Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Cluj, Ciumafaia  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Ciumafaia - 10000 EURO Ciumafaia, Ciumafaia , jud. Cluj

Vand casa la tara in judetul Cluj-Napoca ,la aproximativ 27 km de oras,in localitatea Ciumafaia,comuna Borsa.Casa este situata intr-o zona inverzita,drumul este asfaltat pana in fata casei,dispune de apa,canalizare si curent.In spatele ei se afla gradina de 5.800 mp si in curte sunt construite doua anexe,una pentru lemne si un garaj semi-finisat.Casa are 2 camere.

10000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Cluj, Ciumafaia  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Ciumafaia - 10000 EURO Ciumafaia, Ciumafaia , jud. Cluj

Vand casa la tara,in judetul Cluj-Napoca,la 27 km de oras,in localitatea Ciumafaia,comuna Borsa.Casa este din piatra ,este asezata in zona verde,dispune de gradina de 5.800 mp ,este situata la drum asfaltat si are canalizare si apa trasa pana la coltul casei.Casa detine 2 anexe,dintre care o magazie de lemne si un garaj semi-finisat.

10000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  7200 mp Cluj, Ciumafaia  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii 7200 mp Cluj, Ciumafaia - 10000 EURO Ciumafaia, Ciumafaia , jud. Cluj

Vand casa demolabila de piatra, grajd de piatra demolabil, cu CF intabulate/cadastrate, apa potabila de retea publica la poarta, canalizare, iluminat public, curent la 5 m, pe 7200 mp intravilan arabil langa Biserica Reformata din Ciumafaia. Prezint si optiunea vanzarii unui hectar de padure la marginea satului, intabulat/cadastrat, asigura 5 mc/an lemn foc cu respectarea prevederilor legii. Nu raspund la mesaje. Pretul este fix.

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.