Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 5 camere in vila Armeneasca Bucuresti Agentie - 0 comision - exclusivitate 179500 €
Apartament 5 camere in vila Armeneasca Bucuresti Armeneasca, Bucuresti

De vanzare apartament cu 5 camere, 111 mp utili, situat la etajul 1 al unei vile P+2+M. Imobilul se afla situat in zona Armeneasca-Calea Mosilor, pe o strada cu sens unic. Majoritatea cladirilor din jur sunt vile interbelice cu 2-3 etaje. Starea finisajelor este foarte buna: pardoseli cu parchet masiv reconditionat, pereti zugraviti cu vopsea lavabila, fara infiltratii sau alte defecte ascunse. Apartamentul poate fi folosit ca locuinta, cabinet medical, spatiu pentru birouri, birou notarial/avocatura, centru activitati, salon cosmetica etc. Accesul in cladire este pe lateral, printr-o curte comuna. Imobilul nu dispune de locuri de parcare. Camerele sunt inalte, cca 2.8 m, exista 2 balcoane deschise, bucatarie inchisa, 2 grupuri sanitare, debara, camera depozitare/dressing. Alte detalii: - 3 accese in apartament: 2 dintre ele pe scara principala si al 3-lea pe scara de serviciu; - Numar vecini (proprietari): 4; - Cladire partial anvelopata pe exterior; - Instalatii sanitare si incalzire schimbate in urma cu 5 ani; - Inatalatie cu fir de cupru, schimbata in urma cu 15 ani; - Cost gaz pentru incalzire: aproximativ 350 ron/luna, iarna, cu temperatura setata la 23 grade.

179500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(