Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Garsoniera de vanzare - Popesti Leordeni, comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 35000 €
Garsoniera de vanzare - Popesti Leordeni, comision 0% Central, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Va prezentam spre vanzare o garsoniera situata in Popesti-Leordeni la nr. 42B pe strada Astrelor, in apropierea intersectiei cu Drumul Fermei. Aceasta este semi-decomandata si se vinde complet mobilata si utilata ; are bucataria open-space ,balcon inchis, baie cu geam exterior. Compartimentarea este urmatoarea: -living 18.44 mp + bucatarie 5.7mp -baie 3.57mp -balcon 4.95mp. Bloc construit in 2008 , curat, ingrijit. Loc de parcare neindividualizat in curtea comuna. Zona este una bine-dezvoltata si foarte liniștită, cu vecini și familii tinere , cu copii. În proximitate există numeroase facilități: grădinițe (Apollo Kids, NARNIA Montessori), supermarket-uri (Profi ,Mega Image, Lidl și Kaufland) restaurante/cafenele, sali de fitness, farmacii. Transportul în comun este relativ accesibil, stațiile de STB (439, 440, 479, 125, 438,475) aflandu-se la ~ 15 minute de mers pe jos, iar gura de metrou "Dimitrie Leonida" aflandu-se la 1900m (~ 20 minute de mers pe jos). Caracteristici privind perfomanta energetica: - clasa energetică B - consumul anual specific de energie primară: 178 kWh/mp an - indicele de emisii echivalent CO_2: 40 kgCO2/mp an - consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 Pentru a vă convinge că garsoniera corespunde nevoilor dumneavoastră, vă așteptăm la vizionare! Veti beneficia de servicii imobiliare profesioniste absolut GRATUIT! -consultanță gratuită cu privire la prețurile reale de piață; -consultanță juridică în domeniul imobiliar (verificarea și pregătirea actelor necesare pentru tranzacție); -consultanță profesionistă cu privire la accesarea unui credit ipotecar; va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. -ajutor pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui imobil (economisiți timp, nervi și bani). Suntem deschisi la colaborare cu alte agentii si recompensam agentii colaboratori!

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cladire pentru depozitare/productie si birouri Agentie - 0 comision - exclusivitate 850000 €
Cladire pentru depozitare/productie si birouri Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Imobil de vanzare compus din 1.000 mp spatii pentru depozitare si 250 mp spatii pentru birouri. Sunt disponibile doua imobile alaturate ce insumeaza 2.500 mp construiti.

850000 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Depozit in cadrul Catalunya Parc Popesti Agentie - 0 comision - exclusivitate
Depozit in cadrul Catalunya Parc Popesti Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Complexul logistic este amplasat in partea de sud-est a Municipiului Bucuresti, in Popesti-Leordeni, in apropierea noului pasaj rutier de la intersectia Soselei Oltenita cu Soseaua de Centura. Accesul in incinta este foarte facil, facandu-se fie direct din Soseaua Oltenitei, in acest scop fiind proiectata in dreptul proprietatii o banda pentru decelerare si revenire in drumul national, fie din Soseaua de Centura pe un drum adiacent. Detalii si facilitati: * Inaltime utila depozit: 7,2 metri (inaltime maxima: 9 m) * Sistem de prevenire si stingere a incendiilor avand in componenta: - hidranti interiori si exteriori - sistem de sprinklere - senzori detectie - trape de fum - bazin de apa pentru situatii de urgenta Avizele ISU se pot obtine cu tot sprijinul proprietarului, conform domeniilor de activitate ale viitorilor chiriasi, in functie de activitatea fiecaruia si a specificatiilor de incarcare termica. * Depozitul este dotat cu sistem de incalzire * Birourile sunt dispuse pe doua niveluri; suprafete compartimentate si amenajate corespunzator * Intreaga incinta este racordata la toate utilitatile necesare: - gaze naturale [reteaua stradala] - energie electrica [220 - 380V] - post trafo propriu de 630kv - apa [puturi proprii forate la medie adancime] - circuit de canalizare proprie [statie de epurare, separator de hidrocarburi] * Usi acces marfa drive-in / usi pietonale * Podea industriala rezistenta 5T/mp - finisaj cu ciment sclivisit (elicopterizat) * Acces tir non-stop * Parcare proprie fiecarui locatar / parcare vizitatori * Serviciile de administrare includ printre altele: - intretinerea instalatiilor comune, inclusiv reviziile anuale - intretinerea portilor, a gardului perimetral, a barierelor de acces - iluminatul drumului - intretinerea si curatarea zonelor verzi - deszapezire pe timp de iarna - curatenia pe spatiile comune - taxele municipale si de stat privind cladirea si terenul Disponibilitate: Au fost finalizate lucrarile pentru cea de-a doua etapa a proiectului in cadrul careia au fost edificate trei module totalizand 3.793 mp. Este disponibil ultimul modul: Depozit - 1.125 mp Birouri - 240 mp PRET: - Chirie depozit: 4,45 euro /mp /luna + TVA - Chirie birouri: 6,45 euro /mp /luna + TVA - Cost servicii de administrare: 0,55 euro /mp /luna + TVA

