Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Oferta Vanzare Teren 42857 mp cu deschidere de 103 ml Ganeasa Ilfov Comison 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 642855 €
Oferta Vanzare Teren 42857 mp cu deschidere de 103 ml Ganeasa Ilfov Comison 0 Ganeasa, Ganeasa , jud. Ilfov

Realkom Agentie Imobiliara BUCURESTI-ILFOV va ofera spre VANZARE TEREN INTRAVILAN ILFOV-GANEASA COMISION 0% DIN PARTEA CUMPARATORULUI LOCALIZARE: Terenul este situat in Judetul Ilfov, in Comuna Ganeasa. SUPRAFETE: Suprafata totala a terenului este de: 42.857 mp, deschidere la strada: 103 ml si o lungime de 418 ml. DESTINATII: dezvoltare imobiliara de locuinte, parc logistic, depozite, fabrica. ACTE: poseda numar cadastral, carte funciara, rol fiscal. VECINATATI: - Comuna Ganeasa-Ilfov - Padurea Branesti si Pasarea - Lac Piteasca si Pasarea - Statie metrou Pantelimon la 15 minute de mers cu masina - Statie metrou Anghel Saligny la 17 minute de mers cu masina - Iesire catre autostrada A2 (Constanta), la 12 minute de mers cu masina - Iesire in Soseaua de Centura Bucuresti la 15 minute de mers cu masina - Iesire catre autostrada A3 (Brasov), la 20 minute de mers cu masina - Piata Universitatii la 30 de minute de mers cu masina STRAZI: strazi amenajate. ACCES: acces stradal. Alte informatii: Datorita pozitionarii excelente si accesului facil catre E85(DN2), terenul este ideal pentru investitie. www.realkom.ro In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, terenul putand fi vazut in orice zi, cu programare in prealabil. Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie. CONTACT: CRISTI STANCIU MOBIL: 0723.620.112 E-MAIL: [email protected] WEB: www.realkom.ro www.imobiliare-bucurestene.ro

642855 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(