Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare vila cu 4 etaje Bacau, Bacau - 98000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 98000 €
Vanzare vila cu 4 etaje Bacau, Bacau - 98000 EURO 9 Mai, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va prezinta spre vanzare( CU CHIRIAS in plata 2300 lei /lunar & activitate ENGLISH SCHOOL contract finantare europeana asigurata pana in Martie 2021) o vila P+E ,moderna, situata in zona centrala a Mun.Bacau aproape de statia de autobuz avand toate utilitatile contorizate individual(CT Gaz,apa,curent). Interesanta investitie pentru orice activitate independenta din domeniul serviciilor(indiferent de tipul acestora) datorita pozitionarii avantajoase cat si a accesului extrem de facil catre zona de ultracentral deasemenea o oportunitate imobiliara validata de prezenta chiriasului si pentru cei care doresc sa valorifice superior capitalul propriu din depozitele bancare. Locatia-proprietar societate comerciala- poate fi utilizata si pentru cazare echipelor detasate temporar iar curtea imprejmuita cu gard inalt opac -desi redusa ca suprafata--poate acomoda parte din inventarul de echipamente sau poate fi folosita ca loc de fumat . Podul vilei este generos si se poate utiliza ca spatiu de arhiva sau de depozitare.

98000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bacau, Bacau - 270 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bacau, Bacau - 270 EURO lunar Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va propune-spre inchiriere- un apartament curat si modern mobilat cu 2 camere decomandate situate la etajul 2 al unui bloc cu 4 nivele fata in fata cu ARENA MALL si CARREFOUR,aproape de scoala si gradinita cu program prelungit si la mica distanta de statia de autobuz. Orientat EST-VEST desfasurat pe toata latimea blocului(pe mijloc/confort termic) acest apartament spatios(bucatarie generoasa,2 balcoane inchise cu tamplarie PVC cu geam termopan)este complet mobilat si utilat(masina spalat rufe/combina frigorifica,aragaz,cuptor )si poate acomoda confortabil o familie sau un utilizator individual.Are CT proprie iar accesul se poate face atat pe usa principala(interfon)cat si pe intrarea secundara ce comunica spre parcarea din spatele blocului(vedere directa din balconul VEST). ID intern: 129.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 550 mp Bacau, Bacau - 198000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 198000 €
Vanzare terenuri constructii 550 mp Bacau, Bacau - 198000 EURO Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va prezinta un teren intravilan cu Certificat De Urbanism P+2 situat in zona de case cu acces imediat dinspre Parcul Catedralei avand toate utilitatile pe teren acesta fiind complet imprejmuit existand si posibilitate de extindere .Amplasamentul permite construirea de: cresa, gradinita, scoala, dispensar ,biserica parohiala sau locuinta individuala maxim P+2. Pozitionarea langa Parcul Catedralei permite un acces imediat si coerent direct catre centrul orasului atat pietonal cat si cu auto,zona fiind circulata si iluminata corespunzator.Una dintre ultimele parcele disponibile in aceasta zona.Terenul liber reprezinta o suprafata in exces de care vanzatorul(vila acestuia are teren si acces propriu /fara legatura cu suprafata in exces)a decis sa se desparta,aceasta parte din teren nefiind utilizata de catre familia proprietarului. ID intern: 150.

198000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bacau, Bacau - 900 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 900 €
Inchiriere spatii comercial Bacau, Bacau - 900 EURO lunar Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va propune spre inchiriere- 12 eur/mp - un spatiu comercial PARTER direct stradal situat in intersectia TIC -TAC zona Spitalului Judetean Bacau.Suprafata imediat disponibila este de 75 mp, existand posibilitatea de a se extinde pana la 150 mp .Contorizarea este independenta pe toate utilitatile, spatiul este modernizat si are CT ,dispune de 3 grupuri sanitare,3 cai de acces iar inaltimea interioara este de 3 m .

