Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Dristor - Vitan, strada Alunelului, decomandat, 2/4, centrală termică Agentie - 0 comision - exclusivitate 80000 €
Dristor - Vitan, strada Alunelului, decomandat, 2/4, centrală termică Vitan, Bucuresti

Sincron Imobiliare reprezintă proprietarul în vânzarea unui apartament cu două camere în zona Calea Vitan, în bloc cu 4 niveluri construit în 1980, situat în plan secund pe Strada Alunelului, la etajul 2/4, confort 1 decomandat, 52.38 mp; bucătăria este foarte spațioasă - 8.81 mp Apartamentul dispune de centrală termică individuală (nou - nouță, cu condensare), iar blocul este reabilitat, costurile cu încălzirea fiind mici, iar confortul termic, sporit; dispune de asemenea și de două aparate de aer condiționat. Apartamentul are îmbunătățiri ca gresie și faianță, parchet în camere, termopane, inclusiv balconul închis, și ușă metalică; ușile interioare au fost înlocuite. Instalația electrică a fost înlocuită pe cupru, de asemenea cea termică, odată cu centrala proprie. Zona e foarte liniștită, blocul nu e la bulevard, se află între Calea Vitan și Strada Răcari; în imediata vecinătate sunt blocuri tot cu 4 etaje; la câteva minute de Kaufland Mihai Bravu, 10 - 12 minute de metrou și Mall Vitan. Comision zero pentru cumpărator, preț afișat este negociabil.

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
GARSONIERA SPATIOASA*MUTARE IMEDIATA*PARCARE*10 MIN METROU MIHAI BRAVU* comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 53000 €
GARSONIERA SPATIOASA*MUTARE IMEDIATA*PARCARE*10 MIN METROU MIHAI BRAVU* comision 0% Vitan, Bucuresti

Va propunem spre achizitionare o garsoniera situata la etajul 8 al unui bloc mixt de 10 niveluri, construit in anul 1986. Garsoniera este decomandata, are suprafata totala de 36mp, incluzand un balcon de 4mp. Se vinde mobilata si utilata. Este situat in zona Vitan Olimpia, in apropiere de supermarketul Auchan Vitan, statia de metrou Dristor si Mihai Bravu, tot in apropiere se afla parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R), Bucuresti Mall Vitan si Mall Park Lake, gradinite, scoli, liceu si acces facil catre toate mijloacele de transport. Statia de metrou Mihai Bravu si Dristor se afla la doar 10 min de mers pe jos. Se accepta ca modalitati de plata credit ipotecar si cash.

53000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(