Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Dristor, Vedere ParkLake și parcul IOR, 72 mp, bloc reabilitat Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Dristor, Vedere ParkLake și parcul IOR, 72 mp, bloc reabilitat Dristor, Bucuresti

Vânzare apartament cu 3 camere în zona parcului IOR, în bloc din cărămidă de tip „N” situat pe Camil Ressu, construit în 1968, reabilitat termic recent; apartamentul se află la etajul 10/10 cu vedere frumoasă către parcul IOR și Mall ParkLake, are suprafață de 72 mp cu 2 balcoane orientate către ambele fețe ale blocului (schița atașată). Reabilitarea blocului a fost realizată în urmă cu 2 ani și odată cu asta s-a refăcut și terasa blocului, garanția pentru astfel de lucrări fiind în general de 15-20 de ani. Interiorul apartamentului e foarte luminos cu suprafețe de geam generoase, cu orientare cardinală S-E și N-V; parțial renovat, cu parchetul din lemn masiv, gresie, faianță, ambele balcoane închise cu termopan; baia are geam pentru aerisire; dispune de un aparat de aer condiționat. Proprietarul are închiriat de la ADP (DSP) un loc de parcare la scară. Blocul e retras de la stradă, scara se află spre parcul IOR, fără zgomot cauzat de traficul auto. Blocul este chiar lângă la Școala 88, cu Grădinița și Creșa 38 în imediata vecinătate. Parcul IOR și ParkLake la o aruncătură de băț, câteva minute de metrou Dristor, piețele Râmnicu Sărat și Matei Ambrozie, oricare la câteva minute. Prețul este negociabil iar comisionul, zero.

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(