Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare spatiu birouri Baicului, Bucuresti Proprietar 350000 €
Vanzare spatiu birouri Baicului, Bucuresti Baicului, Bucuresti

Vand cladire pretabila pentru sediu de companie situata in Bucuresti, Sector 2, in zona garii de Est, aproape de piata Obor si mall Veranda. Proprietar persoana fizica (nu se aplica TVA).Cladirea are aproximativ 500 mp dispusi pe P si 1 etaj. Parterul este construit integral din structura de beton armat cu inchideri de caramida si BCA, plansee din beton armat iar etajul este combinat, avand o parte realizata pe structura metalica cu inchideri din panou sandwich de 80 mm. Parterul este compus din urmatoarele incaperi: receptie, protocol/sala de sedinta, loc de luat masa si bucatarie precum si o suprafata de circa 150 mp spatiu de productie/depozitare cu acces atat pietonal cat si auto prin poarta sectionala. Tot la parter se mai gaseste un spatiu tehnic (centrala, boiler, etc.), un vestiar cu 2 dusuri si dulapioare pentru angajati, 2 toalete (barbati + femei), un hol si casa scarii pentru acces la etaj. Etajul este compus din urmatoarele incaperi: casa scarii si hol acces, birou directorial cu baie si bucatarie proprie, receptie etaj, sala de sedinta mare, sala de asteptare , balcon de 12mp acoperit integral, sala de lucru - birou zona de vanzari cu posibilitatea de a gazdui intre 8 si 24 de persoane si 4 birouri individuale pentru sefi de departamente. Alte mentiuni: 1. exista posibilitatea parcarii unui numar de circa 20 de masini la locatie, gratuit. 2. cladirea este retrasa, fara vad comercial 3. in imediata proximitate a cladirii (20 de m intre proprietatea pe care v-o oferim si terenul pentru care a fost facut anuntul de mai jos), a fost anuntat un mare proiect imobiliar cu destinatie mixta - rezidential si office. 4. se poate accepta o varianta de plata rateala in functie de pretul final cu un avans de minim 50% si o esalonare a diferentei de plata pe maxim 6 luni. 5. instalatia electrica a fost refacuta integral 6. instalatia termica a fost refacuta integral 7. instalatia de ventilare, purificare de aer, AC este daikin, de cea mai buna calitate.

350000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Apartament 4 camere, dec, et. 2, bloc 1982, Pantelimon – Ritmului Agentie - 0 comision - exclusivitate 98000 €
Apartament 4 camere, dec, et. 2, bloc 1982, Pantelimon – Ritmului Baicului, Bucuresti

APARTAMENT SPATIOS, SITUAT IN ZONA CU FACILITATI Agentia Imperial Imob aduce in atentia dvs. un apartament cu 4 camere decomandate, situat intr-un imobil P+10E, amplasat in zona Pantelimon – Ritmului. Imobilul in care este amplasat apartamentul a fost construit in 1982, este reabilitat termic, curat si intretinut de locatari civilizati si o buna administrare. Apartamentul pe care vi-l prezentam este situat la etajul 2, are o suprafata totala de 105 mp, este spatios si bine compartimentat: patru camere, bucatarie, camara, hol, doua bai (una cu cada, cealalta cu dus), debara, doua balcoane. Locuinta are vedere mixta, balcoane inchise cu termopan, repartitoare de caldura, apometre. Nu dispune de amenajari recente, oferind astfel posibilitatea viitorului proprietar sa o personalizeze dupa propriul gust. Imobilul se afla situat intr-o zona cu acces facil spre mai multe directii, la cateva minute de Piata Iancului, Mihai Bravu, Bucur Obor, etc. De asemenea, in proximitate sunt diverse magazine comerciale (Profi, Lidl) si altele, la 5 min. Mega Mall, Piata Delfinului, la 10 min. Piata si Magazinul Obor, Veranda Mall etc. Zona beneficiaza de facilitati educationale si recreative, precum si baze sportive pentru copii. In ce priveste accesul la mijloacele de transport in comun este foarte usor, avand la dispozitie autobuze, tramvaie, metrou Iancului la 10 min. Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imperial Imob.

98000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 Camere | Ultra Finisat | Zona Doamna Gica Agentie - 0 comision - exclusivitate 480 €
Apartament 3 Camere | Ultra Finisat | Zona Doamna Gica Baicului, Bucuresti

Royal Home Investment ofera clientilor un apartament ireprosabil cu 3 camere situat in zona Doamna Ghica, in imediata apropiere a mijloacelor de transport. Noul tau apartament se afla la etajul 9 al unui imobil cu 15 etaje, finalizat in anul 2011, locuit de vecini prietenosi si linistiti. Cele doua dormitoare se vor mobila la cererea chiriasilor. Daca sunteti interesati de mai multe detalii un agent de al nostru va poate raspunde in cel mai scurt timp.

