Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Timis, Alios  - 52000 EURO Proprietar 52000 €
Vanzare casa Timis, Alios - 52000 EURO Alios, Alios , jud. Timis

Vand casa Alios,2 case in curte,garaj plus anexe,2800mp,situata central,asfalt,apa curenta,curent electric,alarma. Case de vanzare - Alios , Case de vanzare - Timis

52000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Timis, Alios  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare terenuri constructii Timis, Alios - 12000 EURO Alios, Alios , jud. Timis

Dumitru Vand teren intravilan in sat Alios Vand teren intravilan in sat Alios, comuna Masloc. Satul Alios este la o distanta de circa 40 km de Timisoara si 20 km de Lipova.Terenul este imprejmuit si are o suprafata de 2100 mp cu un front stradal de 28,21 ml si o lungime de 74-75 ml.Accesul se face de pe drum asfaltat care beneficiaza si de iluminat stradal.Pretul este de 25 000 de euro negociabil.Telefon:

12000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Timis, Alios  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa Timis, Alios - 40000 EURO Alios, Alios , jud. Timis

Alex Vand casa Vand casa din caramida in sat Alios, 3 camere, o bucatarie si o baie. geamuri si usi exterioare din termopan. Apa curenta de la retea, fosa. strada asfaltata, linistita. Are anexe: sura, grajd, bucatarie de vara din caramida. In curte si gradina sunt multi pomi fructiferi. actele sunt in regula, total teren 1800mp. casa necesita lucrari de renovare. In curte se mai afla o casa cu 3 camere si un hol.

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Timis, Alios  - 44000 EURO Proprietar 44000 €
Vanzare casa Timis, Alios - 44000 EURO Alios, Alios , jud. Timis

Adrian Casa si teren in Alios Proprietar, vand casa cu teren in localitatea Alios pe o strada foarte putin circulata, compusa din doua imobile locuibile unul compus din 3 camere, camara si beci, celalalt compus din 2 camere, baie si grajd pentru animale, o anexa(sura) construita din caramida cu bucatarie de vara si depozit pentru cereale sau unelte (posibilitate de transformare in zona de locuit) si alte anexe pentru pasari si porci. Terenul care apartine de acest imobil este in suprafata de 2800 mp cu un front stradal de 40 ml. Casa are doua intrari din care una complet betonata si una pentru utilaje agricole. Casa este libera de sarcini. Accesul se face din strada asfaltata, retea de apa la poarta si planificarea de alimentare cu gaz.Pretul cerut este negociabil dupa vizionare. Telefon contact

44000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Timis, Alios  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa Timis, Alios - 30000 EURO Alios, Alios , jud. Timis

Ciora Zorica Casa cu gradina loc.Alios Jd. Timis Timis Alios

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(