Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 275 EURO lunar Proprietar 275 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 275 EURO lunar Dimitrie Leonida, Bucuresti

Apartament 2 camere, situat la 10 minute de metrou Dimitrie Leonida, se ajunge rapid in centru. Living open space, aer conditionat, centrala termica, luminos, situat le etajul 4 din 5, lift, mobilat si utilat. Se elibereaza pe 15 octombrie

275 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 44000 EURO Proprietar 44000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 44000 EURO Dimitrie Leonida, Bucuresti

Noul proiect Palm Residence este amplasat in orasul Popesti Leordeni, la doar 150 de metri de metrou Dimtrie Leonida, intr-o zona in care in ultimii ani au fost dezvoltate numeroase proiecte rezidentiale de mari dimensiuni. Regimul de inaltime al noului proiect este de Parter+5 Etaje, cu acoperis tip terasa si o arhitectura moderna, dar in acelasi timp foarte complexa. Imobilul dispune de fatade ventilate, fiind partial placat cu unul dintre cele mai bune materiale si anume panouri din aluminiu (Alucobond). Palm Residence ofera spre vanzare un numar de 83 unitati locative diverse, de la garsoniere simple, apartamente cu 2 camere pana la apartamente cu 3 camere, ce dispun de compartimentari excelent gandite din care rezulta un spatiu util generos si un grad ridicat de confort. Vecinatati: Soseaua Berceni, Soseaua Oltenitei, institutii de invatamant, centre medicale, zone de relaxare, magazine si multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro Berceni, Jumbo, Auchan, Lidl, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall. Mijloace de transport in comun: STB (RATB): 125, 418 si statia de metrou Dimitrie Leonida. Apartamentul de 3 camere prezentat are o compartimentare decomandata, cu o suprafata utila generoasa si este format din: hol de intrare mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, bucatarie inchisa, camera de zi luminoasa, 2 bai si 2 dormitoare, toate aceastea sunt insotite de 4 balcoane ce au acces din fiecare camera a apartamentului. Vanzarea locuintei se face cu toate finisajele incluse, iar aici putem mentiona: tamplarie PVC 5 camere cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie de 24 kW, obiecte sanitare ceramice in bai, balustrada de sticla neagra la balcon, usi de interior, prize si intrerupatoare, interfon si usa metalica antiefractie la intrare. Calitatea superioara a constructiei este data de: structura de rezistenta realizata pe cadre de beton armat, compartimentari interioare din caramida Porotherm, instalatiile de incalzire si alimentare cu apa sunt din polipropilena, instalatia electrica este realizata prin pardoseala, contorizare separata a apartamentelor la toate utilitatile, gresie si balustrade inox pe casa scarii si lift silentios. Numar bucatarii: 1 , Numar balcoane: 1 , Destinatie: Rezidential , Amenajare strazi: Asfaltate,Betonate,Iluminat stradal,Mijloace de transport in comun , Utilitati generale: Apa,Canalizare,Curent,Gaz , Sistem incalzire: Calorifere,Centrala proprie , Acces internet: Cablu , Ferestre cu geam termopan: PVC , Usa intrare: Metal , Izolatii termice: Izolat termic,Exterior , Podele: Gresie,Parchet , Usi interior: Lemn , Pereti: Faianta,Vopsea lavabila , Contorizare: Apometre,Contor gaz , Confort: 1 , Numar niveluri: 5 , Structura de rezistenta: beton , Suprafata utila: 49,0 m2, Numar camere: 2 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 3 , Compartimentare: semidecomandat , Anul constructiei: 2019 ,

44000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 65000 EURO Dimitrie Leonida, Bucuresti

Apartament decomandat, poate fi recompartimentat in 3 camere avand o suprafata foarte mare. Dispune de centrala termica, termostat, aer conditionat si bucatarie mobilata. Este liber, doar sa va mutati. Blocul este din anul 2014, are interfon si lift. La 800 m de metrou Dimitrie Leonida. Plata cash.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Dimitrie Leonida - 330 EURO lunar Proprietar 330 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Dimitrie Leonida - 330 EURO lunar Dimitrie Leonida, Bucuresti

Inchiriez garsoniera la o jumatate de minut de gura de metrou Dimitrie Leonida.(doar 15 minute se fac pana la Universitate cu metroul si 25 min pana la Aurel Vlaicu) Este situata la parterul unui bloc nou construit(Berceni 5), fiind la prima inchiriere. Dispune de urmatoarele: - parcare - centrala proprie - aer conditionat - masina de spalat - frigider Pretul este de 330 euro/luna. Se vor face si acte pentru ANAF.