480 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Baicului - 180 EURO lunar Proprietar 180 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Baicului - 180 EURO lunar Baicului, Bucuresti

Proprietar, inchiriez garsoniera situata in Sector 2, zona Baicului strada Popa Nicolae, nr 35, bl 31 etaj 4. Garsoniera este mobilata si utilata nou. Confort: 1 , Numar nivele: 4 , Locuri parcare: 1 , Suprafata utila: 42,0 m2, Numar camere: 1 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 4 , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 1985 , Incalzire: centrala bloc ,

180 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Baicului - 100 EURO lunar Proprietar 100 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Baicului - 100 EURO lunar Baicului, Bucuresti

Camera la casa,zona Baicului,Gara de est.detalii prin mesaj pe olx.

100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 59000 EURO Proprietar 59000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 59000 EURO Baicului, Bucuresti

Vand ap 2 cam decomandat et 7/8 baicului , pantelimon capatul tolebuzelor 69,85 , pentru mai multe detali va rog sa sunati

59000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 275 EURO lunar Proprietar 275 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 275 EURO lunar Baicului, Bucuresti

Apartament de inchiriat zona, baicului,str Stolnicul Vasile, mobilata doar bucataria.

275 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 13500 EURO Proprietar 13500 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 13500 EURO Baicului, Bucuresti

Garsoniera cf3 zona baicului et4/4 dotari, usa metalica, parchet, termopan, gresie, fainta, apa calda, bloc izolat termic, libera ,suprafata 16 mp, pret:13500Eur.

13500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii industrial Bucuresti, Baicului - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere spatii industrial Bucuresti, Baicului - 0 EURO lunar Baicului, Bucuresti

Inchiriem: hale, depozite, spatii industriale, spatii frigorifice(refrigerate si congelate), spatii pentru productie in industria alimentara, spatii pentru birouri. Spatiile au suprafata incepand de la 30mp - pana la 1000 mp. Pret chirie intre 4 euro/mp pana la 20 euro/ mp. Spatiile beneficiaza de locuri de parcare vaste(acces TIR), paza si sistem de supraveghere video, utilitati (gaza, apa, enegie electrica, etc)-contorizari individuale. Ne puteti vizita in intevalde luni-vineri in str. Fantanica, nr. 36 sector 2(punct de reper: Panelimon, zona Mega Moll(aprox. 200 m). Persoana de contact: Naum Liliana Suprafata terenului: 30000,0 m2, Suprafata utila: 1000,0 m2, Suprafata construita: 1000,0 m2,

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Baicului - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Baicului - 36000 EURO Baicului, Bucuresti

Apartament 3 camere confort 3, semidecomandat , cu centrala de apartament si multiple imbunatatiri ,et. 1/ 4 , zona linistita cu acces rapid la magazine si transport in comun. Pret 36000 euro discutabil.

36000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 34900 EURO Proprietar 34900 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 34900 EURO Baicului, Bucuresti

Constructie 1986, intersectie Baicului. Acces rapid MegaMall, zona Bucur Obor

34900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Baicului - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Baicului - 350 EURO lunar Baicului, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere zona Baicului, bloc si apartament renovat, geamuri termopan izolare termica si fonica foarte bune. Inclus: mobilier existent, vesela, plita electrica si cuptor, masina de spalat rufe Ariston, masina de spalat vase Electrolux, aspirator Samsung, loc parcare in fata blocului. Statie autobuz 100m.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Baicului - 62000 EURO Proprietar 62000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Baicului - 62000 EURO Baicului, Bucuresti

Vand apartament, 2 camere, semidecomandat, et 3 din 4, bloc reabilitat recent, sistem electric si instalatii sanitare complet refacute. Baie cu geam, dus direct din perete, balcon inchis. Apartamentul este in zona Gara de Est ( Obor ) Bd Ferdinand I.

62000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 15500 EURO Proprietar 15500 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 15500 EURO Baicului, Bucuresti

Vand garsoniera in complex Baicului. - gresie, parchet, faianta, usa metalica la intrare, geamuri termopan, boiler electric, mobilat. - 3 min Lidl - 3 min statie de autobuz 143 Nu sunt interesant de schimb sau contact din partea agentilor imobiliari. Va rog nu insistati.

15500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Baicului - 200 EURO lunar Proprietar 15500 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Baicului - 200 EURO lunar Baicului, Bucuresti

Inchiriez garsoniera deosebita, mobilata, cu centrala, in zona Baicului, sec. 2 (gara Obor), unei doamne sau domnisoare, doar nefumatoare. Intretinere mica. Garantie 1+1. Fara animale. Bloc curat. Vecini linistiti.

15500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 318 EURO lunar Proprietar 318 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 318 EURO lunar Baicului, Bucuresti

2 cam. Apartament spatios, mobilat, utilat, zona buna, supermarketuri in apropiere.

