Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren 4,845mp in Sannicoara, langa FORD Agentie - 0 comision - exclusivitate 532900 €
Teren 4,845mp in Sannicoara, langa FORD Sannicoara, Sannicoara , jud. Cluj

In exclusivitate, fara comision, direct de la proprietar se vinde acest teren in Sannicoara, langa FORD. Pentru acest teren sunt 2 CF-uri, unul cu destinatia rezidential si cealalta cu destinatia industrial. In conformitate cu PUG al comunei Apahida, terenul este in intravilanul localitatii, iar destinatia se va reglementa prin PUZ in functie de necesitate (rezidential sau unitati industriale, servicii si depozitare). Pentru acest teren, s- a depus toata documentatia necesara emiterii autorizatiei de construire a unei hale. Va invit la vizionare!

532900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Casa de vanzare cu 1000 mp teren Agentie - 0 comision - exclusivitate 137000 €
Casa de vanzare cu 1000 mp teren Sannicoara, Sannicoara , jud. Cluj

Se vinde in exclusivitate cu comision 0% la cumparare, casa cu suprafata de teren aferenta de 1000mp, front la strada 17ml, avand toate utilitatile (apa, gaz, curent, iar canalizarea e la poarta). In curte, exista FANTANA de apa potabila, nefolosita de 30 ani. Particularitatea proprietatii este sustinuta de multiple avantaje: forma terenului dreptunghiulara, suprafata generoasa a acestuia, pozitionarea in zona de case din Sannicoara. In prezent, pe teren sunt construite: - Casa de locuit pe fundatii de piatra, zidarie piatra, acoperis din tigla, cu regim de inaltime P compus din: veranda, 2 camere, camara, Su=45,96mp - Anexa gospodareasca: bucatarie de vara pe fundatii piatra si beton, pereti lemn, acoperis tigla cu regim de inaltime S+P compusa din: Subsol: pivnita SU=20,98, Parter: hol, camera, camara, SU = 20,98 mp - Anexa gospodareasca: magazie din lemn SU= 14,98mp Va invit la vizionare!

137000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(