Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Baicului Agentie - 0 comision - exclusivitate 57000 €
Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Baicului Baicului, Bucuresti

Tranzactioneaza cu noi si te ajutam sa te muti! Apartament cu 2 camere, mobilat in zona Baicului. Compartimentarea interioara este de tip semi-decomandat. Apartamentul este situat la 1 din 3. Suprafata utila a apartamentului este de 46 mp, suprafata construita este 53 mp, confort: 2. Va propun spre vanzare apartament cu 2 camere compusa din living,dormitor,bucatarie si baia. Blocul din care face 1 din 3 etaje Fiind situata in zona Baicului, in imediata apropiere gasim tot ce avem nevoie: Parcul Lunca Florilor, Parcul Raul Colentina, MegaMall,Veranda Mall,Lidl, farmacii, sucursale bancare, posta, service auto , transport comun Ferita de agitatia traficului din strada principala, proprietatea o regasim pe o strada laturalnica ce nu este intens circulata. Apartamentul se ofera spre vanzare mobilat dar nemobilat. Clasa energetica: B Consumul total specific de energie primara: Indicele echivalent de emissi CO2

57000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 1 camere de vânzare în zona Baicului Agentie - 0 comision - exclusivitate 21700 €
Apartament cu 1 camere de vânzare în zona Baicului Baicului, Bucuresti

Tranzactioneaza cu noi si te ajutam sa te muti! O garsoniera, mobilat-utilat in zona Baicului. Compartimentarea interioara este de tip Semi-decomandat. Apartamentul este situat la parter din 4. Suprafata utila a apartamentului este de 17 mp, suprafata construita este 20 mp, confort: 3. Va propun spre vanzare o garsoniera compusa din living openspace cu bucataria si baia separat. Blocul din care face parter din 4 etaje Fiind situata in zona Baicului, in imediata apropiere gasim tot ce avem nevoie: Parcul Lunca Florilor, Parcul Raul Colentina, MegaMall,Veranda Mall,Lidl, farmacii, sucursale bancare, posta, service auto , transport comun Ferita de agitatia traficului din strada principala, proprietatea o regasim pe o strada laturalnica ce nu este intens circulata. Apartamentul se ofera spre vanzare mobilat si utilat complet dar nemobilat. Clasa energetica: B Consumul total specific de energie primara: Indicele echivalent de emissi CO2:

21700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(