Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Conac interbelic renovabil cu lac in judetul Olt Agentie - 0 comision - exclusivitate 94500 €
Conac interbelic renovabil cu lac in judetul Olt Potcoava, Potcoava , jud. Olt

Excelenta prin experienta! Va propunem la vanzare un conac interbelic in centrul localitatii Potcoava (Judetul Olt), cu luciu de apa in proprietate, cu deschidere 51metri la DJ 703C. Teren 4430mp, din care 1509mp luciu de apa. Cladirile au fost folosite dupa Al doilea Razboi Mondial ca sediu CAP si necesita renovare completa. Pastreaza insa elemente originale de arhitectura. Pe langa conac in curte mai exista si alte anexe gospodaresti renovabile/demolabile. Acoperisul a fost renovat recent integral pentru a opri degradarea imobilului la exterior. Pe teren se afla 2 constructii intabulate cu suprafata construita la sol de 349.24mp. Cladirea, lacul si terenul aferent se vand la pachet pentru pretul de 94500 EURO, negociabil, nu se adauga TVA. Oferta apartine agentiei RE/MAX

94500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(