Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren INTRAVILAN | CIOLPANI | TVA 0% | COMISION 0% DN 1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 1999000 €
Teren INTRAVILAN | CIOLPANI | TVA 0% | COMISION 0% DN 1 Saftica, Saftica , jud. Ilfov

Va prezentam in exclusivitate un teren intravilan, situat in ILFOV- CIOLPANI in apropiere de DN1, in suprafata de 274323 mp (27,4 hectare), cu o deschidere de 324 ml, scos din circuitul agricol, cu punct trafo la poarta. Terenul este ideal pentru parc solar, constructii hale, depozite, ferma. COMISION 0% TVA 0% Intravilan scos din circuitul agricol Suprafata 274323 mp Deschidere 324 ml INTRAVILAN CURTI CONSTRUCTII ! IDEAL PARC SOLAR ! O SINGURA PARCELA ! COMASAT 100% ! Accesul principal din DN1 printr-un drum comunal. Drumuri importante in vecinatate: -DN1 Bucuresti-Ploiesti -DJ 101C -DE6/1 -Drum comunal 182 Ideal pentru parc solar si parc eolian ! Containerele si utilajele aflate pe teren nu fac parte din pret ! Proprietatea benefciaza de urmatoarele faciltiati : -trei puturi de mare adancime ( 80m) -doua lacuri artificiale (1300mp) -gard pe toate laturile -punct trafo Pentru mai multe detalii, vizionari sau oferte va astept cu un telefon la primul numar din anunt.

1999000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(