Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


BLOC FINALIZAT, MILITARI-GORJULUI-MOINESTI Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
BLOC FINALIZAT, MILITARI-GORJULUI-MOINESTI Gorjului, Bucuresti

Imozone va propune spre vanzare un apartament de 3 camere cu 2 bai si o terasa de 33. mp, situat in zona de Vest a Bucurestiului, zona Gorjului Moinesti. Apartamentul se afla la etajul 5 al imobilului, accesul se face atat pe scari, cat si cu liftul direct din parcare. Acesta dispune de 2 grupuri sanitare complet utilate si se preda finisat la cheie. Living-ul si cele 2 dormitoare sunt spatioase si compartimentate eficient. The Building 67 se afla intr-o zona de case linistita, fara trafic auto intens, in cartierul Militari, zona Moinesti. Imobilul este situat in proximitatea supermarket-ului LIDL, avand acces facil catre statii R.A.T.B. (autobuzul 137, 138, N115) si statia de metrou GORJULUI, la doar 15 minute de mers pe jos. PRET 115.000 +TVA TheBuilding 67 - Liniei 20 se afla intr-o zona de case, linistita, fara trafic auto intens, in cartierul Militari, zona Moinesti in apropierea supermarket-ului LIDL de pe strada Moinesti, avand ca acces R.A.T.B. autobuzul 137, 138, N115, statia de metrou GORJULUI, la doar 15 minute de mers pe jos.

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
BLOC FINALIZAT, MILITARI-GORJULUI-MOINESTI. DECOMANDAT.. COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
BLOC FINALIZAT, MILITARI-GORJULUI-MOINESTI. DECOMANDAT.. COMISION 0% Gorjului, Bucuresti

Apartamentul prezentat se afla la etajul 5, este compus din 3 camere, cu bucatarie inchisa, 2 bai si terasa de 28,25 mp. Proprietatea se vinde finisata la cheie si conectata individual la utilitati. Finisajele pot fi alese de cumparator dintr-o gama variata, in baza bugetului stabilit. Accesul catre imobil se poate face utilizand transportul in comun (Metrorex sau STB), dar si pietonal prin strada Moinesti si strada Liniei. TheBuilding 67 se afla intr-o zona de case linistita, fara trafic auto intens, in cartierul Militari, zona Moinesti, in apropierea supermarket-ului LIDL . PRET - 115.000uro + T.V.A COMISION cumparator 0% TheBuilding 67 - Liniei 20 se afla intr-o zona de case, linistita, fara trafic auto intens, in cartierul Militari, zona Moinesti in apropierea supermarket-ului LIDL de pe strada Moinesti, avand ca acces R.A.T.B. autobuzul 137, 138, N115, statia de metrou GORJULUI, la doar 15 minute de mers pe jos.

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
AP. 3 CAMERE DECOMANDAT | VIS-A-VIS DE PARCUL LINIEI | TERASA 28 MP | GORJULUI Agentie - 0 comision - exclusivitate 114000 €
AP. 3 CAMERE DECOMANDAT | VIS-A-VIS DE PARCUL LINIEI | TERASA 28 MP | GORJULUI Gorjului, Bucuresti

Ți-ai dorit dintotdeauna să locuiești vis-a-vis de parc? Apartamentul prezentat cu mutare imediată este situat la etajul 5 al proiectului The Building 67 - Liniei 20, dezvoltat în cartierul Militari, vis-a-vis de viitorul parc Liniei, care va fi finalizat anul următor. Compus din 3 camere, dispune de o bucătărie închisă, 2 grupuri sanitare și o terasa de 28 mp, având suprafața generoasă de 115,45 mp. Facilități Proprietatea se vinde finisată la cheie și conectată individual la utilități. Finisajele pot fi alese de cumpărător dintr-o gamă variată, în baza unui buget stabilit. Locație Zona este retrasă de agitația bulevardelor, în vecinătate fiind imobile cu un regim de înălțime redus. Accesul către proprietate se face utilizând transportul în comun (metrou Gorjului la doar 850 m sau STB), dar și pietonal prin strada Moinești și strada Liniei. COMISION cumpărător 0% Te invit să stabilești o vizionare la noul proiect imobiliar The Building 67! Manager Proiect Gabriela Tihulcă

114000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere de vanzare, mobilat si utilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 105000 €
Apartament cu 3 camere de vanzare, mobilat si utilat Gorjului, Bucuresti

Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere in zona Gorjului Apartamentul este situat la etajul 12 al unui imobil dispus pe 14 nivele si se vinde mobilat si utilat Situat pe Bd. Iuliu Maniu nr 71 la o distanta de 8 minute pana la statia de metrou gorjului si 5 min de metrou Pacii Apartamentul masoara o suprafata de 80.1 mp aflanduse intr-un bloc construit in 1977. Statii STB in apropiere: 136, 137, 138, 236, 336, N115, 61, 62 Zona este linistita cu multiple facilitati, in imediata apropiere gasiti cafenele, restaurante, complexul SIR, Starbucks, KFC, World Class, Piscine, SPA, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, gradinita/scoala, locuri de joaca pentru copii. La parterul blocului este un mega image pentru cumparaturile de zi cu zi Apartamentul este racordat la reteaua de utilitati (apa, gaze, energie electrica, canalizare) Oferta cu 0% comision, aflata in reprezentare exclusiva in portofoliul Agentiei imobiliare Remax. Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare. Pentru orice detalii si intrebari sau pentru a stabili o vizionare, nu ezitati sa ne contactati.

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(