Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  spatii comercial Hunedoara, Bobalna  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare spatii comercial Hunedoara, Bobalna - 125000 EURO Bobalna, Bobalna , jud. Hunedoara

Se ofera pentru vanzare spatiu industrial pentru productie sau depozitare in loc. Bobalna, jud. Hunedoara, suprafata teren 10512 mp, 2 hale pt productie si depozitare in suprafata de 1565 mp, 1 cladire cu birouri, magazii si 2 apartamente de locuit 522 mp. Incalzirea cu centrala pe lemne, curent trifazic, apa, canalizare. Acces auto si cu tir. Spatiul se afla in zona rurala si poate fi achizitionat pe fonduri europene de investitii in zone rurale! Suprafa a totala: 2087 m Suprafa a birouri: 520 m An finalizare constructie: 1975 Stadiu construc ie: Finalizat Numar incaperi: 2 Numar Grupuri Sanitare: 2 Acces: Acces TIR Birouri - Spatii comerciale - Bobalna , Birouri - Spatii comerciale - Hunedoara

125000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(