Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Mures, Sangeorgiu de Campie  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare terenuri agricol Mures, Sangeorgiu de Campie - 30000 EURO Sangeorgiu de Campie, Sangeorgiu de Campie , jud. Mures

Vand pasune 17ha in lot compact, acte in buna regula. Terenul se afla in judetul Mures, comuna Riciu, intre localitatea Sangeorgiu de Campie si Ulies. Lotul este delimitat fizic prin borne. Pana la sfarsitul lui martie 2020 este arendat, dupa aceea se poate cere subventie APIA. Afost depus la primarie dosar pentru dreptul de preemptiune.

30000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  1 camere Mures, Sangeorgiu de Campie  - 3808 EURO Proprietar 3808 €
Vanzare casa 1 camere Mures, Sangeorgiu de Campie - 3808 EURO Sangeorgiu de Campie, Sangeorgiu de Campie , jud. Mures

Vand casa noua in Sangeorgiu de campie comuna sa Petru cu gradina si pamant 2,30 hectare plus o mica pescarie, are toate utilitatile lumina, gaz, apa,.baie,camara.bucatarie,o camera.

3808 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Mures, Sangeorgiu de Campie  - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare casa Mures, Sangeorgiu de Campie - 16000 EURO Sangeorgiu de Campie, Sangeorgiu de Campie , jud. Mures

Vand casa in Sangeorgiu de campie comuna Sampetru de campie. Casa este din pamint recent renovata tencuita coperis nou terasa noua . In ultima perioada a fost folosita ca un magazin bar . Se poate lasa asa sau se poate transforma in casa de locuit

16000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.