Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Investitie! Teren industrial 32.500 mp Strada Leordeni Agentie - 0 comision - exclusivitate 3570820 €
Investitie! Teren industrial 32.500 mp Strada Leordeni Central, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Terenul prezentat in vederea vanzarii este situat in Popesti-Leordeni in imediata apropiere a centurii Bucuresti. Imobilul este in intravilanul comunei si are destinatia de industrie, depozitare, servicii si utilitati publice. Terenul are 32.462 mp cu deschidere de 158 m la str. Leordeni. Apropierea de Bucuresti, dar si de Centura Bucurestiului, permite construirea unor Hale de productie sau de depozitare. Exista posibilitatea de parcelare. Regimul de inaltime maxim este de 15 m POT 50% ( 16.230 mp amprenta totala ) CUT 1.5 ( 48.693 mp suprafata construita desfasurata )

3570820 €

   Apartament

Vezi Detalii
3 Camere metrou Dimitrie Leonida, Dream Town 2015, Popesti-Leordeni, mobilat, parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
3 Camere metrou Dimitrie Leonida, Dream Town 2015, Popesti-Leordeni, mobilat, parcare Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Vânzare apartament cu 3 camere situat în complexul Dream Town Residence din Popești-Leordeni (7-8 minute de metrou Dimitri Leonida), în bloc construit în 2015, la etajul 1/4, confort 1 decomandat, 75 mp, cu 2 băi și 2 balcoane (71.12 mp utili, 74.79 mp - suprafață cu balcoanele incluse; schița e atașată). Odată cu apartamentul se vinde și un loc de parcare intabulat separat care se află chiar lângă bloc, mașina putându-se vedea de la geam (accesul auto în complex se face pe o poartă acționată electric). Interiorul apartamentului e foarte curat, cu finisajele păstrate în condiții foarte bune: gresia, faianța, parchetul, ușile interioare, pereții, ferestrele PVC - impecabile. Aartamentul se vinde semimobilat (exact ca în fotografiile atașate): cu dormitorul mare mobilat, sufrageria cu o canapea extensibilă, dresinguri în hol; bucătăria e mobilată și echipată complet cu plită, cuptor, frigider; mașina de spălat rufe cu uscător în baia mică; dispune de centrală termică individuală pe gaz, cofortul termic fiind sporit și odată cu asta costurile cu întreținerea - mici. Climatizarea se face cu un aparat de aer condiționat montat în living. Certificarea Energetică pentru apartament este efectuată - clasa energetică „A”. Complexul oferă loc de joacă pentru copii, amagzin alimentar, Mega Image, Sală Fitness și se află la doar câteva minute de metrou Dimitri Leonida. În imediata vecinătate, Parcul Drumul Fermei, supermarket-urile Penny și Profi. Comisionul pentru cumpărător este zero. În prețul negociabil e inclus un loc de parcare în complex. Apartamentul e liber, se poate viziona și preda imediat.

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan 1.035mp in Popesti Leordeni Agentie - 0 comision - exclusivitate 40000 €
Teren intravilan 1.035mp in Popesti Leordeni Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Casazela va propune spre vanzare un teren in suprafata de 1.035 mp, situat in extravilan Loc. Popesti Leordeni, Jud. Ilfov. Lotul de teren este situat in oras, zona periferica de Sud, zona dezvoltata de-a lungul DN4 (Sos Oltenitei), in apropierea limitei administrative Frumusani. Pe partea stanga a fost dezvoltat Cartierul Allegria, iar vis-à-vis, langa terenul nostru sunt construite cateva case, rezultand ca pozitionarea actuala a terenului este in extravilan, dar la limita intravilanului. Este identificat cu T25, P531-532/3, 531-532/4, lot 5 Urmeaza ca zona sa fie introdusa in intravilan, conform noului PUZ. Proprietatea se valorifica in procedura de executare silita prin licitatie publica.

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(