Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Mures, Voivodeni  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Voivodeni - 20000 EURO Voivodeni, Voivodeni , jud. Mures

Casa are 3 camere, camara, baie si un hol. Are fantana in curte, pivnita, grajd, bucatarie de vara, cuptor vechi. Gaz si apa curenta. Pentru mai multe detalii puteti trimite mesaj sau puteti suna la numarul 775 - arata telefon -

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Mures, Voivodeni  - 0 EURO Proprietar
Vanzare casa 3 camere Mures, Voivodeni - 0 EURO Voivodeni, Voivodeni , jud. Mures

1.Vand casa (primele 2 poze) in satul Tolal ( nr:84 ,27km de la Targu Mures ) curent,casa are 3 camere, bucatarie, grajd pt, animale, cotet ,fanar ,fantana , pomi fructiferi ,60ari livada intabulat, 2hectare de teren extravilan , posibilitate de legare la reteaua de gaz. Pret la intelegere , sau schimb cu casa din Voivodeni 2. Vand casa langa pasune ( ultimile 2poze) - prea multe detalii nu stiu . Va rog sunati la numarul atasat langa anunt .

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Mures, Voivodeni  - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare terenuri constructii Mures, Voivodeni - 36000 EURO Voivodeni, Voivodeni , jud. Mures

Vand casa complet dotat cu toate utilitatile recent renovat,2 camere, bucatarie,baie,camera carderoba,hol,terasa noua recent izolat,plus inca o cladire noua construita de 22mp .Curte mare cca. 6ari,gradina cu 100 de pomi fructiferi tineri deja roditori in total 19ari.Apa de retea,cablu,fosa septica etc.Aproape de statie de autobuz ,magazin si brutarie.

36000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.