Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Bacau, Grigoreni  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Bacau, Grigoreni - 55000 EURO Grigoreni, Grigoreni , jud. Bacau

Casa de vanzare: Grigoreni/Bacau Imobilul este situat in satul Grigoreni, la strada Principala, fiind amplasat pe un teren cu o suprafata de 590 mp., avand suprafata totala desfasurata 431 mp. Casa este compusa din demisol, parter, etaj si mansarda (detaliile privind compartimentarea se regasesc in poze), pretabila pentru afaceri: camin batrani, clinica, restaurant/bar/magazin, sediu firma, etc. Actele la zi: *Autorizatia de construire; *Proces verbal de receptie; *Releveu; *Certificat de edificare a lucrarilor; *Certificat fiscal *Cadastru/intabulare (actele sunt deja depuse la OCPI) Pe acelasi teren mai este construita o casa din valatuci, cu suprafata totala desfasurata 77mp. Case de vanzare - Grigoreni , Case de vanzare - Bacau

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(