Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere 70m² în Tineretului, Dimitrie Cantemir Agentie - 0 comision - exclusivitate 130000 €
Apartament 3 camere 70m² în Tineretului, Dimitrie Cantemir Bucuresti, Bucuresti

Comision 0% - Casta va propune spre vanzare apartment cu 3 camere, situat in zona 0 a Bucureştiului, la 3 minute de statia de metrou Unirii, la parter, renovat si reamenajat integral in 2019, cu materiale de cea mai buna calitate. Apartamentul dispune de mobila Rovere si Mobexpert, baie finisate cu materiale si obiecte de la Porcelanosa si este echipat cu electrocasnice moderne : masina de splat vase, masina de spalat rufe, plita electrica, cuptor, 2 televizoare. Apartamentul arata exact ca in poze! Ideal pentru persoane care doresc sa fie conectati la viata orasului sau pentru investitori! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati! Cod proprietate #15634

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Apartament 3 Camere|curte 57mp| Metrou N-Grigorescu, \PROMO PARCARE INCLUSA!! Agentie - 0 comision - exclusivitate 135000 €
Apartament 3 Camere|curte 57mp| Metrou N-Grigorescu, \PROMO PARCARE INCLUSA!! Bucuresti, Bucuresti

Ilioara Boutique Apartments la doar 500 m de statia de metrou Nicolae Grigorescu, aproape de unul dintre cele mai mari si frumoase parcuri din Bucuresti, Parcul IOR-(Alexandru Ioan Cuza) Titan., Construit in apropierea celor mai importante puncte de interes din partea de est a orasului (Pietele Rm. Sarat si Salajan, Mall Park lake, supermarketurile Auchan si Kaufland, Lidle), cu acces rapid catre centrul orasului,dar si catre autostrada A2 Bucuresti-Constanta. Imobil cu 3 etaje , cu apartamente de 2 ,3 camere , 7 unitati ,termen de fnalizare OCTOMBRIE 2020. Pret loc parcare: – exterior: 7000 +TVA exterior: 4000 + TVA. Modalitate de contractare: – 1000 Euro la data contractului de rezervare, – diferenta pana la 15% la data antecontractului notarial, – 85% la finalizarea lucrarilor.

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(