Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Comision 0% , apartament 2 camere, decomandat, se vinde finisat la cheie Agentie - 0 comision - exclusivitate 80000 €
Comision 0% , apartament 2 camere, decomandat, se vinde finisat la cheie Gorjului, Bucuresti

The Building 67 - Liniei 20 este un proiect imobiliar dezvoltat in cartierul Militari, la doar 850 metri de statia de metrou Piata Gorjului. Proiectul dispune de apartamente cu 2 si 3 camere, suprafete cuprinse intre 49 si 115 mp. Zona este retrasa de agitatia bulevardelor, iar in vecinatate sunt imobilele cu un regim de inaltime redus. Apartamentul prezentat se afla la etajul parter inalt pe garaje (mezanin), compus din 2 camere, bucatarie inchisa, baie si balcon, avand suprafata de 58.51 mp (53.18 mp utili + balcon). Proprietatea se vinde finisata la cheie si conectata individual la utilitati. Finisajele pot fi alese de cumparator dintr-o gama variata, in baza bugetului stabilit. Accesul catre imobil se poate face utilizand transportul in comun (Metrorex sau STB), dar si pietonal prin strada Moinesti si strada Liniei. PRET - 80000 euro COMISION cumparator 0% Te invit să stabilești o vizionare la noul proiect imobiliar The Building 67!

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
MILITARI-GORJULUI-MOINESTI.3 CAMERE+ TERASA DE.33.MP Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
MILITARI-GORJULUI-MOINESTI.3 CAMERE+ TERASA DE.33.MP Gorjului, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartament de 3 camere cu 2 bai si o terasa de 33. mp, situat in zona de Vest a Bucurestiului, zona Gorjului - Moinesti. Apartamentul se afla la etajul 5 al imobilului, accesul este unul facil, realizându-se atat pe scari, cat si cu liftul direct din parcare. Acesta se preda finisat complet, dispune de obiecte sanitare la ambele grupuri sanitare. livingul si dormitoarele sunt foarte bine compartimentate, avand spatii eficient impartite. TheBuilding 67 se afla intr-o zona de case, linistita, fara trafic auto intens, in cartierul Militari, zona Moinesti, in apropierea supermarket-ului LIDL, avand ca acces R.A.T.B. autobuzul 137, 138, N115, statia de metrou GORJULUI, fiind la doar 15 minute de mers pe jos.

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
MILITARI-GORJULUI-MOINESTI. DECOMANDAT. BUCATARIE INCHISA. COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
MILITARI-GORJULUI-MOINESTI. DECOMANDAT. BUCATARIE INCHISA. COMISION 0% Gorjului, Bucuresti

The Building 67 este un proiect amplasat intr-o zona linistita, cu acces rapid atat liber, cat si pietonal. Apartamentul prezentat se afla la etajul 5, fiind compus din 3 camere, acesta are bucatarie inchisa, 2 grupuri sanitare si terasa spatioasa. Proprietatea se vinde finisata la cheie si conectata individual la utilitati. Finisajele pot fi alese direct de catre cumparator dintr-o gama variata, in baza bugetului stabilit. Accesul catre imobil este unul facil, utilizand transportul in comun (Metrorex sau STB), dar si pietonal prin strada Moinesti si strada Liniei. PRET - 115.000 euro + T.V.A. COMISION cumparator 0% TheBuilding 67, se afla intr-o zona de case, linistita, fara trafic auto intens, in cartierul Militari, zona Moinesti, in apropierea supermarket-ului LIDL de pe strada Moinesti, avand ca trasnport public - R.A.T.B. autobuzul 137, 138, N115, statia de metrou GORJULUI, la doar 15 minute de mers pe jos.

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
GORJULUI - 15 MIN METROU, MILITARI, APARTAMENT 2 CAMERE, BLOC NOU, COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 76000 €
GORJULUI - 15 MIN METROU, MILITARI, APARTAMENT 2 CAMERE, BLOC NOU, COMISION 0% Gorjului, Bucuresti

The Building 67 - Liniei 20 este un proiect imobiliar dezvoltat in cartierul Militari, la doar 850 metri de statia de metrou Piata Gorjului. Proiectul dispune de apartamente cu 2 si 3 camere, suprafete cuprinse intre 49 si 115 mp. Zona este retrasa de agitatia bulevardelor, iar in vecinatate sunt imobilele cu un regim de inaltime redus. Apartamentul prezentat se afla la etajul 4/5 (mezanin), compus din 2 camere, bucatarie inchisa, baie si balcon, avand suprafata de 58 mp (53 mp utili + balcon). Proprietatea se vinde finisata la cheie si conectata individual la utilitati. Finisajele pot fi alese de cumparator dintr-o gama variata, in baza bugetului stabilit. Accesul catre imobil se poate face utilizand transportul in comun (Metrorex sau STB), dar si pietonal prin strada Moinesti si strada Liniei. Pret 76.000 euro, Comision 0% TheBuilding 67 - Liniei 20 se afla intr-o zona de case, linistita, fara trafic auto intens, in cartierul Militari, zona Moinesti in apropierea supermarket-ului LIDL de pe strada Moinesti, avand ca acces R.A.T.B. autobuzul 137, 138, N115, statia de metrou GORJULUI, la doar 15 minute de mers pe jos.

76000 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 Camere Militari Gorjului Uverturii IMOBIL 2020 ENJOY RESIDENCE Agentie - 0 comision - exclusivitate 67000 €
2 Camere Militari Gorjului Uverturii IMOBIL 2020 ENJOY RESIDENCE Gorjului, Bucuresti

*** COMISION 0 % - DIRECT DEZVOLTATOR *** Imobil: S+P+4 Etaje Finalizare: Martie 2021 Compartimentari: Decomandate Locuri de parcare subterane si supraterane *** Dotari apartamente: - Incalzire in pardoseala - Finisaje moderne la alegerea clientului - Centrala individuala de apartament - Tamplarie PVC cu geam termoizolant, geamuri immense SALAMANDER - Usa exterior metalica solida - Usi interior PINUM modele PREMIUM - Obiecte sanitare PREMIUM MARAZZI - Compartimentari interioare si exterioare din caramida Porotherm - Casa scarii placata cu granit antiderapant - Balustrade din fier forjat - Izolatie exterioara 100 mm *** Facilitati zona: - 7 - 8 minute metrou Gorjului - 10 - 12 minute metrou Lujerului - Apropiere Piata Gorjului si Piata Lujerului - Plazza Mall in apropiere - Centre comerciale mari in apropiere ( Cora Lujerului, Sir Lujerului) - Supermarketuri in imediata apropiere - Farmacii - Restaurante/ pizerii/ cafenele - Oficii bancare - Benzinarii - Spalatorii auto *** Disponibilitati: Garsoniere, 40 mp, et. P - 54.000 Euro 2 Camere, 50 mp, et. P,1,3,M - 67 .000 Euro 4 Camere, 100 mp, 2 bai, 2 balcoane, et. P,1,3,4 - 134.000 Euro Modalitati de plata acceptate: Credit ipotecar, Cash

67000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(