900 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 46800 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 46800 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 46800 EURO Cornisa, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va propune spre vanzare un apartament spatios (72.29 mp total)la etajul 2/10, cu 3 camere decomandate,2 balcoane,baie cu fereastra in 2 canate, confort 1, situat in imediata vecinatate MEGA IMAGE Orizont. Usa metalica intrare,tamplarie PVC cu geam termopan ,2 debarale spatioase cat si cele 2 balcoane foarte generoase intregesc pachetul de avantaje ale acestui foarte bine pozitionat apartament situat in mijlocul unui spatiu verde amplu(vedere din toate camerele) precum si la cativa pasi de scoala,gradinita,mijloace de transport in comun/ 5 minute de mers pe jos de PIATA SUD. Apartamentul este contorizat individual pe apa si curent ,incalzirea fiind acum pe sistemul de termoficare public.Apartamentul este izolat exterior ,accesul in scara (interfon/lift)este direct din pietonal sub stalpul de iluminat din fata blocului.Optional se poate amenaja o boxa la subsol /cu acces pe scara clasica de bloc. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATP,scoli,gradinita. ID intern: 149.

46800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Bacau, Bacau - 14900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 14900 €
Vanzare casa 2 camere Bacau, Bacau - 14900 EURO 9 Mai, Bacau , jud. Bacau

Ava Imob vinde casa cu 2 camere situata in sat Sarata. Este din chirpici -modificata 2 camere baia si bucatarie din Bca.Este izolata exterior, are termopan partial, incalzirea se face cu soba. Are apa curenta, fosa septica, o terasa generoasa. Mai necesita renovare, insa poate fi amenajat un spatiu decent pentru o familie la inceput de drum sau pentru cei care se retrag de la oras spre liniste la o casa intr-un sat in apropiere de Bacau. Merita vazuta! ID intern: BI12510.Pret: 14900 EuroTelefon: 0755635401

14900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 178 mp Bacau, Bacau - 23140 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 23140 €
Vanzare terenuri constructii 178 mp Bacau, Bacau - 23140 EURO Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va propune spre vanzare -COMISION 0% la cumparator -Teren CONSTRUIBIL(parcelabil !!!) Certificat Urbanism pe Str.Stadionului, reper Posta 6, avand o suprafata de 178 mp cu deschiderea de 10 ml la strada asfaltata / iluminat public si toate utilitatile la limita de proprietate. Caracteristici teren POT 40 % , CUT 4.4 , amprenta maxima 71 mp.Terenul se poate utiliza pentru SERVICII;PARCAJE;GARAJE;ACTIVITATI COMPATIBILE CU FUNCTIUNEA DE LOCUIRE(atelier instalator sanitar/electric/cabinet veterinar/amplasare container tip birou;depozit) .Pretul 130 EUR/MP este negociabil . ID intern: 132.

23140 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bacau, Bacau - 6413 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 6413 €
Inchiriere spatii comercial Bacau, Bacau - 6413 EURO lunar Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va prezinta avand Comision 0% la Client,o proprietate-imediat disponibila- compusa din SPATIU VANZARE in HALA COMERCIALA(1087mp)CORP BIROURI MODERN P+1(256 mp /nivel),DEPOZIT( 378 mp) fiecare activ -SE POATE INCHIRIA INDIVIDUAL- beneficiind de intrare ,acces si contorizare PROPRIE(optional). Excelent pozitionata langa intrarea de la Supermarket SELGROS Bacau si amplasata pe un teren de 3723 mp ce poate oferi cca.50 locuri de parcare aceasta locatie(H sub grinda 3.85m) are o latime de 16 m si o lungime (TOTALA )de cca.100 m fiind bransata la TOATE utilitatile(curent putere industriala/apa /canalizare/gaz). Pret inchiriere SPATIU VANZARE 5,9 eur/mp!!! Pret inchiriere SPATIU depozit 4,5 eur/mp. Pret inchiriere CORP birouri 6,9 eur/mp. Imobilul clasificat GRAD II rezistenta foc,are put forat la 10 m adancime si conducta apa incendiu. Proprietarul asigura suport EFECTIV (implicare financiara)pentru autorizarea ISU in functie de obiectul de activitate(comert/productie/office).

