Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Popaesti - Leordeni, 2 camere decomandat, curte, parcare, mobilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 69500 €
Popaesti - Leordeni, 2 camere decomandat, curte, parcare, mobilat Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Vânzare apartament cu două camere și curte / terasă în Popești - Leordeni, pe Strada Amurgului, în supfrafață totală de 58.37 mp, 46.32 utili plus curtea de 12 mp, la etajul parter/3, decomandat, bloc construit în 2015. Bucătăria e foarte spațioasă, aproape 10 mp; pentru curte se coboară câteva trepte, iar la baza treptelor se mai află un loc mic pentru depozitare; baia are geam pentru aerisire. (vezi foto și schița atașate) În preț este inclus un loc de parcare situat la stradă, intabulat separat. Înteriorul e păstrat în condiții civilizate, finisajele se găsesc într-o stare rezonabilă. Apartamentul se vinde mobilat și utilat, complet funcțional, ca în fotografiile realizate acum. Încălzirea se face cu centrală termică proprie, costurile cu întreținerea sunt mici. Certificarea energetică a fost realizată și este încadrat la clasa „A”. Complexul se află pe Strada Amurgului, blocul nu e la stradă, liniștit, fără zgomot cauzat de trafic. Metroul Dimitrie Leonida se află la 12 minute de mers pe jos; în imediata vecinătate - centrul nou al orașului cu toate avantajele comerciale pe care le oferă: supermarketuri, farmacie, magazine, restaurante. Comisionul pentru cumpărător e zero, iar prețul este negociabil.

69500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan 1.035mp in Popesti Leordeni Agentie - 0 comision - exclusivitate 30000 €
Teren intravilan 1.035mp in Popesti Leordeni Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Casazela va propune spre vanzare un teren in suprafata de 1.035 mp, situat in extravilan Loc. Popesti Leordeni, Jud. Ilfov. Lotul de teren este situat in zona periferica de Sud, zona dezvoltata de-a lungul DN4 (Sos Oltenitei), in apropierea limitei administrative Frumusani. Pe partea stanga a fost dezvoltat Cartierul Allegria, iar vis-à-vis, langa terenul nostru sunt construite cateva case, rezultand ca pozitionarea actuala a terenului este in extravilan, dar la limita intravilanului. Este identificat cu T25, P531-532/3, 531-532/4, lot 5 Urmeaza ca zona sa fie introdusa in intravilan, conform noului PUZ. Proprietatea se valorifica in procedura de executare silita prin licitatie publica.

30000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(