarie.; Bunul se vinde in licitatie publica, pretul de incepere fiind de 54.470 EUR si reprezinta 75% din valoarea de piata a imobilului. In conditiile in care sunt doua sau mai multe persoane interesate, iar ofertele sunt sub pretul de pornire a licitatiei, imobilul se va vinde persoanei care ofera cel mai mare pret, in conditiile prevazute de art. 846 c.pr.c."

54470 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(