Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Satu Mare, Acas  - 69900 EURO Proprietar 69900 €
Vanzare casa Satu Mare, Acas - 69900 EURO Acas, Acas , jud. Satu Mare

Anunt Privat Vand casa 136mp in Acas, Satu Mare, teren 710mp Ofer spre vanzare casa in Acas, judetul Satu Mare, construita in anul 2003, avand ca suprafata construita la sol 136mp si o curte spatioasa de 710mp. Proprietatea este situata pe DN19A - E81, un drum foarte circulat intre destinatiile Satu Mare - Zalau - Cluj Napoca.Accesul la imobil se face fie de pe strada Principala, fie de pe strada Crasnei. Cele mai importante si apropiate destinatii fata de Acas sunt orasul Tasnad, renumit pentru baile termale aflat la 25km (30 min. cu masina) si municipiul Satu Mare, la 35km (40 min. cu masina).Imobilul poate avea atat o destinatie rezidentiala cat si una comerciala. intrucat are deschidere la cele doua strazi mentionate mai sus, imobilul poate fi transformat fie intr-o pensiune, fie intr-un restaurant.De asemenea, in vecinatatea proprietatii pot fi intalnite primaria Acas (200m), Scoala Generala Acas (300m) si, peste drum, un dispensar medical.Detalii:- Intravilan- Anul constructiei: 2003- Suprafata teren: 710mp- Cladire: suprafata construita la sol: 136mp- Acte proprietate la zi- Imobil racordat la reteaua de curent electric cu impamantare- Pret: : 69.900 EUR (negociabil)Caracteristici proprietate:- Proprietate compusa din: parter + pod- Fundatie din beton- Structura din caramida- Acoperis: tigle din ceramica- Doua intrari separate ofera posibilitatea de compartimentare multifamiliala- Ignifugare acoperis iunie 2016- Sursa incalzire: centrala pe lemne Viadrus U22 30kw- Acces la drum asfaltat: DN19A / E81

69900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Satu Mare, Acas  - 69900 EURO Proprietar 69900 €
Vanzare casa Satu Mare, Acas - 69900 EURO Acas, Acas , jud. Satu Mare

Ofer spre vanzare casa in Acas judetul Satu Mare construita in anul 2003 avand ca suprafata construita la sol 136mp si o curte spatioasa de 710mp. Proprietatea este situata pe DN19A - E81, un drum foarte circulat intre destinatiile Satu Mare - Zalau - Cluj Napoca (si viceversa). Accesul la imobil se face fie de pe strada Principala, fie de pe strada Crasnei.Cele mai importante si apropiate destinatii fata de Acas sunt orasul Tasnad renumit pentru baile termale aflat la 25km (~30 min. cu masina) si municipiul Satu Mare la 35km (~40 min. cu masina). Imobilul poate avea atat o destinatie rezidentiala cat si una comerciala. intrucat are deschidere la cele doua strazi mentionate mai sus, imobilul poate fi transformat fie intr-o pensiune, fie intr-un restaurant. De asemenea, in vecinatatea proprietatii pot fi intalnite primaria Acas (200m), Scoala Generala Acas (300m) si, peste drum, un dispensar medical. Detalii: - Intravilan - Anul constructiei: 2003 - Suprafata teren: 710mp - Cladire: suprafata construita la sol 136mp - Acte proprietate la zi - Imobil racordat la reteaua de curent electric cu impamantare - Pret: : 69.900 EUR (negociabil) Caracteristici proprietate: - Proprietate compusa din: parter + pod - Fundatie din beton - Structura din caramida - Acoperis: tigle din ceramica - Doua intrari separate – ofera posibilitatea de compartimentare - Sursa incalzire: centrala pe lemne Viadrus U22 30kw - Acces la drum asfaltat: DN19A / E81 Pentru vizionare pe site www.youtube.com/watch?v=mRZtX0nIrWA si pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numerele de telefon: 07********21 / 07********01 Case de vanzare - Acas , Case de vanzare - Satu Mare

69900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(