Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Gorj, Branesti  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 2 camere Gorj, Branesti - 30000 EURO Branesti, Branesti , jud. Gorj

Ofer spre vanzare casa batraneasca + teren intravilan cu deschidere la strada in localitatea Parau, comuna Branesti, judetul Gorj. Terenul ofera posibilitatea unei privatizari. Documentele sunt intocmite la zi. Suprafata este de 4300 mp si include teren arabil, vie, livada de pomi fructiferi si cismea cu izvor continuu. Toate acestea reies din pozele atasate. Se detine padure in zona cu titlu de proprietate in suprafata de 5400 mp inclusa in pret. Mai multe detalii la telefon.

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Gorj, Branesti  - 13672 EURO Proprietar 13672 €
Vanzare casa 3 camere Gorj, Branesti - 13672 EURO Branesti, Branesti , jud. Gorj

Hol, sala beci. Mail multe detalii la telefon 763 - arata telefon - 760 - arata telefon -

13672 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Gorj, Branesti  - 500 EURO lunar Proprietar 130000 €
Inchiriere spatii comercial Gorj, Branesti - 500 EURO lunar Branesti, Branesti , jud. Gorj

Spatiu comercial spre inchiriere, 100mp utili, cu acces direct la drum european E79, aflat in comuna Branesti, sat Capu Dealului, strada Primaverii, numarul 5. Spatiu comercial potrivit pentru magazin, minimarket sau bar. In cazul in care se doreste inchirierea spatiului pentru activitatea de bar, se poate oferi si mobilierul adecvat. Dotari: - incalzire centrala - combustibil solid (lemn, carbune) - apa curenta - canalizare - grupuri sanitare individuale - sistem de alarma + supraveghere video - constructie izolata termic - tamplarie PVC, geam termoizolant Spatiul comercial are si o terasa de 60mp + parcare publica (10 locuri). Disponibilitate imediata pentru inchiriere. Mai multe detalii la numarul de telefon: 769 - arata telefon -

130000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.