Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Covasna, Sancraiu  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare terenuri constructii Covasna, Sancraiu - 20000 EURO Sancraiu, Sancraiu , jud. Covasna

Vand teren intravilan zona Salomer / sat Sancraiu curti-constructii S+P+2+M cu casuta(5mx4m cu veranda 5mx1,5m) (parter si mansarda) structura din lemn izolata cu polistiren, bransata la curent electric. Front stradal 28 m. Conducta de apa la poarta (cost manopera bransare+camin de apa si apometru = 300 euro prin asociatia de proprietari). Drum acces pietruit . Zona foarte linistita. A fost racordata la TV prin cablu si se poate reracorda. Acoperisul este izolat la interior cu polistiren si placat cu lambriu. Toaleta din lemn in curte. Terenul este ideal atat pentru casa de vacanta cat si pentru constuctia unei case.Vecini deosebiti. Locatie exacta pe harta.

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Covasna, Sancraiu  - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare casa 5 camere Covasna, Sancraiu - 180000 EURO Sancraiu, Sancraiu , jud. Covasna

Vand casa cu etaj la marginea localitatii Sancraiu, intre Ilieni si Sfantu Gheorghe,judetul Covasna, construita in anul 1993, casa are 5 camere si doua bai ,garaj auto si centrala termica. Grajdul are 800 mp, in curte se afla o cladire cu 2 birouri si wc,si alte anexe.Curtea este betonata ,are acces de camion apa de la retea, curent trifazat si fosa septica.

180000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1040 mp Covasna, Sancraiu  - 7500 EURO Proprietar 7500 €
Vanzare terenuri constructii 1040 mp Covasna, Sancraiu - 7500 EURO Sancraiu, Sancraiu , jud. Covasna

De vanzare teren intravilan de 1040 mp, in localitatea Sancrai, format din 2 parcele de cate 520 mp. Pretul este valabil pentru totalul de 1040 mp.

7500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Covasna, Sancraiu  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Covasna, Sancraiu - 0 EURO Sancraiu, Sancraiu , jud. Covasna

Elado Gyumolcsos Szentkiralyban a Szalomer kozeleben elado. A telek a hegy labanal helyezkedik, bekeritett es bejarat ket oldalrol. Minden papirja rendben van es akar tobb reszre oszthato. Idealis akar Panzio epitesehez is. Vand livada cu 100 meri in Sancraiu, langa Szalomer, terenul este la baza dealului, acces auto pe doua laturi, imprejmuit, toate actele in regula. Cumparatorul poate diviza terenul in mai multe loturi si il poate inscrie in intravilan. Zona aerisita care urmeaza sa se dezvolte, cadru natural pitoresc, ideal pensiune sau exploatare agricola (livada)

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.