Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere spatiu comercial Parcul Carol, Bucuresti Proprietar 1590 €
Inchiriere spatiu comercial Parcul Carol, Bucuresti Parcul Carol, Bucuresti

Spatiu comercial de inchiriat in centru, pe str. Mitropolit Nifon nr.32, inainte de piata 11 iunie din fata Parcului Carol, unde in ultimii 3 ani a fost salon de frumusete, tatuaj si frizerie. Spatiul este compartimentat,are 106 mp si pretul de inchiriere e de 15 euro/ mp, adica de 1590 euro/ luna. Nu se potriveste pentru: fast-food, supermarket, haine/ pantofi, locuinta sau productie. Se potriveste pentru: servicii catre populatie/ servicii de infrumusetare, banca, firma de jocuri de noroc, reprezentanta comerciala, cabinet medical, magazin. Exista posibilitatea ca spatiul sa fie prelungit cu un spatiu la etaj, care e terasa imobilului, de 200 mp. Accesul la terasa nu e inclus in pret. Detalii tehnice: Spatiu comerciali la strada foarte circulata (si masini si pietoni) pe strada care face legatura intre Pta Regina Maria si Parcul Carol, in centru (la limita centrului vechi) accces unic 24h/24, fara vecini, cu intrare direct din trotuar, recent finisat, 106 mp utili + 14 mp demisol (pentru depozitare), 4 spatii separate + 2 intrari distincte din strada + hol + chicineta + toaleta cu dus + WC de serviciu in spate, toate utilitatile (centrala proprie, aer conditionat alarma, sistem de camere video, trifazic, rulouri de securitate pentru ambele intrari), securitate maxima. Spatiul are locuri de parcare in fata, pe trotuar (6 locuri- ale primariei) si inca un numar similar de locuri de parcare pe partea cealalta a strazii, care pot fi folosite pentru clienti (strada e foarte circulata, dar cu sens unic), iar la 50 mp e intarea de la Parcul Carol, cu parcare de primarie cu plata. Costul unui loc de parcare ne-exclusiv e de 60 de lei / 12 euro/ luna.

1590 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Parcul Carol - Candiano, teren constructii 337 mp, deschidere 19 m! Agentie - 0 comision - exclusivitate 320000 €
Parcul Carol - Candiano, teren constructii 337 mp, deschidere 19 m! Parcul Carol, Bucuresti

PARCUL CAROL – CANDIANO, TEREN CONSTRUCTII 337 MP, DESCHIDERE 19 M! Vedere directa spre parcul Carol, pe strada Candiano Popescu, acces imediat spre Parc, Centru, magazine, scoli, institutii publice. Teren optim pentru dezvoltarea unui imobil boutique exclusivist, a unei locuinte unifamiliale de exceptie sau a unui sediu reprezentativ al unei companii. Zona de urbanism M3, POT 60%, CUT 2,5. Pe teren se afla constructii usoare, demolabile, cu o amprenta de 171 mp.

320000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Carol - Mitropolit Dosoftei, vila interbelica 229 mp, lot 326 mp! Agentie - 0 comision - exclusivitate 400000 €
Carol - Mitropolit Dosoftei, vila interbelica 229 mp, lot 326 mp! Parcul Carol, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! CAROL - MITROPOLIT DOSOFTEI, VILA INTERBELICA 229 MP, LOT 326 MP! Situata ideal, la 300 m de Parcul Carol, acces imediat spre Centru, scoli, parcuri, institutii publice. Vila eleganta, in stare buna, perfecta pentru rezidenta sau sediu. Lot de colt, garaj, terasa suspendata. Interior impresionant, tavane bolta, parchet din lemn masiv, usi originale, geamuri mari, pivnita, pod mansardabil imens.

400000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(