Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Valcea, Verdea  - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Valcea, Verdea - 57000 EURO 1 Mai, Verdea , jud. Valcea

Apartamentul este situat pe strada Dacia la etajul 4 intr-o zona foarte linistita cu mult spatiu verde beneficiaza de loc de parcare gratuit .Apartamentul a fost renovat complet acum 3 ani tot mobilierul schimbat instalatia electrica si sanitara .Nu are probleme cu izolatia este dotat si cu aer conditionat Se vinde direct fara agentie . 2 camere - Ramnicu Valcea , 2 camere - Valcea

57000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Valcea, Verdea  - 59950 EURO Proprietar 59950 €
Vanzare apartament cu 2 camere Valcea, Verdea - 59950 EURO Goranu, Verdea , jud. Valcea

Proprietar vand/schimb ( prefer schimb cu casa modesta in zona linistita in afara orasului, in Valcea sau Sibiu) apartament cu 2 camere decomandate, suprafata utila de 50mp, suprafata totala de 53,54mp , situat la parterul blocului R23 de pe Strada Republicii, zona Nord. Blocul este construit in anul 1990, are o singura scara si acoperis de tigla. Apartamentul este luminos si calduros cu ferestrele orientate catre est si sud. Dispune de balcon inchis de 3.6mp, bucatarie inchisa care poate fi transformata intr-un open space, baie cu geam catre exterior, un dormitor de 12mp si living de 17.2mp. Spatiu verde cu bancute langa bloc, locuri de parcare chiar in fata blocului sau in spate. Statie de autobuz peste drum, magazine in apropiere, scoli, gradinita, Spitalul Nord. Pretabil cabinet stomatologic, salon cosmetica, spatiu comercial, birou etc. Nu are imbunatatiri. - mai usor raspund la mesaje pe site, sau mesaj telefon 2 camere - Nicolae Balcescu , 2 camere - Valcea

59950 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(