Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren Intravilan, 1 Decembrie, Ideal Investitie. Agentie - 0 comision - exclusivitate 36 €
Teren Intravilan, 1 Decembrie, Ideal Investitie. 1 Decembrie, 1 Decembrie , jud. Ilfov

Imozone vă propune spre cumpărare un teren intravilan, cu o suprafață de 14,425 mp și front stradal de 53 ml. Terenul este situat în 1 Decembrie, zona D.N.5, Autostrada A 0, având ca reper Strada Giurgiului. Pret 36 euro / MP Sunt permise activitățile care necesită spații mari, precum: Activități industriale productive și de servicii Servicii pentru zona industrială, transporturi, depozitare comercială Stații de întreținere și reparații auto Stații de benzină Comerț, alimentație publică, servicii personale Locuințe de serviciu Pret: 39 euro/mp. Cu siguranță prezentarea acestui teren nu poate fi cuprinsă în câteva paragrafe, astfel încât ne face plăcere să vă facem o prezentare oficială. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii!

36 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(