Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Parcul Carol  - 660 EURO lunar Proprietar 660 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Parcul Carol - 660 EURO lunar Parcul Carol, Bucuresti

Nicolae Inchiriez spatiu depozitare in Bragadiru, Ilfov Societate comerciala inchiriaza spatiu depozitare tip cort, dimensiune 11 x 25 metri, pret 2 euro/ metru patrat (fara TVA). Spatiul de afla intr-o locatie imprejmuita cu supraveghere video 24 din 24 si cu paza fizica la intrarea in curte. Se percepe o garantie in valoarea costului unei chirii lunare. Se ofera discount pentru plata in avans pe 6 luni/1 an. Locatia se afla in zona Parc Industrial Sabaru, Bragadiru, Ilfov. Se ofera contract de inchiriere si factura fiscala.

660 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Parcul Carol  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Parcul Carol - 350 EURO lunar Parcul Carol, Bucuresti

Aurel Ofer pentru inchiriere spatiu comercial la demisol in vila Bucuresti Sector 4 Parcul Carol

350 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Parcul Carol  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Parcul Carol - 350 EURO lunar Parcul Carol, Bucuresti

Aurel Ofer pentru inchiriere spatiu comercial la demisol in vila Ofer spre inciriere un spatiu pentru birouri/comercial de 60 mp la demisolul unei vile, compus din 2 camere, baie, hol, debara. O camera necesita a fi zugravita partial.Spatiu este situat in Calea Serban Voda, vis-a-vis de Parcul Carol si in spatele Parcului Tineretului.Are gaze cu aragaz in functiune, lumina, apa, canalizare.Accesul se face separat prin curte comuna.Pretul de inchiriere este de 350 eura cu plata lunara, fara avans.Se incheie contract la Administratia Financiara.Telefon contact

350 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere spatiu comercial Parcul Carol, Bucuresti Proprietar 1590 €
Inchiriere spatiu comercial Parcul Carol, Bucuresti Parcul Carol, Bucuresti

Spatiu comercial de inchiriat in centru, pe str. Mitropolit Nifon nr.32, inainte de piata 11 iunie din fata Parcului Carol, unde in ultimii 3 ani a fost salon de frumusete, tatuaj si frizerie. Spatiul este compartimentat,are 106 mp si pretul de inchiriere e de 15 euro/ mp, adica de 1590 euro/ luna. Nu se potriveste pentru: fast-food, supermarket, haine/ pantofi, locuinta sau productie. Se potriveste pentru: servicii catre populatie/ servicii de infrumusetare, banca, firma de jocuri de noroc, reprezentanta comerciala, cabinet medical, magazin. Exista posibilitatea ca spatiul sa fie prelungit cu un spatiu la etaj, care e terasa imobilului, de 200 mp. Accesul la terasa nu e inclus in pret. Detalii tehnice: Spatiu comerciali la strada foarte circulata (si masini si pietoni) pe strada care face legatura intre Pta Regina Maria si Parcul Carol, in centru (la limita centrului vechi) accces unic 24h/24, fara vecini, cu intrare direct din trotuar, recent finisat, 106 mp utili + 14 mp demisol (pentru depozitare), 4 spatii separate + 2 intrari distincte din strada + hol + chicineta + toaleta cu dus + WC de serviciu in spate, toate utilitatile (centrala proprie, aer conditionat alarma, sistem de camere video, trifazic, rulouri de securitate pentru ambele intrari), securitate maxima. Spatiul are locuri de parcare in fata, pe trotuar (6 locuri- ale primariei) si inca un numar similar de locuri de parcare pe partea cealalta a strazii, care pot fi folosite pentru clienti (strada e foarte circulata, dar cu sens unic), iar la 50 mp e intarea de la Parcul Carol, cu parcare de primarie cu plata. Costul unui loc de parcare ne-exclusiv e de 60 de lei / 12 euro/ luna.

1590 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(