Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Maramures, Sacalaseni  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare casa Maramures, Sacalaseni - 110000 EURO Sacalaseni, Sacalaseni , jud. Maramures

Florin Casa la 8 km de oras cu 19 arii de natura si liniste Casa foarte solida, la demisol are garaj, camera tehnica si camara, la partier dormitor mare cu dressing , living- dining, bucatarie mare cu iesire pe terasa si in curte, baie, iar la etaj 2 dormitoare cu 2 terase mari, baie si pod. Parterul a fost renovat modern, etajul este finisat dar necesita mici reparatii. Izolat exterior si termopane, 19 arii de teren, deschidere mare la drum 65 m cu gard de piatra si fier forjat, toate utilitatile, spatiu suficient pentru vanzare 2 parcele. Proprietatea ofera multa natura, liniste si intimitate. Pret usor negociabil. Se poate da la schimb cu apartament 3 camere plus diferenta, exclus etaj superior.

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Maramures, Sacalaseni  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare casa Maramures, Sacalaseni - 110000 EURO Sacalaseni, Sacalaseni , jud. Maramures

Casa la 8 km de oras cu 19 arii de natura si liniste Casa constructie foarte solida, are la demisol garaj, camera tehnica si camara, la partier dormitor mare cu dressing, living- dinnig, bucatarie mare cu iesire pe terasa si in curte, baie, la etaj 2 dormitoare cu 2 terase mari, baie si pod. Parterul a fost renovat modern iar la etaj mai necesita unele mici finisaje. Izolat exterior si termopane, 19 arii de teren, deschidere mare la drum 65 m cu gard de piatra si fier forjat, toate utilitatile, spatiu suficient pentru vanzare 2 parcele. Proprietatea ofera multa natura, liniste si intimitate. Pret usor negociabil. Se poate da la schimb cu apartament 3 camere plus diferenta, exclus etaj superior. Case de vanzare - Sacalaseni , Case de vanzare - Maramures

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(