Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Hotel | Restaurant cu Parcare Tir DN1 Vestem De Vanzare Agentie - 0 comision - exclusivitate 690000 €
Hotel | Restaurant cu Parcare Tir DN1 Vestem De Vanzare Vestem, Vestem , jud. Sibiu

Oportunitate !!! Afacere Hoteliera si Restaurant cu parcare mare situat in sensul giratoriu Vestem la drum intens tranzitat spre Bucuresti rute Sibiu - Brasov, Sibiu - Ramnicu Valcea. Detine o parcare generoasa cu 40 de locuri.pentru tiruri. Proprietate este compusa din parcela de teren in suprafata de 7759 mp (5170 mp pavati cu dale) cu deschidere de 153 la Dn1 si cladirea D+ P + 2 + Pod in suprafata utila de aprox. 500 mp Hotelul este compus din : Demisol : spatiu pentru depozitare Parter : bucatarie cu anexe si grupuri sanitare, restaurant 121 mp si terasa acoperita si parte inchisa, receptie hotel Etaj 1 : 6 camere, 6 bai, hol acces Etaj 2 : 6 camere, 6 bai hol acces Pod cu posibilitate mansardare Oportunitate pentru investitie afacerea fiind activa si cu clientela formata. Pret : 690.000 Euro Proprietatea poate fi si inchiriata la suma de 4500 euro / Luna Tel : 0758962392 - Lucian

690000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(