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Popesti - Leordeni, Confort City, 2 camere de 91 mp, mobilat complet Agentie - 0 comision - exclusivitate 62000 €
Popesti - Leordeni, Confort City, 2 camere de 91 mp, mobilat complet Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Comision zero 0% Vânzare apartament cu 2 camere în complexul Confort City din Popești Leordeni, situat pe Splaiul Unirii nr. 9, la etajul 11/11+pod, 90.95 mp totali cu balcon de 14.55 mp inclus (schița atașată), decomandat. Interiorul e renovat complet, zugrăvit proaspăt și cu finisajele noi, la cheie; apartamentul e complet funcțional și se poate preda imediat. Încălzirea se face cu centrală termică proprie care a fost înclocuită recent, fiind nouă. Costurile cu întreținerea în complex sunt mici. În plus, apartamentul e izolat termic și în interior, pe lângă izolația termică exterioară. Se vinde mobilat și utilat complet funcțional; cu bucătăria mobilată și echipată complet cu frigider încorporat, plită cu 4 ochiuri - două electrice și două pe gaz, cuptor electric, hotă; un dormitor matrimonial cu pat și saltea noi și dressing foarte încăpător pe un perete (vezi foto); baia echipată complet, inclusiv mașină de spălat rufe; dormotorul mic mobilat pentru copil; în sfârșit, holul, cu o canapea extensibilă, cuier, pantofar și oglindă. Dipsune și de un aparat de aer condiționat. Apartamentul se predă la cheie și complet funcțional. Accesul auto în incinta complexului se face cu barieră, are pază, iar un loc de parcare se poate închiria cu 80 Lei/lună sau cumpăra cu 2500-3000 Euro. Cartierul e recunoscut pentru siguranța pe care o oferă copiilor, fiind închis cu gard. În cadrul complexului e amenajat spațiu de joacă pentru copii și o zonă verde, de asemenea există grădiniță, supermarket, sală de fitness, coafor, frizerie. Intrarea în complex se face dinspre Theodor Pallady pe noul pod Nicolae Teclu sau din Splaiul Unirii, după Târgul Auto și Pasajul Grigorescu dacă se vine din centru sau dinspre Sălăjan; de asemenea se poate intra și din Popești Leordeni. Pentru pietoni există transport în comun, mașina 223 - cu traseu pâna la CET Sud Vitan, cu mai multe stații, inclusiv la metrou Mihai Bravu. Accesul spre centrul orașului București se face pe Splai. Metrou Anghel Saligny și centrul comercial din Theodor Pallady se află la 7-8 minute cu mașina. Comisionul pentru cumpărător este zero. Documentele necesare vânzării sunt pregătite iar predarea apartamentului se poate face imediat. Cheile se află în agneția noastră iar vizionări se pot face ușor, cu o confirmare telefonică. Colaborăm cu orice coleg agent imobiliar din piață care are client și oferim toate informațiile necesare prezentării către potențialii cumpărători.

