Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Bucuresti, Vatra Luminoasa  - 77000 EURO Proprietar 77000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Vatra Luminoasa - 77000 EURO Vatra Luminoasa, Pantelimon

Apartament 3 camere Soseaua Pantelimon Apartamentul este situat pe Soseaua Pantelimon nr. 354, blocul 2, scara 1. - an constructie 1973 - blocul este reabilitat - 3 camere, 1 baie cu boiler, 1 balcon 9.4 mp - suprafata totala 70.68 mp - suprafata utila 65.07 mp - renovat recent - mobilat modern - gresie, faianta, termopan, parchet - se vinde mobilat si utilat complet - vedere pe fata, nu este obstructionata, statii STB in fata scarii (autobuz 104, tramvaie 55, 14) - in fata blocului este liceul Lucian Blaga, in spatele lui scoala generala nr. 66 - la parterul acestuia se afla multiple magazine alimentare, banca si farmacie. - pozitionat langa Cora Pantelimon si parcarea Park&Ride Pantelimon. Pretul este negociabil, la fata locului. Accept si credit. Proprietar. Mai multe poze pe Whatsapp. 3 camere - Sectorul 2 , 3 camere - Bucuresti

77000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(