Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Alba, Vidolm - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Alba, Vidolm - 0 EURO Vidolm, Vidolm , jud. Alba

Vand teren la Vidolm cu suprafata de 2300 mp, parcelat in 4 parcele cu CF!Apa,curent, langa sosea in fata cabanelor la Vidolm

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Alba, Vidolm - 43000 EURO Proprietar 43000 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Vidolm - 43000 EURO Vidolm, Vidolm , jud. Alba

Vand casa de vacanta, sat :Vidolm Jud. Alba situat la 300 de m de sosea. Casa consta din parter , camera , living , bucatarie, baie , terasa si pivnita. Mansarda : doua dormitoare , hol , dormitor copii , WC si balcon. Este prevazut cu apa si curent electric , incalzire cu teracota si baie cu boiler electric. Auxiliare :garaj , foisor cu cuptor de paine , soba , sopron pentru lemne. Suprafata este de 900 m patrati cu o livada de 28 de pomi fructiferi. In curte este un mini lac artificial, fantana arteziana cu recirculare apa , fantana decor si balansor. La cere se pot trimite mai multe poze. Nr tel 733973546

43000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Alba, Vidolm - 39999 EURO Proprietar 39999 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Vidolm - 39999 EURO Vidolm, Vidolm , jud. Alba

Vand casa de vacanta, sat :Vidolm Jud. Alba situat la 300 de m de sosea. Casa consta din parter , camera , living , bucatarie, baie , terasa si pivnita. Mansarda : doua dormitoare , hol , dormitor copii , WC si balcon. Este prevazut cu apa si curent electric , incalzire cu teracota si baie cu boiler electric. Auxiliare :garaj , foisor cu cuptor de paine , soba , sopron pentru lemne. Suprafata este de 900 m patrati cu o livada de 28 de pomi fructiferi. In curte este un mini lac artificial, fantana arteziana cu recirculare apa , fantana decor si balansor. La cere se pot trimite mai multe poze. Nr tel 733 - arata telefon -

39999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Alba, Vidolm Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Alba, Vidolm Vidolm, Vidolm , jud. Alba

Casa Rei ,situata la 30 de km de Turda ,60 de Cluj in satul Vidolm zona destinata turismului va pune la dispozitie trei camere ,bucatarie,baie ,living , ceaun ,foisor +cuptor pentru gratar ,alaturi de Casa Rei va punem la dispozitie si Crama Rei situata la subsolul casei. Pretul este de 35 lei de persoana pe noapte.Casa Rei dispune de un numar de 13 persoane.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Alba, Vidolm Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Alba, Vidolm Vidolm, Vidolm , jud. Alba

Stone Garden se afla in Vidolm si ofera cazare cu acces la o gradina. Conexiunea WiFi este gratuita, parcare, gratare , ceaun , jacuzzi exterior, ciubere . Cabana are 4 dormitoare cu baie proprie , o Bucatarie comuna utilata.Living mare cu semineu , terasa. Cu vedere la munte, se pot face drumetii. Turda se afla la 30 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Cluj Avram Iancu, situat la 69 km de proprietate.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Alba, Vidolm - 2100 EURO Proprietar 2100 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Vidolm - 2100 EURO Vidolm, Vidolm , jud. Alba

Vand teren situat la 30 de km de Turda si 60 de Cluj avand suprafata de 800 mp,zona este destinata turismului ,in zona exista cel putin 30 de cabane care la final de an au un bilant financiar destul de bun.Pretul este de 2100 euro negociabil.

2100 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Alba, Vidolm - 2200 EURO Proprietar 2200 €
Vanzare terenuri agricol Alba, Vidolm - 2200 EURO Vidolm, Vidolm , jud. Alba

Vand teren+constructie si garaj in satul Vidolm la 30 de km de Turda,in judetul Alba;pe teren exista plan de constructie,posibilitate de apa si curent.Constructia se afla in centrul satului,zona fiind considerata atractie turistica,in sat exista cel putin 30 de cabane care la final de an au un bilant financiar destul de bun.Mai multe detalii la telefon.Pret 2200 euro negociabil.Accept unele schimburi auto.

2200 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.