Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Ion Mihalache, vila 8 camere, 386 mp + pod 95 mp, teren 236 mp, constructie 2003 Agentie - 0 comision - exclusivitate 500000 €
Ion Mihalache, vila 8 camere, 386 mp + pod 95 mp, teren 236 mp, constructie 2003 Ion Mihalache, Bucuresti

Vila individuala, confortabila, pozitionata perfect, pe o strada retrasa cu trafic redus, la cativa pasi de B-dul Ion Mihalache! Vila localizata intre piata Domenii si statia de metrou 1 Mai, reprezinta alegerea potrivita pentru cei care formeaza o familie numeroasa sau pentru cei care-si doresc sa aiba atat locuinta, cat si business-ul, laolalta. Dispusa pe demisol, parter, 2 etaje si pod, constructia a fost finalizata in 2003 pe un lot de teren de 236 mp. Cu o suprafata totala de 386 mp + pod de 95 mp, are urmatoarea configuratie: - demisolul este format dintr-un garaj pentru 2 masini, o spalatorie, camera tehnica si 2 boxe mari (tot acest spatiu poate fi utilizat la fel de bine si pentru desfasurarea unei activitati lucrative) - suprafata totala 82.85 mp; - parterul se compune dintr-o camera de zi de 31 mp, o sala de mese de 18 mp, o bucatarie de 14 mp, o camara, un grup sanitar si un hol generos din care porneste scara catre partea superioara a casei - suprafata totala 93.58 mp; - la etajul 1 avem 2 dormitoare mari (de aprox.23 mp fiecare), un birou de 15 mp, 2 bai si 2 balcoane - suprafata totala de 108 mp; - etajul 2 poate fi considerat un apartament separat compus din 2 camere (24.47 mp si 22.35 mp), o bucatarie de 11.29 mp, o baie si o terasa inchisa de 19.57 mp - suprafata totala 101.40 mp; - podul este un spatiu deschis, izolat, amenajat, perfect pentru depozitare diverse lucruri - suprafata 95 mp. Vila are o structura solida de beton, inchideri cu caramida Porotherm si acoperis din tigla ceramica. Finisajele si dotarile sunt de cea mai buna calitate: parchet de stejar, usi interioare din lemn, usa de intrare dubla, geamuri termopan Veka, rulouri metalice, centrala termica Buderus, scara interioara din lemn, pod amenajat si izolat, curent trifazic, izolata cu polistiren de 10 ,gard aspectuos din beton si fier forjat. Garajul este spatios, pentru 2 masini, dispune de acces direct din casa. Dimensiunile apreciabile, tavanele inalte, scara deosebita si finisajele de calitate ii confera un aspect maiestuos, ce garanteaza un nivel de confort ridicat. Locatia este de exceptie, fiind pozitionata in cartierul Domenii din Nordul Capitalei, avand in vecinatate: Complexul Agronomie, parcul Ciresarii, metrou 1 Mai, Manastirea Casin, parcul Herastrau, Colegiul Tehnic Mircea cel Batran, Colegiul National Aurel Vlaicu, Scoala Gimnaziala 175 Sfantul Nicolae, Soseaua Kiseleff. Accesul este rapid atat catre Piata Victoriei, cat si catre toata zona de Nord a Bucurestiului. Recomand cu caldura si incredere aceasta proprietate speciala si va invit sa o vizionam impreuna pentru a va prezenta multiplele beneficii pe care le ofera. Comisionul pentru cumparator este de 0%!

500000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(