Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Timis, Comeat  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa 3 camere Timis, Comeat - 55000 EURO Comeat, Comeat , jud. Timis

Vand doua case de vacanta sau locuit la Comeat - o localitate intr-o zona pitoreasca de dealuri si paduri, in judetul Timis, situata la 50 km de Timisoara. Casele sunt situate una langa cealalta cam in centrul localitatii, frontul stradal total fiind de 33 de metri. Cladirea 1, mai aproape de strada, are amprenta la sol de aproximativ 100 mp si este compusa din 3 camere, 1 baie, 1 bucatarie, 1 terasa, plus un pod inalt, mansardabil, si o pivnita natural racoroasa, sub bucatarie. Incalzirea in casa se face cu sobe de teracota. Casa este complet mobilata si utilata. Cladirea 2 este mai retrasa de la strada, are doua corpuri si are amprenta totala de aproximativ 115 mp. Este compusa din 4 incaperi, dar are si un spatiu acoperit intre cele 2 corpuri. Și podul acestei cladiri este inalt, mansardabil. Suprafata totala la sol a proprietatii pe care sunt construite cele 2 case este de 3238 mp - si este formata din curtea casei, terenul de sub cladiri si gradina. Pe teren se afla pomi fructiferi, iar in curte mai sunt si trandafiri, precum si plante si arbusti ornamentali. Pentru apa potabila exista in gradina un foraj recent cu hidrofor si pompa, iar pentru canalizare o fosa. Exita si cazan de incalzirea apei pentru baie si bucatarie. In curte, langa casa, mai exista si o fantana traditionala mai veche, dar utilizabila. Ca utilitati, proprietatea este racordata la curent, dar se mai poate racorda si la apa si canal, care din 2018 trec prin fata casei. Terenul proprietatii este pe deal, in panta, astfel incat de pe proprietate se poate vedea peisajul vaii si dealului invecinat, inclusiv padurea. Localitatea Comeat este mica si linistita, majoritatea locuitorilor avand si locuinta in Timisoara. Șoseaua este proaspat asfaltata, localitatea Comeat fiind ultima localitate pe aceasta sosea - deci pe sosea nu este trafic spre alte localitati. Pretul proprietatii cu cele 2 case (3238 mp si front stradal total de 33 m) este de 55000 euro. Mai multe detalii la telefon 752 - arata telefon - , 0356171250, si 724 - arata telefon - .

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Timis, Comeat  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa 3 camere Timis, Comeat - 55000 EURO Comeat, Comeat , jud. Timis

Vand doua case de vacanta sau locuit la Comeat - o localitate intr-o zona pitoreasca de dealuri si paduri, in judetul Timis, situata la 50 km de Timisoara. Casele sunt situate una langa cealalta cam in centrul localitatii, frontul stradal total fiind de 33 de metri. Cladirea 1, mai aproape de strada, are amprenta la sol de aproximativ 100 mp si este compusa din 3 camere, 1 baie, 1 bucatarie, 1 terasa, plus un pod inalt, mansardabil, si o pivnita natural racoroasa, sub bucatarie. Incalzirea in casa se face cu sobe de teracota. Casa este complet mobilata si utilata. Cladirea 2 este mai retrasa de la strada, are doua corpuri si are amprenta totala de aproximativ 115 mp. Este compusa din 4 incaperi, dar are si un spatiu acoperit intre cele 2 corpuri. Și podul acestei cladiri este inalt, mansardabil. Suprafata totala la sol a proprietatii pe care sunt construite cele 2 case este de 3238 mp - si este formata din curtea casei, terenul de sub cladiri si gradina. Pe teren se afla pomi fructiferi, iar in curte mai sunt si trandafiri, precum si plante si arbusti ornamentali. Pentru apa potabila exista in gradina un foraj recent cu hidrofor si pompa, iar pentru canalizare o fosa. Exita si cazan de incalzirea apei pentru baie si bucatarie. In curte, langa casa, mai exista si o fantana traditionala mai veche, dar utilizabila. Ca utilitati, proprietatea este racordata la curent, dar se mai poate racorda si la apa si canal, care din 2018 trec prin fata casei. Terenul proprietatii este pe deal, in panta, astfel incat de pe proprietate se poate vedea peisajul vaii si dealului invecinat, inclusiv padurea. Localitatea Comeat este mica si linistita, majoritatea locuitorilor avand si locuinta in Timisoara. Șoseaua este proaspat asfaltata, localitatea Comeat fiind ultima localitate pe aceasta sosea - deci pe sosea nu este trafic spre alte localitati. Pretul proprietatii cu cele 2 case (3238 mp si front stradal total de 33 m) este de 55000 euro. Mai multe detalii la telefon 0752216019, 0356171250, si 0724083243.

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.