6413 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Bacau, Bacau - 550000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 550000 €
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Bacau, Bacau - 550000 EURO Garii, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va prezinta cu 0% Comision si posibilitate de plata esalonata direct la proprietar,un teren(avand Certificat de Urbanism pentru construire Hala,Sediu administrativ si Imprejmuire teren) intravilan 10.000 mp(1 hectar cu deschidere la Strada Arcadie Septilici de 71 m liniari) curti constructii ( in PUG zona de unitati industriale ) cu toate utilitatile langa limita de proprietate.La cca. 200 m distanta se afla PT al E-ON ce poate alimenta confortabil investitia proiectata pe acest teren .Se poate parcela in 2 loturi de 1264 mp si respectiv 8461 mp ,drumul de servitute(dintre loturi) ce deserveste doar vecinul din spatele proprietatii putand constitui cale de acces pentru o dezmembrare ulterioara in vederea revanzarii,etc . Situat langa TNT Club Sport ,reper urban de majora notorietate,avand statii de autobuz ale S.C.Transport Public SA pe ambele sensuri chiar in fata terenului si acces imediat (fara semafoare...)din ultracentral prin pasajul subteran catre Centrul de Afaceri & Expozitii ,pozitionata la doar cateva sute de metri de intersectia cu sens giratoriu(la avion)aceasta proprietate poate oferi certitudinea implementarii cu maxime sanse de succes a unui proiect (aproape de orice tip)ce are deja din start avantajele unei maini de "chinta roiala " la un pret de 39 eur/mp (posibilitate vanzare cu taxare inversa). 55000 eur reprezinta pretul pentru terenul de 1264 mp plus cota indiviza din drum acces.

550000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Bacau, Bacau - 67000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 67000 €
Vanzare casa 4 camere Bacau, Bacau - 67000 EURO 9 Mai, Bacau , jud. Bacau

Agentia Ava Imob vinde casa, regim de inaltime P+M, cu 3 dormitoare, living si bucatarie open space, 2 cu 2 bai. Este situata in Letea Veche, la cateva minute distanta de oras.Are o suprafata construita de 138 mp, iar suprafata utila de 120 mp. Este construita din caramida Porotherm, cu structura beton, din an 2009, invelita cu Lindab. Casa este mobilata, foarte bine intretinuta, geamuri termopan peste tot, usi interior de asemenea din termopan, parchet laminat de calitate in camere, gresie si faianta in bucatarie, hol si bai, incalzirea se face cu centrala pe peleti.In curte mai este o bucatarie de vara, cu beci dedesupt, fosa septica. Terenul din jurul casei este de 450 mp. Zona este linistita, vecini civilizati. Merita cumparata! ID intern: BI10922.PRet 67000 Euro negociabilTelefon: 0755635401

67000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii industrial Bacau, Bacau - 2400 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 2400 €
Inchiriere spatii industrial Bacau, Bacau - 2400 EURO lunar Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va prezinta in exclusivitate -COMISION 0% pentru client - primul PARK LOGISTIC modern din Bacau langa DN2/E85 la intrarea dinspre Bucuresti in zona Com. Nicolae Balcescu !!! Oferind pana la sfarsitul anului 2019 o gamă variată de spaţii de închiriat , de la depozite şi hale de 597 mp până la spaţii cu suprafeţe de 13.000 mp, parcul logistic devine unul din cei mai importanţi furnizori de spaţii de depozitare şi industriale din Moldova. Cu o suprafata totala construita de aproximativ 33.000 metri patrati si o suprafata totala de teren de aproximativ 8 ha, parcul logistic ofera întreaga gama de solutii: de la spatii de depozitare, productie, spatii frigorifice pana la spatii de birouri. În incinta parcului logistic îşi vor desfăşura activitatea companii naţionale şi multinaţionale,partenere deja in alte proiecte din tara contracte de rezervare a suprafetelor fiind active si deschise . Dezvoltatorul proiectului ofera si posibilitatea de a construi personalizat - "build to suit" dupa planul beneficiarului-pe terenul liber/colorat in verde/ avand expunere directa la drumul european- fie ca este fabrica de confectii,incaltaminte sau orice alt profil existand putere electrica instalata suficienta pentru a deservi mari consumatori . In parcul logistic -251 locuri de parcare auto comercial;36 locuri parcare TIR; Posibilitate amenajare spatii Producție/Showroom. Echipă de management parc în incintă Birouri moderne configurate la cererea beneficiarului Parcare pentru autovehicule Parcare camioane Spațiu pentru manevre auto Acces transport public Restaurant incinta Proximitate Aeroport International Bacau. Suprafetele de hala disponibile incep de la 597 mp si sunt posibile extinderi in functie de cerinta beneficiarului, alte marimi standard oferite fiind 1200mp si 2400mp. 9.5 m inaltime liber interna • 12x24 m structura beton • Sistem sprinklere ESFR • 5 t/mp rezistenta podelei la greutate • Sistem de contorizare inteligenta • Utilizarea iluminatului cu LED interior/exterior – duce la economisirea cu pana la 70% a energiei electrice pe luna in comparatie cu iluminatul standard • Izolarea termica superioara a cladirii previne pierderea caldurii, econimisindu-se pana la 15% din costurile de incalzire Loading docks-rampe de andocare Drive-in doors-usi industriale acces auto in hala 24-h Securitate cu supraveghere video Conditii comerciale • Depozit – 3,7 euro/mp/luna • Birouri – 7,5 euro/mp/luna • Taxa pentru Servicii – 0,7 euro/mp/luna

