Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Hunedoara, Silvasu de Jos  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Silvasu de Jos - 50000 EURO Silvasu de Jos, Silvasu de Jos , jud. Hunedoara

vand casa in Silvasul de Jos Hunedoara .Casa este de 15 ani interior izolat ,gresie si faianta in baie si bucatatarie parchet laminat in sufragerie si cele doua camere ,apa calda cu instant automat pe butelie in bucatarie si baie Dispune de apa rece curenta si canalizare Se vinde cu masina de spalat in baie si aragaz hota si instant pe apa calda toate noi Casa are teren total 1100 metri patrati cu 35 pomi fructiferi Casa ideal locuit s-au vacanta Teren insorit si multa verdeata! Sub casa se afla un beci de 3pe 4 betonat Acoperis ideal pentru mansarda! Nu sa locuit in ea!

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.