Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren pretabil dezvoltare bloc de apartamente - Th. Pallady, Lunca Marcusului Agentie - 0 comision - exclusivitate 270000 €
Teren pretabil dezvoltare bloc de apartamente - Th. Pallady, Lunca Marcusului Theodor Pallady, Bucuresti

De vanzare teren intravilan cu suprafata de 1211 mp in zona Theodor Pallady, pe strada Drumul Lunca Marcusului nr. 46-48. Accesul se face foarte usor din bulevard pe strada asfalatata. Zona este in dezvoltare rezidentiala cu blocuri de locuinte deja finalizate in vecinatati, prin urmare aplasamentul este ideal pentru a construi un bloc. Pana la Metrou Nicolae Teclu sunt 10 minute de mers pe jos (800m), iar statiile RATB sunt la doar 5 minute (500 mp). Utilitatile sunt in apropiere. Exista certificat de urbanism pentru construire eliberat in martie 2020. Caracteristici tehnice: - Suprafata 1211,36 mp - Deschidere 19,02 ml - Certificat de urbanism: CUT 2,5; POT 60% - Regim inaltime S+P+3E+4ER - Destinatie rezidential. Potential: Pe teren se poate construi un bloc cu o amprenta la sol de 560 mp si o suprafata desfasurata totala de 2550 mp, constructie ce poate avea pana la 34 de apartamente (2 si 3 camere) cu o suprafata medie de 58 mp si locurile de parcare aferente. Comision 0% cumparator!

270000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(