2400 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 53000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 53000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 53000 EURO Cornisa, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va prezinta spre inchiriere(390 EUR/LUNAR) ori VANZARE un apartament cu potential comercial 3 camere decomandat orientat est-vest la parterul stradal al unui bloc cu 4 nivele din 1985(2 intrari fata-spate) situat in zona de intersectie (treceri de pietoni multiple)cu trafic rutier ridicat , avand in fata balconului(optiune de amenajare acces direct in apartament) un spatiu verde de tip parc(se poate instala totem publicitar) recent amenajat .Asiguram suport la Asociatia de Proprietari inclusiv acord vecini pentru a fi utilizat in scop comercial(acum apartamentul este inchiriat ca birouri cu 390 eur/luna catre o firma italiana/se poate prelua eventual cu chirias) locurile de parcare disponibile non-stop pe intrarea din spatele blocului fiind un real avantaj.Recent modernizat, izolat exterior,avand finisaje de calitate peste medie,tamplarie PVC cu geam termopan inclusiv la balcon,usi interioare din tamplarie de aluminiu cu geam ornamental,jaluzele aluminiu pe fatada vest,cele 2 bai(una cu geam),usa metalica inalta siguranta,CT recent verificata,calorifere otel si aluminiu port prosop in bai precum si accesul in scara (interfon)direct din pietonal reprezinta avantaje de care se poate bucura noul beneficiar al imobilului. Oportunitate de investitie ! Se poate panota pentru o identitate vizuala proprie. Toate utilitatile contorizate independent,apa- contract separat. Oportunitate de investitie ! Toate utilitatile contorizate independent,apa- contract separat.

53000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare vila cu 4 etaje Bacau, Bacau - 117000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 117000 €
Vanzare vila cu 4 etaje Bacau, Bacau - 117000 EURO Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara- cu reducere de la 133750 eur- va prezinta o vila P+P+M structurata ca locuinta bifamiliala multigenerationala- varianta de RECONVERSIE IN PENSIUNE-,compusa din 2 tronsoane cu regim de inaltime P si respectiv P+M avand fiecare acces separat.Imobilul are curte proprie se preteaza foarte bine atat pentru locuit cat si pentru o utilizare mixta.Aproape de Piata Miorita de gradinita ,scoli si la 10 minute de Colegiul Ferdinand I reprezinta o adevarata oportunitate investitionala pentru o locuinta de familie cat si o varianta interesanta pentru utilizare comerciala/office/locuinta proprie &pensiune . Situat in zona Banca Nationala,imobilul are in total 10 camere din care 8 pot fi configurate ca dormitoare.Suprafata totala construita 324 mp, suprafata utila 253 mp si suprafata teren 528 mp. Deschiderea este de 17 ml. Imobilul are amprenta 214 mp, curtea individuala libera 314 mp. Este construit in anul 2004, renovat 2011, , avand 3 bai, 1 bucatarie si terasa. Dotari : acoperis: tigla; bucatarie: inchisa; calorifere: otel; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica gaz metan -2 unitati; izolatii termice: exterior; nemobilat; pereti: faianta, lavabil; plansee: lemn; podele: parchet, gresie; zidarie termoizolanta bca; ID intern: 3.

