Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Nou | 0 Comision | Apartament 2 Camere + Terasa + Curte privata/comuna Agentie - 0 comision - exclusivitate 91999 €
Nou | 0 Comision | Apartament 2 Camere + Terasa + Curte privata/comuna Sud, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Royal Home Investment ofera clientilor un apartament ireprosabil cu 2 camere situat in zona Popesti-Leordeni, in apropierea metroului Dimitrie Leonida si mai nou, a pasarelei Berceni. Noul tau apartament se afla la parterului unui imobil cu 6 apartamente de tipul P+2, finalizat in anul 2009, locuit de vecini prietenosi si linistiti. O parte din curte este exclusiva apartamentului, parte ce duce intr-o intrare privata prin terasa, cota indiviza fiind de aprox 120mp totali, incluzand si 2 locuri de parcare. In suprafata comuna de aprox 800mp sunt incluse urmatoarele: foisorul, afumatoarea, hidroforul si putul. In imediata apropiere se intalneste singurul parc din Popesti. Apartamentul se vinde partial mobilat/utilat. *Nu se percepe comision de la cumparator* Daca sunteti interesati de mai multe detalii un agent de al nostru va poate raspunde in cel mai scurt timp.

91999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere, loc parcare, Metrou Dimitrie Leonida, Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 54300 €
Apartament 2 Camere, loc parcare, Metrou Dimitrie Leonida, Comision 0% Central, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Compania Imobiliara Eugene Estate va ofera spre vanzare, in exclusivitate, un apartament cu 2 camere, decomandat, in zona Popesti Leordeni, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Dimitrie Leonida. Imobilul se afla pe Str. Oituz, intr-un bloc de apartamente, construit in anul 2015, fara risc seismic, la etajul 2 din 3, detine o suprafata totala de 50 m.p, din care suprafata utila este 45 m.p. si balcon in suprafata de 4 m.p. Locuinta este alcatuita dintr-un dormitor, un living, o bucatarie, o baie, un hol, un balcon si detine un loc de parcare. Confortul termic este realizat cu ajutorul centralei proprii pe gaz. In imediata apropiere exista centrul comercial La Strada Mall cu magazine, restaurante, farmacii, saloane, sali de sport,etc. Se accepta toate modalitatile de plata. Comision 0% Cumparator! Informatiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietari. Pentru mai multe detalii si vizionari, ne puteti contacta telefonic, specificand codul de identificare CP1210714.

54300 €

   Apartament

Vezi Detalii
3 Camere metrou Dimitrie Leonida, Dream Town 2015, Popesti-Leordeni, mobilat, parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
3 Camere metrou Dimitrie Leonida, Dream Town 2015, Popesti-Leordeni, mobilat, parcare Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Vânzare apartament cu 3 camere situat în complexul Dream Town Residence din Popești-Leordeni (7-8 minute de metrou Dimitri Leonida), în bloc construit în 2015, la etajul 1/4, confort 1 decomandat, 75 mp, cu 2 băi și 2 balcoane (71.12 mp utili, 74.79 mp - suprafață cu balcoanele incluse; schița e atașată). Odată cu apartamentul se vinde și un loc de parcare intabulat separat care se află chiar lângă bloc, mașina putându-se vedea de la geam (accesul auto în complex se face pe o poartă acționată electric). Interiorul apartamentului e foarte curat, cu finisajele păstrate în condiții foarte bune: gresia, faianța, parchetul, ușile interioare, pereții, ferestrele PVC - impecabile. Aartamentul se vinde semimobilat (exact ca în fotografiile atașate): cu dormitorul mare mobilat, sufrageria cu o canapea extensibilă, dresinguri în hol; bucătăria e mobilată și echipată complet cu plită, cuptor, frigider; mașina de spălat rufe cu uscător în baia mică; dispune de centrală termică individuală pe gaz, cofortul termic fiind sporit și odată cu asta costurile cu întreținerea - mici. Climatizarea se face cu un aparat de aer condiționat montat în living. Certificarea Energetică pentru apartament este efectuată - clasa energetică „A”. Complexul oferă loc de joacă pentru copii, amagzin alimentar, Mega Image, Sală Fitness și se află la doar câteva minute de metrou Dimitri Leonida. În imediata vecinătate, Parcul Drumul Fermei, supermarket-urile Penny și Profi. Comisionul pentru cumpărător este zero. În prețul negociabil e inclus un loc de parcare în complex. Apartamentul e liber, se poate viziona și preda imediat.

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Nou | 0 comision | Teren x 496mp | Strada Biruintei | Popesti-Leordeni Agentie - 0 comision - exclusivitate 114080 €
Nou | 0 comision | Teren x 496mp | Strada Biruintei | Popesti-Leordeni Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Royal Home Investment ofera clientilor o parcela de teren de 496mp pe strada Biruintei intre Primera Residence si Astrelor Residence din Popesti-Leordeni, in apropierea metroului Dimitrie Leonida si mai nou, a pasarelei Berceni. Noul tau teren este momentan extravilan, urmand sa treaca in intravilan pentru constructii de P+5. Exista posibilitatea achizitionarii a 2 parcele. Pretul este de 230 Euro/mp. Pentru achizitionarea ambelor parcele se mai negocieaza la pret. *Nu se percepe comision de la cumparator* Daca sunteti interesati de mai multe detalii un agent de al nostru va poate raspunde in cel mai scurt timp.

114080 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan 1.035mp in Popesti Leordeni Agentie - 0 comision - exclusivitate 40000 €
Teren intravilan 1.035mp in Popesti Leordeni Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Casazela va propune spre vanzare un teren in suprafata de 1.035 mp, situat in extravilan Loc. Popesti Leordeni, Jud. Ilfov. Lotul de teren este situat in oras, zona periferica de Sud, zona dezvoltata de-a lungul DN4 (Sos Oltenitei), in apropierea limitei administrative Frumusani. Pe partea stanga a fost dezvoltat Cartierul Allegria, iar vis-à-vis, langa terenul nostru sunt construite cateva case, rezultand ca pozitionarea actuala a terenului este in extravilan, dar la limita intravilanului. Este identificat cu T25, P531-532/3, 531-532/4, lot 5 Urmeaza ca zona sa fie introdusa in intravilan, conform noului PUZ. Proprietatea se valorifica in procedura de executare silita prin licitatie publica.

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(