Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


COMISION 0% Apartament cu 3 camere de vânzare-Parcul Carol Agentie - 0 comision - exclusivitate 157000 €
COMISION 0% Apartament cu 3 camere de vânzare-Parcul Carol Parcul Carol, Bucuresti

Va propun spre vanzare un apartament de 3 camere situat la 5 minute de Parcul Carol. Apartamentul se vinde semi-mobilat - holul, bucataria si dormitorul mare, fiind utilat complet. Detine 2 balcoane, tip logii, pozitionarea fiind nord-vest, iar vederea este pe 2 parti. Poate fi folosit ca spatiu de locuinta sau de birouri. Unul din beneficiile apartamentului este tavanul inalt de 4 metri dar coborat cu tavan fals pana la 2,8 m, deci va permite reamenajarea interioara astfel incat va puteti reproiecta spatii de depozitare. Un alt avantaj este curtea interioara prevazuta cu camere de supraveghere, interfon, siguranta dumneavoastra si a copiilor este la nivel ridicat. Cladirea este solida, constructia este din 2013 si sunt in total 21 de apartamente. Imobilul este situat la 5 minute de Parcul Carol, va puteti bucura oricand de verdeta, de aer curat si de liniste sau puteti iesi in curtea interioara aferenta locatarilor. Este pozitionat intr-o zona istorica ce se imbina cu constructiile cladirilor noi. Sunt construite case astfel incat nici pe partea de vest si nici pe partea de nord nu se va acoperi panorama. Are vedere impresionanta catre Catedrala Mantuirii Neamului si catre JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Este un apartament spatios, finisat modern, aerisit si luminos. Zgomotul de afara este aproape inexistent deoarece proprietatea se afla pe o straduta aferenta strazii principala, este o strada ce nu este intens circulata, iar locurile de parcare se gasesc intotdeauna in fata cladirii. In zona sunt farmacii, magazine, gradinite, scoli, pana la linia de metrou Piata Unirii se parcurg 12 minute, iar pana la statiile de tramvai si STB 3 minute. Performanța energetică: a) clasa energetică - A b) consumul specific total de energie primară - 123,13 c) indicele de emisie echivalent CO_2 - 23,36 d) consumul total specific de energie din surse regenerabile - 0 ,

157000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(