Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Metrou Gorjului, bloc nou, 2 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 78000 €
Metrou Gorjului, bloc nou, 2 camere Gorjului, Bucuresti

Vanzare apartament de 2 camere confort 1 situat la etajul 1 din p+ 8 situat in zona metrou Gorjului in apropiere de metrou. Imobilul, in suprafata utila de 55 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 2016. Locuinta dispune de curent electric centrala proprie aer conditionat, internet fibra optica, e complet mobilat. COMISION 0% REDUCERE LA PLATA CASH.

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere finisat,la cheie,zona Gorjului Agentie - 0 comision - exclusivitate 58500 €
Apartament 2 camere finisat,la cheie,zona Gorjului Gorjului, Bucuresti

Imobilul situat in imediata apropiere a Metroului Gorjului  este un proiect modern - P+3+M construit cu atentie la detalii si la finisaje.Materialele folosite pentru constructia acestui imobil sunt de cea mai buna calitate alese atent si testate in timp.Proiectele dezvoltate anterior acestui imobilau fost  vandute integral , fapt ce atesta calitatea imobilelor.  Structura cladirii este pe cadre de beton , diafragme si plansee si fundatie tip radier general.Atat peretii exteriori cat si cei de compartimentare sunt din caramida Poroterm 30/25. Imobilul este incadrat in cea mai buna clasa energetica si are o izolatie exterioara de 10 cm.    Apartamentul este complet finisat, cu pereti zugraviti cu vopsea lavabila ( culoare alba) , obiecte sanitare de calitate parchet laminat , gresie , faianta si usi de interior . Dispune de tamplarie pvc cu geam termopan 6 camere si usa metalica cu inchidere in trei puncte. Incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei termice proprii. Apartamentul va fi contorizat individual atat pentru apa gaz cat si pentru electricitate iar toate contoarele sunt amplasate pe palier. Blocul este situat  in cartierul Militari la numai 500 m fata de Bulevardul Iuliu Maniu si Metrou Gorjului Imobilul se afla intr-o zona excelenta foarte aproape de: Mijloacele de transport in comun : Ratb statiile Gorjului si  Rasaritului: 61 62 106 136 236 336 si metrou Gorjului supermarket-uri si mall-uri : Profi Mega Image Lidl Kaufland Cora Plaza Romania si Afi Palace Cotroceni Gradinita si scoala  particulara Romano-Finlandeza 2 scoli de stat 2 gradinite de stat. Dotari imobil >Usi securizate >Interfon >Spatii comune cu finisaje deosebite

58500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez apartament,in Regim Hotelier zona Piata Gorjului Agentie - 0 comision - exclusivitate 1 €
Inchiriez apartament,in Regim Hotelier zona Piata Gorjului Gorjului, Bucuresti

Militari Piata Gorjului, inchiriez apartament in regim hotelier 2-3 ore 50 Lei sau 100 lei 24 ore . Apartamentul este la 2 min. piata Gorjului si gura de metrou Gorjului ,situat la etajul 2/10 ,mobilat si utilat complet.

1 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(