Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apart. 2 camere LUX | Complex Estic Park | POZE REALE! COMISION 0%! Agentie - 0 comision - exclusivitate 89900 €
Apart. 2 camere LUX | Complex Estic Park | POZE REALE! COMISION 0%! Pantelimon, Bucuresti

RE/MAX Premier va prezinta o proprietate exceptionala, intr-o zona rezidentiala superba cu privire spre lac. Nu mai necesita nicio investitie, fiind posibila mutarea imediata! Apartamentul este mobilat complet, mobila de LUX, aparatura moderna, totalul investitiei fiind aproximativ 35.000 EUR. Totul NOU! -bucatarie -living -dormitor -baie -dressing -balcon Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in complexul rezidential Estic Park care țintește spre un stil de viață bazat pe valori precum: bunul simț, comunitatea, curățenia și liniștea. Complexul va dispune de numeroase facilitati precum: zona de promenada, bistro, cafenea, centru comercial, locuri de joaca pentru copii, spatii dedicate animalelor de companie etc. *20 minute pana la Unirii *8 minute pana la Mega Mall *2 minute pana la Parcul Florilor *Lidl, Pennymarket, Kaufland, Carrefour, Cora-la 3 minute cel mai aproape. *stație STB exact în fața complexului; 10 minute pana la metrou Costin Georgian. Clasa Energetica: A Consumul anual specific de energie primară:132,57 [kWh/m2an] Indicele de emisii echivalent CO_2: 25,9 [kgCO2/m2an] Consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 [kWh/m2an]

89900 €

   Apartament

Vezi Detalii
SOS. VERGULUI - SPITALUL MALAXA, RENOVAT, DISPONIBIL IMEDIAT! Agentie - 0 comision - exclusivitate 73000 €
SOS. VERGULUI - SPITALUL MALAXA, RENOVAT, DISPONIBIL IMEDIAT! Pantelimon, Bucuresti

SOS. VERGULUI - SPITALUL MALAXA, RENOVAT, DISPONIBIL IMEDIAT! Zona verde si linistita (foarte aproape de metroul Costin Georgian) cu scoli, gradinite, langa hipermarketul CORA si Parcul Morarilor. O locuinta renovata pentru o familie ce doreste sa se mute imediat. Bloc solid, reabilitat, cu scara curata si vecini civilizati. Interior luminos si spatios, living, 2 dormitoare, vedere libera superba.

73000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere Pantelimon Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 49990 €
Apartament 2 Camere Pantelimon Comision 0% Pantelimon, Bucuresti

Se vinde apartament 2 camere in zona Aleea Vergului, Pantelimon. Apartamentul se vinde mobilat complet la prețul afișat sau 50.000 de euro semi-mobilat. An construcție bloc 1974. Blocul se afla în proiect de reabilitare (s-au făcut măsurătorile si urmeaza reabilitarea). Apartamentul a fost renovat complet în 2018. Fără datorii. Un loc de parcare privata de resedinta. Acces rapid la : - Cora - 4 minute pe jos; - Ratb 102 si 55; - scoala 66 la 300 de metri; - liceul Nicolae Blaga la 400 de metri; - 6 shop&go langa bloc; - 5 grădinițe private la 400 de metri; - loc de joaca pentru copii în fata blocului recent amenajat; - spitalul Malaxa si Pantelimon la 5 minute de mers pe jos; - sala de fitness la 8 minute; - + multe alte magazine, farmacii, etc.

49990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(