117000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Bacau, Bacau - 550000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 550000 €
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Bacau, Bacau - 550000 EURO Garii, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va prezinta cu 0% Comision si posibilitate de plata esalonata direct la proprietar,un teren(avand Certificat de Urbanism pentru construire Hala,Sediu administrativ si Imprejmuire teren) intravilan 10.000 mp(1 hectar cu deschidere la Strada Arcadie Septilici de 71 m liniari) curti constructii ( in PUG zona de unitati industriale ) cu toate utilitatile langa limita de proprietate.La cca. 200 m distanta se afla PT al E-ON ce poate alimenta confortabil investitia proiectata pe acest teren .Se poate parcela in 2 loturi de 1264 mp si respectiv 8461 mp ,drumul de servitute(dintre loturi) ce deserveste doar vecinul din spatele proprietatii putand constitui cale de acces pentru o dezmembrare ulterioara in vederea revanzarii,etc . Situat langa TNT Club Sport ,reper urban de majora notorietate,avand statii de autobuz ale S.C.Transport Public SA pe ambele sensuri chiar in fata terenului si acces imediat (fara semafoare...)din ultracentral prin pasajul subteran catre Centrul de Afaceri & Expozitii ,pozitionata la doar cateva sute de metri de intersectia cu sens giratoriu(la avion)aceasta proprietate poate oferi certitudinea implementarii cu maxime sanse de succes a unui proiect (aproape de orice tip)ce are deja din start avantajele unei maini de "chinta roiala " la un pret de 39 eur/mp (posibilitate vanzare cu taxare inversa). 55000 eur reprezinta pretul pentru terenul de 1264 mp plus cota indiviza din drum acces.

550000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Bacau, Bacau - 67000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 67000 €
Vanzare casa 4 camere Bacau, Bacau - 67000 EURO 9 Mai, Bacau , jud. Bacau

Agentia Ava Imob vinde casa, regim de inaltime P+M, cu 3 dormitoare, living si bucatarie open space, 2 cu 2 bai. Este situata in Letea Veche, la cateva minute distanta de oras.Are o suprafata construita de 138 mp, iar suprafata utila de 120 mp. Este construita din caramida Porotherm, cu structura beton, din an 2009, invelita cu Lindab. Casa este mobilata, foarte bine intretinuta, geamuri termopan peste tot, usi interior de asemenea din termopan, parchet laminat de calitate in camere, gresie si faianta in bucatarie, hol si bai, incalzirea se face cu centrala pe peleti.In curte mai este o bucatarie de vara, cu beci dedesupt, fosa septica. Terenul din jurul casei este de 450 mp. Zona este linistita, vecini civilizati. Merita cumparata! ID intern: BI10922.PRet 67000 Euro negociabilTelefon: 0755635401

67000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii industrial Bacau, Bacau - 2400 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 2400 €
Inchiriere spatii industrial Bacau, Bacau - 2400 EURO lunar Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va prezinta in exclusivitate -COMISION 0% pentru client - primul PARK LOGISTIC modern din Bacau langa DN2/E85 la intrarea dinspre Bucuresti in zona Com. Nicolae Balcescu !!! Oferind pana la sfarsitul anului 2019 o gamă variată de spaţii de închiriat , de la depozite şi hale de 597 mp până la spaţii cu suprafeţe de 13.000 mp, parcul logistic devine unul din cei mai importanţi furnizori de spaţii de depozitare şi industriale din Moldova. Cu o suprafata totala construita de aproximativ 33.000 metri patrati si o suprafata totala de teren de aproximativ 8 ha, parcul logistic ofera întreaga gama de solutii: de la spatii de depozitare, productie, spatii frigorifice pana la spatii de birouri. În incinta parcului logistic îşi vor desfăşura activitatea companii naţionale şi multinaţionale,partenere deja in alte proiecte din tara contracte de rezervare a suprafetelor fiind active si deschise . Dezvoltatorul proiectului ofera si posibilitatea de a construi personalizat - "build to suit" dupa planul beneficiarului-pe terenul liber/colorat in verde/ avand expunere directa la drumul european- fie ca este fabrica de confectii,incaltaminte sau orice alt profil existand putere electrica instalata suficienta pentru a deservi mari consumatori . In parcul logistic -251 locuri de parcare auto comercial;36 locuri parcare TIR; Posibilitate amenajare spatii Producție/Showroom. Echipă de management parc în incintă Birouri moderne configurate la cererea beneficiarului Parcare pentru autovehicule Parcare camioane Spațiu pentru manevre auto Acces transport public Restaurant incinta Proximitate Aeroport International Bacau. Suprafetele de hala disponibile incep de la 597 mp si sunt posibile extinderi in functie de cerinta beneficiarului, alte marimi standard oferite fiind 1200mp si 2400mp. 9.5 m inaltime liber interna • 12x24 m structura beton • Sistem sprinklere ESFR • 5 t/mp rezistenta podelei la greutate • Sistem de contorizare inteligenta • Utilizarea iluminatului cu LED interior/exterior – duce la economisirea cu pana la 70% a energiei electrice pe luna in comparatie cu iluminatul standard • Izolarea termica superioara a cladirii previne pierderea caldurii, econimisindu-se pana la 15% din costurile de incalzire Loading docks-rampe de andocare Drive-in doors-usi industriale acces auto in hala 24-h Securitate cu supraveghere video Conditii comerciale • Depozit – 3,7 euro/mp/luna • Birouri – 7,5 euro/mp/luna • Taxa pentru Servicii – 0,7 euro/mp/luna

