Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Cluj, Stejeris  - 499380 EURO Proprietar 499380 €
Vanzare casa Cluj, Stejeris - 499380 EURO Stejeris, Stejeris , jud. Cluj

Persoana fizica vand (inchiriez) fost popas turistic in sat Stejeris nr.226, com. Moldovenesti, jud. Cluj, cu font la E81. Situat la intersectia autostrazii Transilvania(Campia Turzii-Gilau) si a autostrazii Turda-Sebes, langa nodul de urcare/coborare. Proprietatea are o suprafata de 40 600 mp dintre care 29.000 mp (intravilan), 11.600 mp (extravilan), frontul la soseaua nationala E81 fiind de 450 m liniari. In apropiere se afla un lac de pescuit cu o suprafata aproximativa de 5 ha luciu de apa, cu posibilitati de concesionare. Pe teren se afla constructii dupa cum urmeaza: Corpul I Spatiu comercial compus din: -Parter,cu sala de servire a mesei,prevazuta cu bucatarie,bar,birou,magazie,grup sanitar si terasa exterioara. -Mansarda cu 8 incaperi + 2 bai, hol si terasa inchisa. Corpul II -Parter,avand 4 incaperi, hol si terasa inchisa -Mansarda cu 3 incaperi, debara si balcon Corpul III -Grajd,sopron si 2 magazii Corpul IV -Anexa (grajd-atelier si pivnita) In functie de destinatia finala dorita,locatia necesita reamenajari/renovari. UTILITATI: -Retea proprie de curent trifazat -2 fantani cu apa potabila,prevazute cu hidrofor -Fosa septica Locatia se preteaza atat pt parc logistic fiind in apropierea zonei industriale Turda (platforma logistica Kaufland/Rewe/Dedeman etc.)dar si pentru zona de agrement,turism,camping,strand,pescuit In zona pot fi vazute numeroase animale salbatice: caprioare,fazani,iepuri,rate salbatice. Se afla la 13 km de municipiul Turda, o zona turistica renumita pt Salina Turda, Lacurile sarate romane (Durgau), Strand Turda, Gradina Zoologica, Cheile Turzii, Castrul Roman de la Potaissa, Valea Ariesului, Cheile Rimeti si la 43 km de Cluj-Napoca. Pretul este de 12,3 euro/mp. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr telefon. Case de vanzare - Stejeris , Case de vanzare - Cluj

499380 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Cluj, Stejeris  - 67000 EURO Proprietar 67000 €

67000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Cluj, Stejeris  - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Stejeris - 42000 EURO Stejeris, Stejeris , jud. Cluj

Traian Teren intravilan Vand teren intravilan, 2500 mp, intabulat

42000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  spatii industrial Cluj, Stejeris  - 72000 EURO Proprietar 72000 €
Vanzare spatii industrial Cluj, Stejeris - 72000 EURO Stejeris, Stejeris , jud. Cluj

Marin Deaconu Vand cabana si teren Vand cabana suprafata utila de 116m in sat Stejeris cu toate utilitatile, plus teren cu CF toata suprafata de 98.700m din care 57 arii intravilan si 28.700 extravilan, pe care este facut un lac cu peste, un solar, si o gradinuta, un garaj, si anexe pentru pasari, in rest e livada de pomi fructiferi, in jur de 70 de pomi cu rod

72000 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(