Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Theodor Pallady  - 2100 EURO lunar Proprietar 2100 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Theodor Pallady - 2100 EURO lunar Theodor Pallady, Bucuresti

Arion Adrian Spatiu de inchiriat Pallady 287 Spatiu multifunctional de inchiriat pe Bulevardul Theodor Pallady 287 in incinta fostului IOR 2 , parter . Curent 380 , gaze , apa , canal , wc , acces tir/camion , se poate face si productie si depozitare , se poate compartimenta si amenaja dupa nevoile chiriasului . Proprietar persoana fizica . Pret 7 e / mp , suprafata 300 mp .

2100 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  terenuri constructii Bucuresti, Theodor Pallady  - 10000 EURO lunar Proprietar 10000 €

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii industrial Bucuresti, Theodor Pallady  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere spatii industrial Bucuresti, Theodor Pallady - 350 EURO lunar Theodor Pallady, Bucuresti

Anca Boxa depozitare,7 mp, Pallady, metrou N. Teclu Bucuresti Sector 3 Theodor Pallady

350 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Apartament - bucatarie mobilata si utilata - Prima inchiriere - loc de parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 430 €
Apartament - bucatarie mobilata si utilata - Prima inchiriere - loc de parcare Theodor Pallady, Bucuresti

Apartament  cu 2 camere de inchiriat in ansamblul Hills Brauner,  in suprafata total utila de 49.1 mp , situat la etajul 5 . Dispune de loc de parcare suprateran , fix in fata intrarii in scara. Se preda  semi-mobilat, bucataria fiind mobilata si utilata.

430 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa vila 5 camere de vanzare in Catelu, Oportunitate Agentie - 0 comision - exclusivitate 139000 €
Casa vila 5 camere de vanzare in Catelu, Oportunitate Theodor Pallady, Bucuresti

Va propunem spre vanzare o casa/vila P+1+M in Catelu, Strada Soarelui, Nr. 8, in imediata apropiere a intrarii in Bucuresti dinspre autostrata soarelui si a zonei Theodor Pallady, Auchan/Ikea. Proprietatea se situeaza intr-o zona foarte linistita, dar in acelasi timp extrem de aproape de punctele de interes din zona: Centre comerciale, 15 minute de mers pietonal pana la metrou Anghel Saligny. Casa este individuala si este construita pe un teren de 260 mp in anul 2011, fiind renovata in perioada august 2018-ianuarie 2019 si beneficiaza de 5 camere dintre care 3 dormitoare situate la etaj, sufrageria impreuna cu bucataria si o camera folosita ca birou la parter. Exista cate o baie pe fiecare nivel. Se vinde Mobilata si utilata, gata de mutare. Ceea ce face deosebita aceasta casa este eficienta energetica sporita avand performanta energetica A si amprenta 0 de carbon, lucruri care se datoreaza faptului ca este la baza o construcție de lemn, fundatie din beton, stâlpi de lemn de 12/12 cm, o placa de beton deasupra parterului, iar pereții de la exterior spre interior sunt din polistiren de 5 cm, osb de 2 cm, vata minerala de 5 cm, folie anticondens, osb de 2 cm, rigips și lavabila. Casa are o rezistenta sporita la cutremur, costurile de intretinere sunt scazute fiind calduroasa iarna si racoroasa pe timp de vara. Singura investitie de luat in calcul este decorativa pentru exterior sau orice alta soluție de a închide fațada. Beneficiaza de toate utilitatile : Curent, Apa, Canalizare , nu este racordata la reteaua de gaze ( desi exista posibilitatea racordarii imediate ) deoarece pana in acest moment nu a existat aceasta nevoie. Incalzirea se face prin centrala electrica proprie. Pentru zilele de vara este dotata cu sistem de aer conditionat. Drumul de acces, aproximativ 150 de metri, este momentan pietruit doatorita faptului ca recent au fost facute lucrarile pentru reteaua de canalizare, urmeaza ca primaria Catelu sa asfalteze acest drum in perioada urmatoare ( proiectul de asfaltare este in derulare ). Deschidere catre colaborare.

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(