2400 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 53000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 53000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 53000 EURO Cornisa, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va prezinta spre inchiriere(290 EUR/LUNAR) ori VANZARE un apartament cu potential comercial 3 camere decomandat orientat est-vest la parterul stradal al unui bloc cu 4 nivele din 1985(2 intrari fata-spate) situat in zona de intersectie (treceri de pietoni multiple)cu trafic rutier ridicat , avand in fata balconului(optiune de amenajare acces direct in apartament) un spatiu verde de tip parc(se poate instala totem publicitar) recent amenajat .Asiguram suport la Asociatia de Proprietari inclusiv acord vecini pentru a fi utilizat in scop comercial(acum apartamentul este inchiriat ca birouri cu 290 eur/luna catre o firma italiana/se poate prelua eventual cu chirias) locurile de parcare disponibile non-stop pe intrarea din spatele blocului fiind un real avantaj.Recent modernizat, izolat exterior,avand finisaje de calitate peste medie,tamplarie PVC cu geam termopan inclusiv la balcon,usi interioare din tamplarie de aluminiu cu geam ornamental,jaluzele aluminiu pe fatada vest,cele 2 bai(una cu geam),usa metalica inalta siguranta,CT recent verificata,calorifere otel si aluminiu port prosop in bai precum si accesul in scara (interfon)direct din pietonal reprezinta avantaje de care se poate bucura noul beneficiar al imobilului. Oportunitate de investitie ! Se poate panota pentru o identitate vizuala proprie. Toate utilitatile contorizate independent,apa- contract separat. Oportunitate de investitie ! Toate utilitatile contorizate independent,apa- contract separat.

53000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare vila cu 4 etaje Bacau, Bacau - 117000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 117000 €
Vanzare vila cu 4 etaje Bacau, Bacau - 117000 EURO Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara- cu reducere de la 133750 eur- va prezinta o vila P+P+M structurata ca locuinta bifamiliala multigenerationala- varianta de RECONVERSIE IN PENSIUNE-,compusa din 2 tronsoane cu regim de inaltime P si respectiv P+M avand fiecare acces separat.Imobilul are curte proprie se preteaza foarte bine atat pentru locuit cat si pentru o utilizare mixta.Aproape de Piata Miorita de gradinita ,scoli si la 10 minute de Colegiul Ferdinand I reprezinta o adevarata oportunitate investitionala pentru o locuinta de familie cat si o varianta interesanta pentru utilizare comerciala/office/locuinta proprie &pensiune . Situat in zona Banca Nationala,imobilul are in total 10 camere din care 8 pot fi configurate ca dormitoare.Suprafata totala construita 324 mp, suprafata utila 253 mp si suprafata teren 528 mp. Deschiderea este de 17 ml. Imobilul are amprenta 214 mp, curtea individuala libera 314 mp. Este construit in anul 2004, renovat 2011, , avand 3 bai, 1 bucatarie si terasa. Dotari : acoperis: tigla; bucatarie: inchisa; calorifere: otel; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica gaz metan -2 unitati; izolatii termice: exterior; nemobilat; pereti: faianta, lavabil; plansee: lemn; podele: parchet, gresie; zidarie termoizolanta bca; ID intern: 3.

117000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bacau, Bacau - 179 EURO lunar Proprietar 179 €
Inchiriere garsoniera Bacau, Bacau - 179 EURO lunar Cornisa, Bacau , jud. Bacau

Garsoniera conf.1, renovata,mobilata, centrala termica, foarte aproape de Universitatea V. Alecsandri si Spitalul Judetean. Tel. 0742537738 ( intre orele 08.00 - 20.00 ).

179 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere nedecomandat Bacau, Bacau - 159 EURO lunar Proprietar 31900 €
Inchiriere apartament cu 2 camere nedecomandat Bacau, Bacau - 159 EURO lunar Ultracentral, Bacau , jud. Bacau

Inchiriez apartament 2 camere ultracentral BACAU - NUMAI cu contract inregistrat la primarie Bacau. Centrala termica Masina de spalat Frigider Aragaz si hota MINIM 1 an de zile. Etaj 3, in spatele parcului Cancicov. Nu deranjati inutil. Ofer comision de 250 de ron agentiilor in momentul semnarii contractului. PLATA 2 LUNI - 1 luna in avans si 1 luna garantie.

