Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  6 camere Timis, Ciresu  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 6 camere Timis, Ciresu - 35000 EURO Ciresu, Ciresu , jud. Timis

Casa de vanzare !!! Casa de vanzare extinsa pe o suprafata de aprox 1 h, este complet mobilata ( 6 camere, baie, bucatarie, fantana functionabila in curte, are gradina mare + una mai mica + curte spatioasa ) pentru mai multe detalii sunati la numarul afisat

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Timis, Ciresu  - 1950 EURO Proprietar 1950 €
Vanzare terenuri agricol Timis, Ciresu - 1950 EURO Ciresu, Ciresu , jud. Timis

Ofer spre vanzare un teren arabil extravilan in suprafata de 4800 mp (A96/2/4) in spatele Manastirii Sf. Treime, situat in comuna Criciova, sat Ciresu, aproape de drumul judetean 680 (asfaltat, la 10 km distanta de Lugoj) care leaga comuna Criciova de orasul Lugoj, fiind pretabil pentru agricultura, pomicultura, stana de oi sau apicultura avand in vedere faptul ca in imediata apropiere se afla o padure de salcam. Accesul se poate face pe drumul manastirii. In cauzul celor interesati de teren in vederea construirii unei stane de oi, exista posibilitatea de a avea permisiunea de a paste pe terenurile din vecinatate, deoarece ne aparatin in mare parte. Terenul poate fi vandut imediat pentru ca toata documentatia este pregatita.

1950 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.