Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


P-ta Muncii-Vatra Luminoasa vanzare garsoniera Agentie - 0 comision - exclusivitate 58900 €
P-ta Muncii-Vatra Luminoasa vanzare garsoniera Vatra Luminoasa, Bucuresti

Garsoniera situata in zona Muncii-Vatra Luminoasa,la cateva minute de metrou , etaj 8, decomandata, c-tie 1988, suprafata 40mp, bloc mixt(apartamente+ garsoniere)vedere spate,libera,

58900 €

   Apartament

Vezi Detalii
P-ta Muncii-metrou vanzare garsoniera Agentie - 0 comision - exclusivitate 59600 €
P-ta Muncii-metrou vanzare garsoniera Vatra Luminoasa, Bucuresti

Garsoniera situata intre metrou Muncii si metrou Iancului,c-tie 1989, etaj 9,bloc solid tip monolit,mixt(apartamente si garsoniere),intrare din b-dul Mihai Bravu ,vedere spate, suprafata 40mp, toate imbunatatirile de calitate, tamplarie termopan,rulouri exterioare geam,aer conditionat,bucataria mobilata si utilata.Garsoniera este libera si se vinde mobilata si utilata.

59600 €

   Apartament

Vezi Detalii
P-ta Muncii-metrou vanzare garsoniera Agentie - 0 comision - exclusivitate 59600 €
P-ta Muncii-metrou vanzare garsoniera Vatra Luminoasa, Bucuresti

Garsoniera situata intre metrou Muncii si metrou Iancului,c-tie 1989, etaj 9,bloc solid tip monolit,mixt(apartamente si garsoniere),intrare din b-dul Mihai Bravu ,vedere spate, suprafata 40mp, toate imbunatatirile de calitate, tamplarie termopan,rulouri exterioare geam,aer conditionat,bucataria mobilata si utilata.Garsoniera este libera si se vinde mobilata si utilata.

59600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vatra Luminoasa-Mihai Bravu vanzare 2 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 88000 €
Vatra Luminoasa-Mihai Bravu vanzare 2 camere Vatra Luminoasa, Bucuresti

Apartament 2 camere situat in zona Vatra Luminoasa, la cateva minute de metrou Muncii ,etaj 1/8, decomandat, c-tie 1989, suprafata 60mp, toate imbunatatirile, liber

88000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Bucuresti, Vatra Luminoasa  - 350 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Vatra Luminoasa - 350 EURO lunar Vatra Luminoasa, Bucuresti

Va propunem la inchiriere garsoniera in bloc mixt . Este situata in zona Vatra Luminoasa pe Maior Coravu, ca punct de reper metrou Piata Muncii. Apartamentul este confort 1 sporit decomandat, cu o suprafata totala 57 mp si utila 57 mp. Dispune de 1 baie, 1 balcon si bucatarie cu loc de luat masa. Garsoniera este situata la parter inalt din P+2 etaje si detine si o boxa la demisol de 7 mp. Constructia este finalizata in anul 1948, iar apartamentul este renovat 2017. Imobilul are 2 apartamente pe nivel. Apartamentul este in stadiul finisat prezentand urmatoarele caracteristici : calorifere: otel; ferestre: termopan; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal . Va recomandam apartamentul pentru locuinta. Locuri de parcare 1 in strada. ID intern: ROI003034.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
VATRA LUMINOASA, VILA DE RENOVAT SAU EXTINS, 100 MP, 191 MP TEREN! Agentie - 0 comision - exclusivitate 269000 €
VATRA LUMINOASA, VILA DE RENOVAT SAU EXTINS, 100 MP, 191 MP TEREN! Vatra Luminoasa, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! VATRA LUMINOASA, VILA DE RENOVAT SAU EXTINS, 100 MP, 191 MP TEREN! Zona exclusivista de vile, fara trafic, langa Parcul National si Maior Coravu. Vila cocheta, luminoasa, perfecta pentru o familie. Jumatate de duplex compus din demisol, parter, etaj, pod mansardabil. Necesita renovare si permite extindere. Curte generoasa pe trei laturi, garaj, locuri de parcare. Living si doua dormitoare, 2 bai.

269000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Mihai Bravu-Matei Voievod Agentie - 0 comision - exclusivitate 175000 €
Mihai Bravu-Matei Voievod Vatra Luminoasa, Bucuresti

K Imobilare Consult va propune in exclusivitate: (rugam parcurgerea informatiilor din anunt) Imobilul se afla aproape de intersectia cu bv. Mihai Bravu cu Vatra Luminoasa, mergand spre Strada Agricultori.Acees rapid spre Metrou Iancului sau Pta Muncii. Vila structurata pe Parter+Mansarda (vezi planuri/compartimentare) , avand in componenta 4 camere ,pivnita,magazie si terasa la mansarda, suprafata totala construita=164 mp,suprafata utila= 135mp. Teren total 154mp,talpa casei 82 mp, curte individuala,libera 72 mp. Constructia a fost realizata in anii 1950-60 , mansardata in 2006 si renovata total in 2015 de actualii proprietari (constructie caramida si beton,fundatie noua/subzidire,izolata cu vata minerala, acoperis nou, centrala noua , supraveghere video). Vila este retrasa de la sosea,accesul pana la proprietate se face pe un drum comun cu alta proprietate(casa parter). Vecini linistiti,civilizati. Nu se parcheaza in curte! Pret - 175.000euro (mobilata si utilata) Comision 2% Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare. Vizionari cu programare,doar clienti solvabili, multumim! Marius Marcu-broker exclusiv

175000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vatra Luminoasa vila cu arhitectura deosebita de vanzare Agentie - 0 comision - exclusivitate 240000 €
Vatra Luminoasa vila cu arhitectura deosebita de vanzare Vatra Luminoasa, Bucuresti

Vatra Luminoasa, pozitionare excelenta, vila deosebita, luminoasa, D+2 , structura foarte solida, suprafata utila 141 mp, teren 166 mp, amprenta la sol 54 mp, singur curte 94 mp , garaj 18mp. Vila este compusa din : Demisol : bucatarie, dormitor, WC, camara; Etaj 1 : sufragerie, dormitor, baie; Etaj 2 : dormitor, pod. Vila beneficiaza de 2 curti : una in fata, 38mp si una in spate, 56 mp. Curtea din spate este ideala pentru un gratar cu prietenii sau loc de joaca pentru copii in aer curat. Este foarte bine amplasata, intr-o zona verde, linistita, in imediata apropiere a unui parculet (insa sufiecient de departe pentru a nu fi deranjat de zgomotul din parc), avand conexiuni pentru toate tipurile de activitati si servicii (business, scoli, clinici medicale private, Biserica, Spitalul Monza, magazine, cafenele si restaurante, Mega Mall, bazin de inot, teren de tenis, centre comerciale, mijloace de transport (autobuze , trolebuze), Metrou P-ta Muncii in apropiere. Acces rapid la parc Lia Manoliu, Mega Mall sau metrou Muncii.

240000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(