Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Dristor - Park Lake, 2 camere decomandat, reabilitat, maxim 10 minute de metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 61000 €
Dristor - Park Lake, 2 camere decomandat, reabilitat, maxim 10 minute de metrou Dristor, Bucuresti

Sincron Imobiliare oferă spre vânzare un apartament cu două camere situat pe strada Liviu Rebreanu, vizavi de Mall Park Lake, cu acces stradal, dar vedere pe spate (fără zgomot cauzat de trafic, blocul e ușor retras de la bulevard), la parter/10, decomandat, 44 mp. Blocul a fost construit în 1972 și a fost reabilitat termic recent. Interiorul e curat și îmbunătățit cu gresie, faianță, parchet, termopan (inclusiv balconul închis), ușă metalică, uși interioare înlocuite; instalațiile electrică, termică și sanitară au fost de asemena schimbate și îmbunătățite. Apartamentul rămâne mobilat și utilat complet funcțional, inclusiv electrocasnicele. Contorizarea este individuală cu apometre și repartitoare; baia are geam pentru aerisire. Zona este foarte bună pentru locuit blocul aflându-se la maxim 10 minute de metroul Dristor, în imediata vecinătate a parcului IOR/Alexandru Ioan Cuza, a Școlii Gimnaziale Nr. 86, a Pieței Râmnicu Sărat. Blocul are o singură scară, e curată iar accesul se face cu interfon. Prețul este negociabil iar comisionul pentru cumpărător este zero.

61000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(