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Dimitrie Leonida - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Dimitrie Leonida - 80000 EURO Dimitrie Leonida, Bucuresti

Vand spatiu comercial la Dimitrie Leonida . Suprafata 75 m , curte 50 m . Variante auto

80000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Dimitrie Leonida - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Dimitrie Leonida - 250 EURO lunar Dimitrie Leonida, Bucuresti

Inchiriez garsoniera in vila, Mobilata utilata la parterul vilei. Suprafata 40 mp.se inchiriaza pe termen lung, Garantie o luna.Tel 0784278148.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Dimitrie Leonida - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Dimitrie Leonida - 250 EURO lunar Dimitrie Leonida, Bucuresti

Inchiriez garsoniera, 32 mp, etaj 3. Garsoniera dispune in hol de un dressing mare, mobila de hol, in camera este un coltar nou (achizitie sept 2019- Casa Rusu) iar bucataria este mobilata si utilata (frigider nou, achizitie iulie 2019). Blocul este construit in 2015 a fost locuit pana acum de proprietari si se afla la prima inchiriere. Distanta pana la metroul Dimitrie Leonida este de 10-12 min (mers lejer pe jos) iar vis-a-vis se gaseste Penny Market si numeroase spatii comerciale. Dotari: centrala termica, masina de spalat , aragaz, frigider, hota, contorizare individuala pentru gaz, apa, curent, interfon. Conditii: 1 luna platita in avans + 1 luna garantie.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Dimitrie Leonida - 316 EURO lunar Proprietar 316 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Dimitrie Leonida - 316 EURO lunar Dimitrie Leonida, Bucuresti

Prorpietar ofer in chirie garsoniera moderna Langa metrou ( linie directa unirii , universitate) dimitrie leonida *1 minut de mers pe jos pana la metrou . AER CONDITIONAT , centrala PROPRIE pe gaze. Foarte aproape mall ,carrefour, auchan 1 luna + 1 luna garantie . Are si balcon inchis. Contract pe minim 6 luni . FARA ANIMALE! LIBERA !!!

316 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 300 EURO lunar Dimitrie Leonida, Bucuresti

La 8-9 minute de mers pe jos de statia de metrou Dimitrie Leonida, apartamentul se afla la etajul 3, intr-un bloc cu 4 etaje. Este minunat pentru o fata sau un cuplu tanar. Sunt binevenite si animalele de companie. Complexul este construit in anul 2014 (pe Drumul Fermei, intrare Berceni). Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat (centrala, masina de spalat, aragaz, hota, cuptor cu microunde, frigider, TV). Conditii de inchiriere : -1 luna de chirie in avans; -cuantumul unei chirii drept garantie.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 55000 EURO Dimitrie Leonida, Bucuresti

Imobil amplasat la 6minute de statia de metrou Dimitrie Leonida. - Loc de parcare - Scoala si gradinita in imediata proximitate - Zona dezvoltata dpdv urban: supermarketuri, saloane, farmacii, localuri, samd - Acces facil la mijloacele de transport - Zona linistita Anunt particular. Pentru mai multe detalii si vizionari, ma puteti contacta la numarul 723 - arata telefon - .

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 380 EURO lunar Proprietar 380 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 380 EURO lunar Dimitrie Leonida, Bucuresti

Inchiriem apartament 2 camere 8 min Metrou Dimitrie Leonida. Mobilat, utilat ca nou. Decomandat, confort 1.

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 48000 EURO Proprietar 48000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 48000 EURO Dimitrie Leonida, Bucuresti

Apartamentul se afla la aprox. 10min de mers pe jos de statia de metrou Dimitrie Leonida. Vis-a-vis de complex este un Profi, iar la aprox 5 min un Penny si un Mega. In preajma complexului se afla o gradinita privata. Apartamentul se vinde complet utilat si mobilat. Dispune de centrala termica proprie si de aer conditionat. Partial, mobila este noua (achizitionata in urma cu 3-4 luni).

48000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 450 EURO lunar Dimitrie Leonida, Bucuresti

Apartament cu 3 camere in cartierul Solar, bloc finalizat in anul 2019 .Zona linistita cu parc, piscina si centre comerciale. Dotari: complet mobilat si utilat(masina de spalat,frigider,aragaz), centrala gaz, balcon deschis,panouri solare pe bloc, izolat termic. La 3 minute de statia de autobuz 312,141 ,125, 220, 232, N105 si 15 de minute fata de metrou Dimitrie Leonida. Vecinatati metro berceni,Grand Arena Mall, Selgors,Carrefour,Decathlon,Colegiul tehnic Miron Nicolescu. Facilitati in incinta ansamblului: loc de joaca, iluminat exterior, supertmarket,acces securizat, parcare privata cu loc platit . 753 - arata telefon - - Cristian 744 - arata telefon - - Liana

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Dimitrie Leonida - 400 EURO lunar Dimitrie Leonida, Bucuresti

Inchiriez apartament cu 2 camere,decomandat, complet mobilat si utilat pe Bulevardul Metalurgiei,etaj 3 din 6. Dispune de 2 balcoane,cel de la dormitor este inchis,cel de la living deschis. Este la 4 min de mers pe jos (300 m) de metrou dimitrie leonida,parte din ansamblu Studio Plus. Electrocasnice de f buna calitate, clasa A+, combina beko, cuptor electric si plita pe gaz , masina de spalat,etc. Locuri de parcare, magazin non stop, supermarketuri,gradinite.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Dimitrie Leonida - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Dimitrie Leonida - 300 EURO lunar Dimitrie Leonida, Bucuresti

Inchirez garsoniera in bloc nou compusa din camera , bucatarie , baie , hol si logie deschisa , 1 minut statia metrou Dimitrie Leonida. Mobilata si utilata complet : centrala proprie , cuptor+aragaz , hota , combina frigorifica cu dozator apa, masina de spalat haine , TV , aparat de aer conditionat. Coltar cu depozitare pe ambele parti , mobila living , dulap mare in Hol.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(