Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren intravilan |  Ciolpani - DN 1 | 27.4 Ha |  TVA 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 1999000 €
Teren intravilan | Ciolpani - DN 1 | 27.4 Ha | TVA 0% Ciolpani, Ciolpani , jud. Ilfov

Va prezentam in exclusivitate un teren intravilan, situat in ILFOV- CIOLPANI in apropiere de DN1 ,in suprafata de 274323 mp (27,4 hectare), cu o deschidere de 324 ml, scos din circuitul agricol, cu punct trafo la poarta. Terenul este ideal pentru parc solar, constructii hale, depozite, ferma, rezidential. Se poate face conectarea cu statia de transformare Tancabesti ! ( statia are putere disponibila pentru a absorbi puterea produsa de un parc solar ) Suprafata 274323 mp Deschidere 324 ml INTRAVILAN CURTI CONSTRUCTII IDEAL PENTRU PARC SOLAR Accesul se face din DN1 intr-un drum secundar . Pe teren exista punct TRAFO ! Drumuri importante in vecinatate: -DN1 Bucuresti-Ploiesti -DJ 101C -DE6/1 -Drum comunal 182 Proprietatea benefciaza de urmatoarele faciltiati : -trei puturi de mare adancime ( 80m) -doua lacuri artificiale (1300mp) -gard pe toate laturile -punct trafo -diverse tipuri de pomi -solar Pentru mai multe detalii, vizionari sau oferte va astept cu un telefon la primul numar din anunt.

1999000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
5000mp teren intravilan Ciolpani cu utilitati Agentie - 0 comision - exclusivitate 50000 €
5000mp teren intravilan Ciolpani cu utilitati Ciolpani, Ciolpani , jud. Ilfov

Va propunem spre vanzare un frumos teren intravilan construibil in Ciolpani reper Piscu avand o suprafata de 5000 mp si deschiderea de 35 ml la 1 front si lungimea 150ml. Terenul are case construite la aproximativ 70m. Ca utilitati terenul are curent pe teren si gaze la 70m distanta iar accesul se face pe drum asfaltat. Caracteristici teren POT 35% CUT 1 Regim de inaltime P+2. Comison 0% cumparator! www.sorin-stoinea.ro

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(