Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Sibiu, Alma Vii  - 210000 EURO Proprietar 210000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Alma Vii - 210000 EURO Alma Vii, Alma Vii , jud. Sibiu

Casa de oaspeti in functiune (listata in 2016 cu o nota de 9,6 din 10), situata pe traseul Bisericilor Fortificate din Transilvania (satul Alma Vii) cu 3 camere, din care 2 folosite ca pensiune, mobilate cu mobila originala saseasca (150 de ani), fiecare cu baie proprie si intrari separate. Un living generos, mobilat cu piese originale, Bucatarie mare cu toate utilitatile (apa curenta, aragaz cu butelie, cuptor electric). In bucatarie exista un cuptor sasesc original pentru coacerea painii (10 paini). Camara mare cu fereastra si spatiu pentru 2 frigidere. Built-in subsol, 1.9m inaltime, sub 2/3 din casa. In curte un alt cuptor de lemn si gratar. Hambar mare (17 m x 8 m), in stare buna, construit din lemn vechi de 150 de ani, plin de mobilier vechi (poate fi reconditionat). Curte ierboasa naturala (aproximativ 800 mp), care nu necesita irigare si reinsamantare. Proprietatea este situata pe o suprafata de 5,292 mp (include o livada cu meri, prune, nuci, pere, care trebuie sa fie intinerita). Doua puturi suplimentare in curte (unul 8 m si alte 15 m adancime) cu apa potabila. Incalzire centrala pe lemn (7 ore autonomie cu puffer 800 litri, radiatoare din aluminiu) plus sobe de metal in fiecare camera. Pensiunea produce 400 euro / weekend (aproximativ 1600E / luna) atat vara, cat si iarna si este inclusa in circuitul Slow Food Transylvania, precum si pe traseul multor excursii cu traditie. Ea are cea mai buna pozitie fata de Biserica fortificata din Alma Vii (https://www.uncover-romania.com/attractions/rural/alma-vii/), o destinatie turistica vizitata de aproximativ 2.500 de turisti in sezonul turistic, Aici se organizeaza brunches de catre My Transylvania (https://mytransylvania.ro). Concerte, spectacole etc. sunt organizate frecvent. Biserica fortificata este inclusa in circuitul Transilvania Card(http://www.transilvania-card.ro/?lang=en). Zona rafinata, cu peisaje salbatice, fara trafic auto (numai localnici, satul nu este o zona de tranzit). Nu exista inca semnal de telefon mobil, la nici o retea, dar telefonul fix, televiziunea si internetul Wi-Fi sunt disponibile pe serviciile Telekom Services la o calitate foarte buna. Situat la 20 km de Medias, la 63 km de aeroportul Sibiu, la 48 km de Sighisoara, la 140 km de aeroportul Cluj Napoca, la 150 km de aeroportul din Targu Mures. Proprietatea poate fi folosita atat ca o casa de oaspeti, cat si ca o resedinta de familie. Proprietatea este vanduta mobilata si dotata cu inventar necesar serviciilor turistice (proprietarii isi pastreaza numai bunurile personale). Mai multe detalii si fotografii sunt disponibile aici: https://reveriacasadeoaspe.wixsite.com/reveriaguesthouse https://www.booking.com/hotel/ro/reveria-guesthouse.ro.html https://www.youtube.com/watch?v=R7QEC3YLNjY https://www.youtube.com/watch?v=wbvsdZGVwV0 https://www.youtube.com/watch?v=Fj9FVk6IOO4

210000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.