Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii 6700 mp Sibiu, Rau Sadului - 5 EURO Proprietar 5 €
Vanzare terenuri constructii 6700 mp Sibiu, Rau Sadului - 5 EURO Rau Sadului, Rau Sadului , jud. Sibiu

Vand 6700 mp teren intravilan in comuna Raul Sadului. Terenul se intinde de-a lungul unui parau curgator pe o latura, iar pe o alta se invecineaza cu liziera padurii, fapt care ii da un farmec aparte. Terenul are o deschidere la drum de aproximativ 130 m cea ce il face si foarte usor de parcelat, sau de folosit in diferite scopuri. De asemenea terenul detine apa si curent electric. Terenul se afla la cca 200m de la drumul judetean, pe o vale linistita, plina cu verdeata, inconjurat de conifere, foioase, parau, stanci, etc..

5 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Rau Sadului Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Rau Sadului Rau Sadului, Rau Sadului , jud. Sibiu

Cabana de sub piatra se afla la o distanta de 35 km de Sibiu, in Rau Sadului.Are 5 camere, bucatarie, bai, living, terasa si filigorie.Aveti acces la TV si WLAN .Raul trece prin curte, unde va puteti relaxa si petrece timpul in natura. Tel : 745 - arata telefon -

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 6500 mp Sibiu, Rau Sadului - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 6500 mp Sibiu, Rau Sadului - 0 EURO Rau Sadului, Rau Sadului , jud. Sibiu

De vanzare teren pretabil Pensiune, Cabana, cu o suprafata de 6.500 metri patrati! Acesta se vinde integral. Terenul este amplasat in Comuna Riu Sadului, la o distanta de aproximativ 32 km de Sibiu. Este o zona pitoreasca, un adevarat paradis natural, langa padure, aer curat certificat. Distanta de la teren pana la drumul principal al comunei este de aproximativ 1500 de metri. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon 0737350052.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Rau Sadului Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Rau Sadului Rau Sadului, Rau Sadului , jud. Sibiu

Cabana de inchiriat, situata la aproximativ 1 km distanta de Tabara Scolara Rau Sadului, judetul Sibiu. Capacitate cazare: 8 locuri in 4 camere cu bai proprii. Living si bucatarie complet utilata.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Rau Sadului - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Rau Sadului - 0 EURO Rau Sadului, Rau Sadului , jud. Sibiu

De vanzare teren de 4650 metri patrati in Raul Sadului Sibiu. Ideal pentru investitie, pensiune, casa vacanta. Pret sub pretul pietei, priveliste de vis. Pentru mai multe detalii sunati la 723 - arata telefon -

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Rau Sadului - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Rau Sadului - 0 EURO Rau Sadului, Rau Sadului , jud. Sibiu

Vand teren ideal pentru cabana. Terenul se afla in satul Rau Sadului judetul Sibiu (catun Fundu Raului). Terenul este situat la marginea drumului principal intr-o zona foarte linistita! Suprafata de 4400 metri patrati. 11euro metrul patrat (negociabil). Merita vazut. Mai multe detali la telefon 731 - arata telefon - . Se poate vinde tot odata sau pe parcele.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Sibiu, Rau Sadului - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Sibiu, Rau Sadului - 0 EURO lunar Rau Sadului, Rau Sadului , jud. Sibiu

Parcele de 1000 mp teren in Comuna Riu-Sadului, situate cu o latura la rau. Suprafata totala este de peste 3000 mp (3 parcele a cate 1000 mp), forma regulata dreptunghiulara. Pretabil cabana privata sau pensiune/hotel, priveliste specifica de munte, retrasa de la drumul principal, locul este linistit si relaxant. Pret: 12 - 15 EURO/ mp in functie de suprafata cumparata.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Rau Sadului Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Rau Sadului Rau Sadului, Rau Sadului , jud. Sibiu

CABANA DE SUB PIATRA se afla la Rau Sadului , la aproximativ 35 km de Sibiu .Cabana are 5 camere , avand in total 12 locuri de dormit , bai , o bucatarie utilata, salon mare , terasa si filigorie cu gratar. Raul trece prin curte. Va asteptam cu drag !

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare casa 6 camere Sibiu, Rau Sadului - 67000 EURO Proprietar 67000 €
Vanzare casa 6 camere Sibiu, Rau Sadului - 67000 EURO Rau Sadului, Rau Sadului , jud. Sibiu

Casa (pretabil pensiune) de vanzare in Rau Sadului. Suprafata totala aprox 400m², suprafata casei este de 133m², iar ca anexe: terasa, spatiu depozitare lemne, pivnita. Casa este mobilata si compusa din living, 6 camere, 4 bai (+ 1 baie de serviciu). Toate utilitatile sunt prezente, iar incalzirea se face pe lemne. La intrare este o curte pavata, iar in spatele casei se afla gradina si terasa. Contact: Ioan Dancu ( 749 - arata telefon - ).

67000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.