Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Casa P+1+pod, 5 cam, 150 mp utili, apă, canalizare, gaze, curent Agentie - 0 comision - exclusivitate 150000 €
Casa P+1+pod, 5 cam, 150 mp utili, apă, canalizare, gaze, curent Zurbaua, Zurbaua , jud. Ilfov

Casă spatioasă, luminoasă, frumos compartimentată, alcătuită din living, bucătarie, 4 dormitoare, 2 bai, dresing, holuri si casa scării, ce insumează 151 mp utili + 2 terase si balcon. Structura de rezistență din beton armat, zidarie portantă din caramidă de 24 cm, tencuită si izolată termic cu termosistem de 100 mm, cu EPS 80 si vată minerală cu folie de aluminiu. Tâmplărie PVC cu geam tripan, instalatie electrică, termică, sanitară, finisaje de calitate, Parchetul, gresia, faianța, usile interioare si obiectele sanitare pot fi alese de cumparator, in limitele unui buget prestabilit. Casa se vinde racordata la utilitati: apă curentă, canalizare, gaze, curent electric. Este amplasată intr-o zonă verde, rezidentială, ferită de traficul rutier, in Comuna Dragomirești Vale, la doar 6 km de Centura Capitalei. Prețul este 150.000 EUR; nu se plătește TVA, iar comisionul este 0.

150000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(