Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


NOU | 0 Comision | Apartament 2 camere | Balcon | Popesti-Leordeni | Dimitrie Leonida Agentie - 0 comision - exclusivitate 61999 €
NOU | 0 Comision | Apartament 2 camere | Balcon | Popesti-Leordeni | Dimitrie Leonida Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Royal Home Investment ofera clientilor un apartament ireprosabil cu 2 camere situat in zona Popesti-Leordeni, pozitionat excelent la aproximativ 700 de metri de statia de Metrou Dimitrie Leonida si 500 de metri de complexul comercial "La Strada". Noul tau apartament se afla la etajul 2 al unui imobil cu 3 etaje, finalizat in anul 2016, locuit de vecini prietenosi si linistiti. Apartamentul este complet utilat si mobilat si dispune de un balcon de 2 metri inchis. Pretul afisat include si un loc de parcare privat, cota individa la apartament. Aceasta proprietate se vinde cu 0 comision client. Daca sunteti interesati de mai multe detalii un agent de al nostru va poate raspunde in cel mai scurt timp.

61999 €

   Apartament

Vezi Detalii
NOU | Garsoniera --> 2 camere | Zona Popesti-Leordeni | Dimitrie Leonida Agentie - 0 comision - exclusivitate 40200 €
NOU | Garsoniera --> 2 camere | Zona Popesti-Leordeni | Dimitrie Leonida Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Royal Home Investment ofera clientilor o garsoniera transformata intr-un apartament cu 2 camere, prin mutarea bucatariei pe balcon. Noua ta garsoniera se afla la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje, finalizat in anul 2015, locuit de vecini prietenosi si linistiti. Garsoniera se afla la 3 minute de complexul comercial "La Strada" si la aproximativ 14 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida. Pretul afisat este pentru garsoniera complet mobilata. Este inclus, de asemenea, si locul de parcare, ca si cota individa din proprietate. Aceasta proprietate se vinde cu 0 comision client. Daca sunteti interesati de mai multe detalii un agent de al nostru va poate raspunde in cel mai scurt timp.

40200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan 1.035mp in Popesti Leordeni Agentie - 0 comision - exclusivitate 40000 €
Teren intravilan 1.035mp in Popesti Leordeni Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Casazela va propune spre vanzare un teren in suprafata de 1.035 mp, situat in extravilan Loc. Popesti Leordeni, Jud. Ilfov. Lotul de teren este situat in oras, zona periferica de Sud, zona dezvoltata de-a lungul DN4 (Sos Oltenitei), in apropierea limitei administrative Frumusani. Pe partea stanga a fost dezvoltat Cartierul Allegria, iar vis-à-vis, langa terenul nostru sunt construite cateva case, rezultand ca pozitionarea actuala a terenului este in extravilan, dar la limita intravilanului. Este identificat cu T25, P531-532/3, 531-532/4, lot 5 Urmeaza ca zona sa fie introdusa in intravilan, conform noului PUZ. Proprietatea se valorifica in procedura de executare silita prin licitatie publica.

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament 2 camere Popesti Leordeni Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 62000 €
Vanzare apartament 2 camere Popesti Leordeni Comision 0% Sud-Est, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Va propun spre vanzare un frumos apartament de doua camere, mobilat si utilat. Este situat la 7 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Dimitrie Leonida, intr-un cartier ce este in continua dezvoltare. Conform recensământului din anul 2011, Popești-Leordeni are o populație de 21.895 de locuitori, fiind al patrulea centru urban al județului Ilfov din punct de vedere demografic. Suprafața orașului este de 5.580 ha. Suprafața de intravilan este de 970 ha, în timp ce extravilanul ocupă 4.610 ha. Dispune de cabinete medicale, scoli, sucursale bancare , supermarketuri mari si mici dupa cum urmeaza: Penny, Mega Image, Profi, Metro, precum si fast food-uri ce pun la dispozitie serviciul delivery cu program adaptat restrictiilor pe plan local. Pentru mai multe detali si stabilirea vizionarilor va stau la dispozitie! Caracteristici privind perfomanta energetica: - clasa energetică B - consumul total specific de energie primară: 171.37 - indicele de emisii echivalent CO_2: 33.02 - consum total specific de energie din surse regenerabile: 0

62000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(