Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Sibiu, Nou - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Sibiu, Nou - 300 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Inchiriez apartament nou de 40 mp cu doua camere etaj 2, semidecomandat in bloc nou, in zona centrala! Apartamentul este compus din living+bucatarie , dormitor, baie si balcon de 7mp, acesta este mobilat complet! Exclus agentie si animale! Apartamentul dispune de loc de parcare si este la prima inchiriere.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 250 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Persoana fizica inchiriez apartament aflat la prima inchiriere, cu mobilier nou, utilat complet si modern, in cartierul Kogalniceanu.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Nou Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Nou Nou, Nou , jud. Sibiu

Inchiriez apartament cu 2 camere in regim hotelier situat in Imobil nou zona Mall. In apartament se pot caza maxim patru persoane Include loc de parcare

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Sibiu, Nou - 360 EURO lunar Proprietar 360 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Sibiu, Nou - 360 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Persoana fizica inchiriez apartament cu 3 camere cu panorama superba in zona linistita. Apartamentul este mobilat si utilat nou, situat la etajul 2 (P+2) al unei vile din zona Strand 2, avand o suprafata utila de 57 mp + 7mp balcon. Compus din: Hol, Living + bucatarie, 2 camere decomandate, baie, balcon. Imbunatatiri si finisaje: Usa metal, geamuri termopan pvc, izolatie exterioara, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, usi interioare lemn. Fiecare geam dispune de protectie pentru insecte. Utilat: Aragaz, cuptor electric, hota, cuptor cu microunde, frigider, lampii ambientale in fiecare camera, TV. Loc de parcare inclus. Se inchiriaza contractual pe o perioada de minim 1 an. Nu se accepta animale de companie. Pret: 360euro + Garantie Relatii suplimentare si alte informatii la nr. de tel: 743 - arata telefon - Pentru mai multe poze accesati pagina urmatoare: https://dammarism.tumblr.com

360 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Sibiu, Nou - 220 EURO lunar Proprietar 220 €
Inchiriere garsoniera Sibiu, Nou - 220 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Proprietar inchiriez garsoniera cu 1 camera,bucatarie,baie,hol,balcon.Aflandu-se la prima inchiriere, apartamentul beneficiaza de mobilier si electronice noi. Garsoniera este intr-un bloc nou la etajul 1 cu loc de parcare.Pretul este de 220 euro pe luna(nu este negociabil) plus 1 luna garantie. Nu colaborez cu agentii imobiliare.

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 310 EURO lunar Proprietar 310 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 310 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Proprietar, ofer spre inchiriere apartament doua camere decomandat, nou renovat, suprafata utila 55 mp, bucatarie mare, living, dormitor, mobilier nou integral, electrocasnice noi (masina spalat haine, plita, cuptor electric, espressor. Zona Parcul V.Aaron cu aparate fitness, parcare, magazine (proxi, trans agape, simpa), piata agroalimentara, statie autobus, taxi. Dorim inchiriere pe termen lung, minim 2 ani.

310 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Sibiu, Nou - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Sibiu, Nou - 350 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Ap cu doua dormitoare si living cu bucatarie mobila si utilat complet, totul nou, la prima inchiriere. Se afla la et 5 din 7 in bloc nou cu lift si interfon. Are centrala proprie si cheltuieli de intretinere foarte mici. In acest moment are instalat si internetul si televiziune.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 270 EURO lunar Proprietar 270 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 270 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Apartamentul este disponibil de la 1 februarie. Persoana fizica ofer spre inchiriere apartament nou in constructie noua, total amenajat, mobilat si utilat (aragaz, frigider, masina de spalat )cu bucatarie, baie, balcon. Apartamentul ofera tot confortul necesar, este complet mobilat si utilat modern.Zona foarte buna, in apropriere se gaseste supermarket, piata agro-alimentara, farmacie, mijloc de transport in comun, statie taxi. Cladirea dispune de 2 lifturi. Zona Mihai Viteazu-Dedeman (Cosmopolitan Residence) -270 euro +1 luna garantie si 2 luni de preaviz pt eliberarea apartamentului

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Nou - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Nou - 17000 EURO Nou, Nou , jud. Sibiu

Vand casa in localitatea Nou Roman, comuna Arpasu de Jos, jud. Sibiu, suprafata totala 2000 de metri patrati, locuibil 100 metri patrati

17000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 46000 EURO Proprietar 46000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 46000 EURO Nou, Nou , jud. Sibiu

Vand apartament bloc nou an 2016 ,2 camere pe Cl.Cisnadiei dupa benzinaria Euroil cu loc de parcare inclus pret 46000 euro usor negociabil. 2 camere,balcon inchis ,baie,hol, centrala cu incalzire pardoseala Nu doresc colaborare cu AGENTIE!!! Nu raspund la mesaje.

46000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 290 EURO lunar Proprietar 290 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 290 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Inchiriez apartament cu 2 camere, in zona Lazaret in spatele hotelului Libra (fosta Balanta), la 15 minute de mers pe jos pana in Centru. Apartamentul este nou construit, are 40 mp, dormitor, baie si living cu bucatarie. De asemenea dispune si de un balcon de 7 mp si loc de parcare.  Apartamentul e mobilat si complet utilat (centrala proprie, frigider, televizor, cuptor microunde, cafetiera). 

