Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  500 mp Sibiu, Alma Vii  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 500 mp Sibiu, Alma Vii - 0 EURO Alma Vii, Alma Vii , jud. Sibiu

Loturi de teren pentru case de vacanta si gradini , zona superba cu lac in apropiere cca 100 de m distanta ! Deschidere de 20 ml.Suprafete de la 500 mp pana la 1500 mp ! , suprafata totala: 500, Front stradal: 20 Front stradal: 20.00 , Suprafata terenului: 500,0 m2,

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  6 camere Sibiu, Alma Vii  - 48000 EURO Proprietar 48000 €
Vanzare casa 6 camere Sibiu, Alma Vii - 48000 EURO Alma Vii, Alma Vii , jud. Sibiu

casa 3 corpuri de cladire si gradina se intind pe o suprafata de aproximativ 5000mp in stil rustic (6 camere bucatarie, 3 bai din care una cu dus, camara) cu subzidire noua, instalatie electrica, monofazic plus trifazic noua, instalatie apa curenta potabila, 4 fantani captate din izvoare bune, 3 izvoare inca necaptate, scocuri noi, fosa septica pivnita atelier 2 intrari 250mp , cu apartament 2 camere si bucatarie plus baie 90mp avand incalzire centrala pe lemne (dependinta camera separata) apa curenta si instalatie electrica, monofazic plus trifazic noua, constructie din 2008 o anexa casa atelier mic depozitare 2 incaperi, grajd animale spatiu animale fundatie imprejmuit cu plasa sarma pentru gaini , iepuri etc cu acoperis cotet caini fundatie beton imprejmuit plasa sarma cu acoperis livada pomi fructiferi In apropiere casei 3 terasamente pamant agricol cu 3 fantani, 1 potabila si 2 menajera 2,2 hectare teren agricol se afla langa casa,se pot vedea din curte. Se accept la schimb cu apartement in Medias jud. Sibiu si diferenta valorii. In casa a functionat un bar in care se afla toate utilitatile, grupuri sanitare si mobilier tipic bar ,mese scaune frigider filtre cafea pahare etc, semineu si incalzire pe lemne.

48000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.