31900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bacau, Bacau - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare garsoniera Bacau, Bacau - 36000 EURO Stefan cel Mare, Bacau , jud. Bacau

Vand garsoniera Stefan cel Mare, etajul 2,suprafata utila 37 mp. Imobilul se afla intr-o zona linistita; se vinde mobilat,utilat. Imbunatatiri: - centrala termica; - toate geamurile cu termopan, inclusiv balcon; - izolatie interioara; - parchet, gresie; - usa metalica

36000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bacau, Bacau - 159 EURO lunar Proprietar 159 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bacau, Bacau - 159 EURO lunar Republicii, Bacau , jud. Bacau

Apartament decomandat ,curat,la narcisa,pret 750 lei pe luna fara pret negociabil.Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul 751 - arata telefon -

159 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bacau, Bacau - 200 EURO lunar Proprietar 200 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bacau, Bacau - 200 EURO lunar Centru, Bacau , jud. Bacau

Inchiriez apartament in zona centrala aproape de Catedrala Catolica. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ma contactati telefonic.

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bacau, Bacau - 24000 EURO Proprietar 24000 €
Vanzare garsoniera Bacau, Bacau - 24000 EURO Bistrita Lac, Bacau , jud. Bacau

Vand garsoniera 24 000 Euro, negociabil, situata pe strada Nicu Enea, 54, et. 4 din 8, 23, 67 metri patrati utili, decomandata, construita in anii 1977-1980, cu imbunatatiri: usa metalica, termopane, gresie si faianta in baie si bucatarie, gresie in hol, parchet in dormitor, apometre, repartitoare de caldura, repartitoare de gaz, interfon, cutie de posta. Are curent electric, racordata la gaz metan si CET. Stare buna.

24000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bacau, Bacau - 48000 EURO Proprietar 48000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bacau, Bacau - 48000 EURO Garii, Bacau , jud. Bacau

Apartamentul este situat la et.4, Acoperisul are membrana de anvelopare si izolatie exterioara 10 cm, geamuri termopan, rulouri automate ,Contract apa CRAB individual. Centrala termica ,parchet nou, usi interior noi,usa metalica ,se vinde semimobilat (bucatarie si baie).

48000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere casa 2 camere Bacau, Bacau - 423 EURO lunar Proprietar 98000 €
Inchiriere casa 2 camere Bacau, Bacau - 423 EURO lunar Cornisa, Bacau , jud. Bacau

Inchiriez imobil de locuit in zona centrala a orasului ! La un minut de mers pe jos de McDonald's sau "TicTac " ,mai exact ,langa "Clinica lui Palade" ! Parter + Etaj = 178 mp utili Datorita cum este pozitionata ,poate fi transformata si in spatiu comercial ,birouri ,etc . * Este situata la intersectia strazilor Alecu Russo cu Stadionului ! Parterul este format dintr-un salon mare ,baie ,Bucatarie si hol ,etajul este din 2 dormitoare mari ,hol ,baie si incapere serviciu ! Detine toate utilitatile ! apa ,Gaz,curent ,Cablu TV , ..mai multe detalii la fata locului !

98000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 75000 EURO Republicii, Bacau , jud. Bacau

Apartamentul se afla intr un bloc finalizat in 2009 in zona bucegi - zona care promite a fi una linistita si frumoasa. Apartamentul are 3 camere decomandate spatioase, un hol de intrare larg, o bucatarie foarte mare in care se afla o debara, 2 bai una cu cada si una cu cabina de dus si doua balcoane. Apartamentul este utilat modern si practic: are centrala, AC, apa, gaz, curent contorizare separat, parchet, gresie si faianta in culori placute. Se vinde cu mobila de bucatarie si cu cele doua dormitoare. Vecinii sunt oameni linistiti cu o medie a varstei sub 40 de ani, iar in zona sunt foarte multi copii.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bacau, Bacau - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere spatii comercial Bacau, Bacau - 300 EURO lunar Centru, Bacau , jud. Bacau

Vând spațiu comercial,str Bicaz 124, parter Suprafata utila: 120,0 m2,

300 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.