Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Constanta, Dunarea - 4 EURO Proprietar 4 €
Vanzare terenuri constructii Constanta, Dunarea - 4 EURO Dunarea, Dunarea , jud. Constanta

Vand teren intravilan in Satul Dunarea, Com. Seimeni, Jud. Constanta, situat la 17km de Cernavoda si 7km de Capidava. Terenul este situat in centrul localitatii la soseaua principala( asfaltata ,Cernavoda - Capidava ) avand o deschidere de 33m si dispune de toate utilitatile , acte la zi - cadastru si intabulare. Pretul este de 4,5Euro/mp negociabil. Terenul este compus din doua loturi lipite - fiecare avand cadastru si intabulare , deci se pot vinde si separat : 1.000mp cu deschidere de 16m sau 1280mp cu deschidere de 17m la aceeasi sosea.

4 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Constanta, Dunarea - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare terenuri constructii Constanta, Dunarea - 17000 EURO Dunarea, Dunarea , jud. Constanta

Intra vilan cu posibilitate de extindere. Pe teren exzista si o casa veche cu o anexa. Este conectat la reteaua electrica si Apa curenta. Suprafata este de 5000m2 Perfect pentru orice investitie Panouri fotovoltaice livada sera Sau ferma de animale Terenul este imprejmuit si se anvecineaza cu pasunea comunala

17000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Constanta, Dunarea - 9500 EURO Proprietar 9500 €
Vanzare terenuri constructii Constanta, Dunarea - 9500 EURO Dunarea, Dunarea , jud. Constanta

Teren intravilan in vatra satului cu toate utilitatile si acte in vederea instrainarii.terenul este in satul Dunarea la 150m de Dunare.

9500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Constanta, Dunarea - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 4 camere Constanta, Dunarea - 30000 EURO Dunarea, Dunarea , jud. Constanta

Vand casa complet utilata si mobilata in localitatea Dunarea, judetul Constanta, la 10 km de Cernavoda. Casa e compusa din 4 camere plus baie, anexa bucatarie de vara plus o camera si alte dependinte ( 2 magazii, plus cotete pentru animale, foisor cu gratar ) Suprafata totala 1100 de metri. Casa este izolata pe interior. Pentru mai multe detalii sunati la 727 - arata telefon -

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Constanta, Dunarea - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare casa 3 camere Constanta, Dunarea - 18000 EURO Dunarea, Dunarea , jud. Constanta

Casa de vanzare in comuna Dunarea, in curte exista 3 corpuri de casa locuibile, avand 3 camere. Apa curenta, iluminata, teren arabil, pomi fructiferi, vita de vie. In curte se mai pot face si alte corpuri. Toaleta cu dus in casa. Fluviul Dunarea trece prin spatele curtii. Casa se afla la strada principala. PRETUL ESTE IN EURO, USOR NEGOCIABIL +un hectar de teren agricol

18000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Constanta, Dunarea - 189 EURO lunar Proprietar 189 €
Inchiriere spatii comercial Constanta, Dunarea - 189 EURO lunar Dunarea, Dunarea , jud. Constanta

Inchiriez spatiu comercial in localitatea Dunarea langa Cernavoda. Spatiul are vad format si dispune de toate dotarile necesare pentru magazin alimeantar, precum - vitrina frigorifica, doua frigidere vitrina, tejghele si rafturi noi, temopane, izolatietermica exterioara, precum si o magazie pentru depozitare alimente. Magazinul este situat pe soseaua principala, care face legatura cu Cernavoda are terasa , precum si toaleta cu gresie, faianta , termopane - renovata si utilata complet . Mentionez faptul ca are apa calda in incinta magazinului . Magazinul se inchiriaza pe termen lung !!! Rog si ofer seriozitate!!! Contact : 722 - arata telefon -

189 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2380 mp Constanta, Dunarea - 9520 EURO Proprietar 9520 €
Vanzare terenuri constructii 2380 mp Constanta, Dunarea - 9520 EURO Dunarea, Dunarea , jud. Constanta

Teren intravilan Dunărea , Jud. Constanta Vand teren intravilan in Satul Dunarea, Com. Seimeni, Jud. Constanta. Terenul este situat in centrul localitatii la soseaua principala( asfaltata ) avand o deschidere de 33m si dispune de toate utilitatile , acte la zi - cadastru si intabulare. Pretul este de 4,5Euro/mp negociabil. Se poate vinde si 1.000mp cu dechidere de 16m sau 1280mp cu dechidere de 17m la aceeasi sosea.

9520 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.