Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


 Comision 0% / Teren CKD Mioveni Agentie - 0 comision - exclusivitate 72500 €
Comision 0% / Teren CKD Mioveni Mioveni, Mioveni , jud. Arges

Va propunem spre vanzare, un teren aflat in Mioveni, aflat pe strada Inginer Vasile Costescu, vis a vis de centrul CKD al grupului Dacia Renault. Pozitia si suprafata de 2500 mp, cu o deschidere de 25 ml, ii ofera un potential ridicat in vederea unei investitii. Terenul este amplasat la strada asfaltata, avand toate utilitatile. Va asteptam cu drag la vizionare!

72500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0 - Apartament 3 camere Mioveni Agentie - 0 comision - exclusivitate 55000 €
Comision 0 - Apartament 3 camere Mioveni Mioveni, Mioveni , jud. Arges

Va prezint spre achizitie un apartament generos si luminos cu 3 camere situat intr-o zona linistita a orasului Mioveni, foarte aproape de scoli, farmacii, piata, statii de autobuz. Imobilul se afla la etajul 4 este decomandat si are o suprafata de 72 mp, compartimentat astfel: un living spatios, 2 dormitoare perfecte pentru odihna, o bucatarie, 2 bai, hol si balcon. Apartamentul se vinde atat mobilat pentru tinerii la inceput de drum dar si nemobilat pentru cei care doresc sa redecoreze dupa bunul plac. Va asteptam, cu drag, la vizionare! Inrformatii certificat energetic: - clasa energetică: C; - consumul total specific de energie primară: 272kWh/m2an; - indicele de emisii echivalent CO2: 56,70kgCO2/m2an; - consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 kWh/m2an.

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
PUZ P+9E, Teren de vanzare in Mioveni, Oportunitate ! Agentie - 0 comision - exclusivitate 662400 €
PUZ P+9E, Teren de vanzare in Mioveni, Oportunitate ! Mioveni, Mioveni , jud. Arges

De Vanzare in Reprezentare Exclusiva, Comision 0% Cumparator ! Teren Intravilan in suprafata de 14.400 mp, beneficiind de 3 fronturi stradale, localizat pe Strada Parasti (in spatele CKD Dacia), in Orasul Mioveni, Judetul Arges. Zona mixta, rezidential si industrial/logistic/comercial. In anul 2009 amplasamentul a primit aprobarea Consiliului Local al Orasului Mioveni cu privire la aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru obiectivul "CONSTRUIRE LOCUINTE COLECTIVE S+P+9E", 5 blocuri. Se doreste vanzarea ca Parcela Intreaga la pretul afisat. Exista si posibilitatea parcelarii, caz in care pretul se discuta punctual in functie de suprafata, numarul de parcele, si de localizarea acestora in cadrul schitei de dezmembrare. Terenul reprezinta o adevarata oportunitate de investitie prin prisma pretului, a documentatiei existente si a localizarii cu acces facil, atat pietonal, cat si rutier. Distanta fata de Bd. Dacia (DN73D) este de 240 m, Primaria Mioveni 1.3 km, uzina Automobile Dacia 1.3 km, DN7 Pitesti - Campulung 3.7 km. Informatii suplimentare, fotografii actuale, documente de analizat - toate aceste servicii sunt GRATUITE, sunati acum! Comision 0% la cumparator!

662400 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% Apartament decomandat 3 camere Mioveni Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
COMISION 0% Apartament decomandat 3 camere Mioveni Mioveni, Mioveni , jud. Arges

Va propunem spre vanzare un apartament luminos, spatios, situat intr-un bloc ingrijit, cu vecini prietenosi. Apartamentul este pozitionat la etajul 4, are o suprafata de 75 mp, este compus din 3 camere, 2 bai, bucatarie si un balcon de 5 mp. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. (centrala este schimbata recent). Proprietarul a renovat apartamentul in urma cu numai cativa ani, inclusiv izolarea exterioara a plafonului oferind noului proprietar posibilitatea de a se muta cat mai curand dupa efectuarea tranzactiei. Apartamentul beneficiaza de un pod care poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Se accepta schimb cu apartament cu 2 camere in Mioveni sau Pitesti, plus diferenta! Daca iti place ce vezi in fotografii, te regasesti in descrierea de mai sus si tocmai erai in cautarea unei proprietati in zona, hai sa-l vizitam impreuna!

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Mioveni, „Transporturi Dacia – Zona 2”, Hala, Anexe Agentie - 0 comision - exclusivitate 982000 €
Mioveni, „Transporturi Dacia – Zona 2”, Hala, Anexe Mioveni, Mioveni , jud. Arges

Reprezentare Exclusiva, Comision 0% cumparator! Proprietate imobiliară constituită din teren intravilan cu suprafață totală de 16.913,47 mp format din 15.549 mp compus din 2 loturi: Lot 1 in suprafață de 14.831 mp dintre care 1.036 mp – drum, iar restul curți construcții si Lot 2 în suprafață de 718 mp curți construcții + suprafața de 1.364,47 mp curți construcții, împreună cu 3 construcții C1 – C3 edificate pe lot 1, având o suprafață totală de 405 mp și o construcție P+1/E edificată pe terenul de 1.364,47 mp având o suprafață utilă de 1.429,05 mp, împreună cu platforma betonată de aproximativ 10.000 mp, proprietate situată pe Bdul Dacia, nr. 129, orașul Mioveni, județul Arges. Terenul este parțial împrejmuit și are deschidere la drum de acces – identificat cu nr cad 82560 aflat în proprietatea SC Automobile Dacia SA. Dotarea cu utilitati a proprietății este completă.

982000 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Mioveni, „Transporturi Dacia – Zona 1” Hala+birouri Agentie - 0 comision - exclusivitate 1374710 €
Mioveni, „Transporturi Dacia – Zona 1” Hala+birouri Mioveni, Mioveni , jud. Arges

Reprezentare Exclusiva, Comision 0% cumparator! Proprietate imobiliara constituita din teren intravilan curti-constructii cu suprafata totala de 18.113,53 mp compus din 16.768 mp + cota parte de 1345,53 mp (din suprafata totala de 2.710mp), impreuna cu 8 constructii edificate pe acesta si anume: de la C1 la C7 avand o suprafata totala construita la sol de 332 mp si o constructie P+1/E avand o suprafata utila de 1.409,21 mp, impreuna cu platforma betonata de aproximativ 10.000 mp, proprietate situata pe B.dul Dacia, nr. 129, orasul Mioveni, judetul Arges. Terenul este imprejmuit si are deschidere directa la drum de acces asfaltat. Dotarea cu utilitati a proprietatii este completa. Acces facil pe drum asfaltat; zona mediana a orașului; zona industriala.

1374710 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(