Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Casa 3 camere+ Livada -Calinesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 67000 €
Casa 3 camere+ Livada -Calinesti Calinesti, Calinesti , jud. Arges

Va propunem spre vânzare un imobil, situat in Comuna Calinesti, la doar 300m de DN7 , intr-o zona linistita . Casa este formata din 3 dormitoare , baie , bucătărie. În curtea de 1000mp mai exista o anexa compusa din bucătărie și foișor. Se poate transforma în cabana turistica datorita poziției lângă o zona superba de deal Dacă ajungeți o singura data aici, plecați direct spre semnarea actelelor de propietate !

67000 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - HALE Calinesti Arges Agentie - 0 comision - exclusivitate 949000 €
COMISION 0% - HALE Calinesti Arges Calinesti, Calinesti , jud. Arges

De Vanzare amplasament industrial, format din teren intravilan curti-constructii cu suprafata totala de 13.193 mp, cu front stradal principal la asfalt de 100 m si secundar de 150 m. Accesul se realizeaza initial din DN7, la o distanta de aprox. 8 km fata de Topoloveni sau 9 km de nodul rutier Podul Viilor Pitesti (cu acces direct pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti). De asemenea, din Topoloveni se poate accesa autostrada direct, aceasta fiind la o distanta de 6 km cu iesire la Cateasca. Terenul are forma regulata si topografie plana, dotarea sa cu utilitati fiind completa. Cladirile principale sunt: 6 hale (foste grajduri, suprafete intre 1.113 – 1.140 mp, total suprafata construita 6.753 mp) cladire filtru Parter cu suprafata construita 200 mp, cladire birouri P+1E cu suprafata construita 150 mp (300 mp desfasurat), cabina cantar + cantar (nu este inclus in pret; se discuta separat). Pe amplasament mai exista si alte constructii conexe (fose, mici anexe, etc). Toate cladirile sunt in stare tehnica buna, fiind reconditionate si intretinute corespunzator. Curtea este preponderant betonata pentru acces si rulare TIR-uri. De asemenea cele doua cai de acces in curte usureaza fluxul auto intr-un singur sens. O locatie foarte buna pentru demararea activitatii imediat achizitiei! Sunati acum pentru a programa o vizionare, toate serviciile noastre sunt Gratuite! Vanzare in sistem de Reprezentare exclusiva si Comision 0% la cumparator. Oferim Comision de 1% colegilor din alte agentii imobiliare ce ar putea identifica un potential cumparator pentru aceasta proprietate.

949000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(