290 €

   Apartament

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Nou Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Nou Nou, Nou , jud. Sibiu

Apartament nou cu 2 camere.Pentru cazare 2pers si un copil de la varsta de 6 ani. Domitor pat dublu 2 pers cu 2pilote 2 perne si lenjerie de pat.Living o canapea care nu se extinde.Masa cu scaune de servit masa. Baie cu dus si cada. Prosoape,sapun lichid si hartie igenica. Bucatarie cu chiuveta ,aragaz cu plita electrica,masina vase,cuptor microvele,filtru cfea,ferbator apa ptr.ceai,vesela,prosoape bucatarie cos gunoi. Masina de spalat haine. Apartamentul este pe Str.Doamna Stanca etj.1.bloc.5E.cu balcon.Aproape de kaufland ,Carfur,Mol, restaurant ElGringo, MccDonalt,KFC. Pretul este 245 ron pe zi.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 0 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

inchiriez apartament nou in perioada sarbatorilor 23 dec-6 ian in regim hotelier DOAR toata perioada de 2 saptamani la pretul de 500 euro

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 270 EURO lunar Proprietar 270 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Sibiu, Nou - 270 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Apartament compus din dormitor, living cu bucatarie, baie, balcon. Apartamentul este situat la parter in bloc nou pe Aleea Streiu si este complet mobilat si utilat. La predarea apartamentului se solicita plata chiriei in avans si contravaloarea a doua chirii cu titlu de garantie.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Sibiu, Nou - 46499 EURO Proprietar 46499 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Sibiu, Nou - 46499 EURO Nou, Nou , jud. Sibiu

De vanzare Apartament nou cu 2 camere situat la etajul 4 intr-un bloc cu curte proprie Situat in cartier turnisor in apropiere- magazine- banci- statie autobuz ! Este utilat si mobilat cu materiale de foarte buna calitate ! Se vinde complet mobilat si utilat ! - Dormitor - Living - Bucatarie - Baie - Debara 60 mp utili !

46499 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Nou - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Nou - 40000 EURO Nou, Nou , jud. Sibiu

AMPLASAMENT: Casa este situata in satul Nou, comuna Rosia, la aproximativ 17 km de Sibiu, cu o pozitie si o panorama deosebita catre locuri linistite si inverzite. Zona este una plina de verdeata unde relaxarea isi gaseste de cele mai multe ori locul. DESCRIERE: Casa, avand o suprafata de aprox. 214 mp, este amplasata pe un teren in suprafata de aprox. 1270 mp. Casa este construita in anul 1971, constructie rezistenta din caramida si placi, si este dispusa pe un singur nivel, fiind compartimentata dupsa cum urmeaza: 2 dormitoare, bucatarie inchisa, baie, dressing si un hol mare si spatios. FINISAJE: Casa beneficiaza de centrala termica pe curent, contorizare separata la apa si canalizare, geamuri termopan, parchet. Imobilul dispune de magazie in curte si de o filigorie moderna. ALTE DETALII: Casa se vinde mobilata si utilata.

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Sibiu, Nou - 294 EURO lunar Proprietar 294 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Sibiu, Nou - 294 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Inchiriez apartament nou cu 3 camere zona Kaufland, str. Dr. Stanca, et. 5/6 cu lift, peste drum de mall - apartamentul este la a 2-a inchiriere - loc de parcare dedicat - toata mobila este de calitate si noua (mobila bucatarie cu sistem silentios de inchidere, etc) - electrocasnice noi, dupa cum urmeaza : TV Led Smart Samsung, frigider Samsung, cuptor electric Arctic, plita pe gaz vitro-ceramica Arctic, hota telescopica Gorenje, cuptor cu microunde Samsung, masina de spalat Beko - saltea 31 cm inaltime, achizitionata de la Mobexpert - canapea extensibila - balcon de 11 mp amenajat cu gresie Se incheie contract si se percepe garantie 1 luna, dupa cum urmeaza : 1400 lei chiria pe prima luna + 1400 lei garantie, la semnarea contractului.

294 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Sibiu, Nou - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Sibiu, Nou - 300 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Proprietar inchiriez apartamen 3 camere in bloc nou!!! Zona Doamna Stanca! Apartamentul este complet mobilat, masina de spalat,frigider,etc... Rog seriozitate Pret fix!!! Mai multe detalii la telefon! 756 - arata telefon -

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Sibiu, Nou - 230 EURO lunar Proprietar 230 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Sibiu, Nou - 230 EURO lunar Nou, Nou , jud. Sibiu

Proprietar ofer spre inchiriere ap nou compus din living cu bucatarie, dormitor, baie si balcon, mobilat si utilat modern. Ap. se afla pe Tiberiu Ricci etj.3, la 500m de Ciresica, disponibil din 01.03.2019...Pret 230euro

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.