Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Valcea, Jiblea Veche  - 14500 EURO Proprietar 14500 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Jiblea Veche - 14500 EURO Jiblea Veche, Jiblea Veche , jud. Valcea

Vand teren cu suprafata de 1322 mp, dintre care 323 mp sunt in intravilan si 999 mp in extravilan, in zona "Ograzi", situata la iesirea din localitatea Jiblea Veche, spre comuna Salatrucel. Terenul este intabulat, nomenclator stradal si utilitati in apropiere (apa, curent). Accesul este pe un drum pietruit, la o distanta de aproximativ 200 de m de drumul judetean. Pret usor negociabil, 11 Euro /mp.

14500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1400 mp Valcea, Jiblea Veche  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1400 mp Valcea, Jiblea Veche - 0 EURO Jiblea Veche, Jiblea Veche , jud. Valcea

Vand teren intravilan , in JIBLEA , Jud Valcea , (zona , langa gara ) aproape de statiunea Calimanesti . Curent / apa/gaze . Cadrastru facut . Pret Discutabil 17 euro m2 .Mai multe detalii la telefon

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  2870 mp Valcea, Jiblea Veche  - 46000 EURO Proprietar 46000 €
Vanzare terenuri constructii 2870 mp Valcea, Jiblea Veche - 46000 EURO Jiblea Veche, Jiblea Veche , jud. Valcea

Vand teren intravilan 2870 mp, situat in Jiblea Veche, foarte aprope de statiunea Calimanesti-Caculata. Caciulata este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneare e la noi din tara iar privelistea este una de vin. Poate fi cumparat tot €46.000 sau jumatateUtilitati disponibile in perimetrul terenului:apa si electricititate iar gas si canalizare la poarta. Terenul are livada in partea din spate si este ideal pentru construirea unei locuinte sau unei pensiuni. Accesul este bun,drumul fiind asfaltat. Mai multe detalii la nr de telefon Suprafata terenului: 2870,0 m2,

46000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.