Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Brasov, Parau  - 0 EURO Proprietar
Vanzare casa 4 camere Brasov, Parau - 0 EURO Parau, Parau , jud. Brasov

Schimb casa cu apartament in fagaras . Casa Se afla in venetia de jos .jud BV com Parau. Strada linistita ..4 camere .baie ,bucatarie Șura,grajd de animale, gradina cu fantana, .garaj pentru masina .plus alte anexe. Atelier..etc Necesita renovare.nu sa mai locuit acolo de ceva timp. Astept oferte.

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Brasov, Parau  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 5 camere Brasov, Parau - 45000 EURO Parau, Parau , jud. Brasov

casa la tara com Parau jud. Brasov. suprafata de 1500 mp impartita in constructie casa 150 mp amprenta la sol, doua curti doua gradini cu pomi fructiferi si una pentru legume anexe plus sura mare . casa este compusa din demisol cu doua camere hol si baie plus beci de 25 mp. etaj sunt patru camere , bucatarie baie si veranda inchisa. acoperis noua din tigla ceramica grasie si faianta in bai plus bucatarie si camerele de la parter. in camerele de dormit este parchet si pardoseala din lemn geamuri termopane si usi de termopan. Toate camerele sunt de mari dimensiuni incapatoare . Podul casei poate fi transformat in mansarda daca se vrea o casa si mai mare. Zidurile sunt groase di piatra si ciment casa solida din orice punct de vedere. canalizare, apa, curent si gaz toate sunt in uz de folosinta.

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Brasov, Parau  - 48000 EURO Proprietar 48000 €
Vanzare casa 2 camere Brasov, Parau - 48000 EURO Parau, Parau , jud. Brasov

Casa situata in zona inalta a localitatii, la 50 de metri de drumul principal, compusa din doua camere mari, baie si bucatarie, cu toate utilitatile: apa, canal, lumina, gaz metan, telefon, cablu TV. Anexe: grajd, garaj, sura si doua gradini, in stanga si dreapta casei. Suprafata totala a casei si gradinilor este 2000 mp.In gradini exista posibilitatea de construire a cate unei case.

48000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.