Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa  3 camere Bihor, Balnaca  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare casa 3 camere Bihor, Balnaca - 78000 EURO Balnaca, Balnaca , jud. Bihor

Gabriela Casa Cu Teren- Zona Linistita- Balnaca Vand casa cu teren mare, situata in localitatea Balnaca, comuna Suncuius. Suprafata totala imobil: 4540 mp Suprafata construita: 189 mp Proprietatea este compusa din 2 cladiri, o anexa, toate din caramida, curte generoasa si un teren mare ingradit. Casa de locuit este de 80 mp, are 3 camere, bucatarie, baie, hol, terasa si pivnita. Cea de- a doua cladire de 68 mp are o camera mare, baie, hol, pivnita, grajd, cotet de porci si gaini. Anexa: 41 mp, cuptor pe lemne si afumatoare. Terenul este imprejmuit cu gard din plasa de sarma, stalpi de beton, poarta si este trasa apa pana in mijlocul terenului printr- o conducta prin pamant. Utilitati: apa, canalizare, curent, fantana si cablu. Luand in considerare pozitionarea casei, designul ei, activitatile turistice desfasurate in zona (rafting, caiac, canoe, catarari pe munte, speologie), aceasta poate fi locatia ideala pentru servicii de turism sau casa de vacanta. Poate fi o buna investitie si pentru cei care doresc un proiect de extindere in scop turistic, un proiect de azil de batrani sau un proiect cu fonduri europene pentru agricultura, solul fiind foarte fertil in acea zona,etc. Avantajul acestei case este ca se afla intr-o zona foarte frumoasa si linistita.

78000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bihor, Balnaca  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa Bihor, Balnaca - 75000 EURO Balnaca, Balnaca , jud. Bihor

Zona turistica Balnaca - com Suncuius 2 Case + 5000 mp teren + Anexe +Gradini Oferim spre vanzare doua case locuibile cu toate utilitatile aferente plus aferent 5000mp + 3 gradini ,din care 2 gradini cu vedere spre Lac,si spre,Hotel Contele Dracula,ideal pentru : Barbecue/ Filigorie / teren tennis sau alte activitati etc Casele au Garaj acoperit Fantana in curte ( Casele au numar individual fiecare) (partajeaza doar o mica curte comuna ) Imobilele sunt situate in satul Balnaca, com Suncuius Bihor. Zona plina de atractii turistice si potential pentru antreprenori. Casele sunt situate intr-o zona accesibila,linistita,cu priveliste frumoasa,360 de grade ,in apropiere de lacul din Balnaca ideal spre pentru a fi locuite sau amenajate pentru pensiune sau alte proiecte agro-turistice. Apa curenta/Canalizare/Drum refacut recent/Tvs/Internet Conditii optimale Detalii si programari pentru vizionare telefonic sau prin email. (Posibilitate de a schimba cu apartament + Diferenta. Orice propunere va fi luata serios in calcul.) Case de vanzare - Balnaca , Case de vanzare - Bihor

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(