62000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Popești - Leordeni, Confort City, 2 camere 78 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 57500 €
Popești - Leordeni, Confort City, 2 camere 78 mp Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Comision zero 0% Vânzare apartament cu 2 camere în complexul Confort City din Popești Leordeni, situat pe Splaiul Unirii nr. 9, la etajul 9/11, 78 mp totali cu terasă de 16 mp inclusă, decomandat. Interiorul e renovat complet acum, zugrăvit proaspăt și cu finisajele noi, la cheie; apartamentul e complet funcțional și se poate preda imediat. Încălzirea se face cu centrală termică proprie, costurile cu întreținerea fiind mici. Se vinde semimobilat cu bucătăria mobilată și utilată complet cu mașină de spălat rufe, frigider - noi; plită, cuptor, hotă. Se poate preda și nemobilat, cum se dorește. Accesul în parcare se face cu barieră, are pază, iar complexul e recunoscut pentru siguranța pe care o oferă copiilor, fiind închis cu gard. În cadrul complexului e amenajat spațiu de joacă pentru copii și o zonă verde, de asemenea există grădiniță, supermarket, sală de fitness, coafor, frizerie. Intrarea în complex se face dinspre Theodor Pallady pe noul pod Nicolae Teclu sau din Splaiul Unirii, după Târgul Auto și Pasajul Grigorescu dacă se vine din centru sau dinspre Sălăjan; de asemenea se poate intra și din Popești Leordeni. Pentru pietoni există transport în comun, mașina 223 - cu traseu pâna la CET Sud Vitan, cu mai multe stații, inclusiv la metrou Mihai Bravu. Accesul spre centrul orașului București se face pe Splai. Metrou Anghel Saligny și centrul comercial din Theodor Pallady se află la 7-8 minute cu mașina. Comisionul pentru cumpărător este zero! Documentele necesare vânzării sunt pregătite iar predarea apartamentului se poate face imediat. Colaborăm cu orice coleg agent imobiliar din piață care are client și oferim toate informațiile necesare prezentării către potențialii cumpărători.

57500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Popești Leordeni, 3 camere an 2015, mobilat complet Agentie - 0 comision - exclusivitate 76500 €
Popești Leordeni, 3 camere an 2015, mobilat complet Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

0% Vânzare apartament cu 3 camere Popești - Leordeni, pe Strada Sfânta Agnes, construcție din 2015, confort 1, decomandat, etaj 4/4 (fără lift), 67 mp. Interiorul e curat, iar apartamentul se vinde mobilat și utilat complet: dormitor matrimonial, dormitor - birou și linving deschis cu bucătăria. Dispune de plită, cuptor, hotă, mașină de spălat rufe, 2 televizoare, 2 aparate de aer condiționat; încălzirea se face cu centrală termică proprie, costurile cu întreținerea fiind mici. Apartamentul e liber și se poate viziona și preda imediat. Comisionul este zero, prețul - negociabil.

76500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Popaesti - Leordeni, 2 camere decomandat, curte, parcare, mobilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 69500 €
Popaesti - Leordeni, 2 camere decomandat, curte, parcare, mobilat Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Vânzare apartament cu două camere și curte / terasă în Popești - Leordeni, pe Strada Amurgului, în supfrafață totală de 58.37 mp, 46.32 utili plus curtea de 12 mp, la etajul parter/3, decomandat, bloc construit în 2015. Bucătăria e foarte spațioasă, aproape 10 mp; pentru curte se coboară câteva trepte, iar la baza treptelor se mai află un loc mic pentru depozitare; baia are geam pentru aerisire. (vezi foto și schița atașate) În preț este inclus un loc de parcare situat la stradă, intabulat separat. Înteriorul e păstrat în condiții civilizate, finisajele se găsesc într-o stare rezonabilă. Apartamentul se vinde mobilat și utilat, complet funcțional, ca în fotografiile realizate acum. Încălzirea se face cu centrală termică proprie, costurile cu întreținerea sunt mici. Certificarea energetică a fost realizată și este încadrat la clasa „A”. Complexul se află pe Strada Amurgului, blocul nu e la stradă, liniștit, fără zgomot cauzat de trafic. Metroul Dimitrie Leonida se află la 12 minute de mers pe jos; în imediata vecinătate - centrul nou al orașului cu toate avantajele comerciale pe care le oferă: supermarketuri, farmacie, magazine, restaurante. Comisionul pentru cumpărător e zero, iar prețul este negociabil.

69500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan 1.035mp in Popesti Leordeni Agentie - 0 comision - exclusivitate 30000 €
Teren intravilan 1.035mp in Popesti Leordeni Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Casazela va propune spre vanzare un teren in suprafata de 1.035 mp, situat in extravilan Loc. Popesti Leordeni, Jud. Ilfov. Lotul de teren este situat in zona periferica de Sud, zona dezvoltata de-a lungul DN4 (Sos Oltenitei), in apropierea limitei administrative Frumusani. Pe partea stanga a fost dezvoltat Cartierul Allegria, iar vis-à-vis, langa terenul nostru sunt construite cateva case, rezultand ca pozitionarea actuala a terenului este in extravilan, dar la limita intravilanului. Este identificat cu T25, P531-532/3, 531-532/4, lot 5 Urmeaza ca zona sa fie introdusa in intravilan, conform noului PUZ. Proprietatea se valorifica in procedura de executare silita prin licitatie publica.

30000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(