Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

* ESTE UNIC - 3 camere, 2 bai, 2 balcoane, 110 mp + pod Agentie - 0 comision - exclusivitate 80000 €
* ESTE UNIC - 3 camere, 2 bai, 2 balcoane, 110 mp + pod Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Este UNIC ! Apartament ultra modern, structurat pe 3 nivele: NIVEL 1 - living 35 mp, bucatarie inchisa, balcon inchis, baie cu cabina de dus NIVEL 2 - 2 dormitoare mari decomandate, debara, baie mare, balcon deschis NIVEL 3 - pod, acum este spatiu depozitare + masina de spalat haine. Apartamentul este situat la etajul 3. Apartamentul este doatat cu centrala termica proprie, comtorizarea fiind individuala la gaz, curent electric si apa. Apartamenul dispune de aer conditionat pe fiecare nivel. Se preda mobilat si utilat modern. ESTE IDEAL ! raport calitate/pret, pentru o familie care si doreste o locuinta in cea mai buna zona din Popesti Leordeni. Este un apartament spatios, foarte luminos, cu o panorama frumoasa ( din living se vad cele mai frumoasa apusuri de soare). Este foarte bine pozitionat la aprox 500 m de Mega Image si 300 m de parcul pentru copii ( leagane, balansoare, tobogane, e.t.c.) Se accepta plata si prin credit bancar. Telefon 0761309031

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere 62 mp,bloc nou,Soseaua Oltenitei,comision 0 Agentie - 0 comision 58500 €
Apartament 2 camere 62 mp,bloc nou,Soseaua Oltenitei,comision 0 Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Va oferim un apartament cu 2 camere, decomandat, constructie noua 2018, cu o suprafata totala de 62 mp si suprafata utila de 53 mp. Apartamentul dispune de 2 balcoane in suprafata de 4 mp fiecare si se afla la etajul 2 din 3. Apartamentul se afla pe o strada linistita, pe Soseaua Oltenita, langa Politia Popesti Leordeni si se vinde finisat. Viitorul cumparator isi poate alege finisajele. Comision 0 pentru cumparator. Va stam la dispozitie pentru vizionari!

58500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere decomandat 76 mp ,bloc nou,Soseaua Oltenitei,comision 0 Agentie - 0 comision 73500 €
Apartament 3 camere decomandat 76 mp ,bloc nou,Soseaua Oltenitei,comision 0 Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Va oferim un apartament cu 3 camere, decomandat, constructie noua 2018, cu o suprafata totala de 76 mp si suprafata utila de 68 mp. Apartamentul dispune de 2 balcoane in suprafata de 4 mp fiecare, 2 bai si se afla la etajul 1 din 3 sau la etajul 2 din 3. Apartamentul se afla pe o strada linistita, pe Soseaua Oltenita, langa Politia Popesti Leordeni si se vinde finisat. Viitorul cumparator isi poate alege finisajele. Comision 0 pentru cumparator. Va stam la dispozitie pentru vizionari!

73500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(