Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Vrancea, Verdea  - 7300 EURO Proprietar 7300 €
Vanzare apartament cu 2 camere Vrancea, Verdea - 7300 EURO Verdea, Verdea , jud. Vrancea

Vand apartament cu doua camere Vand apartament nou cu doua camere in bloc nou construit in2023, cu parcare si spatiu verde, parc pt copii detalii mai multe la tel 2 camere - Focsani , 2 camere - Vrancea

7300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Vrancea, Verdea  - 59999 EURO Proprietar 59999 €
Vanzare apartament cu 2 camere Vrancea, Verdea - 59999 EURO Verdea, Verdea , jud. Vrancea

OFERTA apartament cu doua camere in spatele hotelului Kristal Apartamentul se afla in spatele hotelului Kristal, intr-un bloc linistit, construit in anul 2004 si are doua camere, bucatarie, baie, hol si logie. Apartamentul se vinde complet mobilat si semiutilat (electrocasnicele se afla inca in garantie). Este izolat exterior cu polistiren de 15 cm si este dotat cu aer conditionat Tesla( puteti porni si regla din aplicatie temperatura) si centrala termica pe gaz. Exista posibilitatea de extindere. Blocul este inconjurat de mult spatiu verde, flori, copaci, foisor, gratar si este ingradit. Pentru cei care vor sa isi amenajeze o terasa personala, exista instalatie de apa si electrica scoase la exterior. Accept orice tip de credit imobiliar. Se accepta schimb doar cu bani :) . 2 camere - Focsani , 2 camere - Vrancea

59999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(