318 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 375 EURO lunar Proprietar 375 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 375 EURO lunar Baicului, Bucuresti

Inchiriez apartament 3 cam in zona D-na Ghica cu Baicului,renovate,mobilat complet nou,pe termen lung,de preferat familii... Confort: 1 , Numar nivele: 4 , Locuri parcare: 1 , Cod de identificare: Bloc locatari , Suprafata utila: 80,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 2 , Etaj: parter , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 2000 , Incalzire: centrala proprie ,

375 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 86000 EURO Proprietar 86000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 86000 EURO Baicului, Bucuresti

Vand apartament 4 camere decomandat,100 mp ,zona baicului-popa nicolae vizavi de planorama, doua grupuri sanitare, doua balcoane, doua locuri de parcare Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente

86000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Baicului - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Baicului - 57000 EURO Baicului, Bucuresti

Proprietar vand apartament 2 camere Baicului strada Stolnicul Vasile,et 4/4,bloc din 1990 reabilitat 2017(fara probleme terasa) , confonrt 1,suprafata 57 mp,semidecomandat.Necesita renovare .Zona civilizata ,scara curata.Apropiere Lidl, mijloace de transport,20 metrii de parc,scoala ,gradinita, Profi la parter.Mai multe detalii la telefon(sunati oricand)

57000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 42500 EURO Proprietar 42500 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 42500 EURO Baicului, Bucuresti

Proprietar Apartament 3 camere comfort 3 Renovat recent Instalatie electrica noua Instalatie sanitara noua Centrala termica immergas+calorifere,instalatie ppr Aer conditionat osaka 12000 btu Se vinde mobilat Intabulare + cadastru Fara datorii Curat,ingrijit.nefumator. Lidl 5 minute Mega shop Profi market Veranda mall 10 minute Piata obor 10 minute Mega mall 10 minute Arena nationala 10 minute Pretul este discutabil. Accept si credit. Doresc si ofer seriozitate. Tel. 766 - arata telefon - Tel. 766 - arata telefon -

42500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 16000 EURO Baicului, Bucuresti

Garsoniera confort 3 complet mobilata si utilata. Adresa este Lunca Florilor, Baicului sec. 2, Bl. 15.

16000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 350 EURO lunar Baicului, Bucuresti

Apartamentul este situat in sectorul 2,zona Baicului,langa Lidl si la o statie de Mega Mall. Mobilat si utilat.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 15000 EURO Baicului, Bucuresti

vand garsoniera confort 3 p/4 recent renovata, mobilata, usa metalica, geam termopan, gresie, faianta, parchet. bloc reabilitat. pret 15000 discutabil direct proprietar. zona baicului LIDL

15000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 61500 EURO Proprietar 61500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Baicului - 61500 EURO Baicului, Bucuresti

Bloc turn Centrala proprie ariston Scara curata cu interfon si supraveghere video Izolat termic pe interior Aer conditionat beko in dormitor si in living(2 buc) Bucatarie mare Balcon inchis Geamuri termopan Scoala la aprox. 500m Mega mall 15 min mers pe jos Lidl/magazin non stop la 2-3 min mers pe jos Transport in comun foarte aproape - troleibuz/autobuz 500m si tramvai la 2 min mers pe jos

61500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 18000 EURO Baicului, Bucuresti

PARTICULAR .. .vind garsoniera zona baicului aproape de centre comerciale lidl .farmacii .statie ratb .parcul lunca florilor.gradinita scoala154 blocul este reabilitat si curat .garsoniera se afla la et 2/4 si are 17m patrati .Dispune de gaze apa rece cablu net .usa metalica noua .geam termopan. mobila noua pe comanda. canapea sifonier .baie proprie cu tot schimbat in ea instalatia .bucatarie proprie cu corpuri de bucatarie .copertina din policarbonat cu protectie solara. masa .scaune.frigider. . reseu pe gaz .hota.blat de bucatarie nou. chiuveta inox cu baterie toate noi.locuinta de nefumatori.dispun de toate actele necesare vinzarii.rog si ofer seriozitate.pretul este 18000 euro usor negociabil sau schimb la etaj 1sau 2 aproape de metrou cu diferenta din partea mea daca necesita ..

18000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Baicului - 54000 EURO Proprietar 54000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Baicului - 54000 EURO Baicului, Bucuresti

Proprietar vand apartament 2 camere Baicului strada Stolnicul Vasile,et 4/4,bloc din 1990 reabilitat 2017(fara probleme terasa) , confonrt 1,suprafata 57 mp,semidecomandat.Necesita renovare .Zona civilizata ,scara curata.Apropiere Lidl, mijloace de transport,20 metrii de parc,scoala ,gradinita, Profi la parter.Mai multe detalii la telefon(sunati oricand)

54000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Baicului - 19500 EURO Proprietar 19500 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Baicului - 19500 EURO Baicului, Bucuresti

Termopane,gresie,faianta,parchet,usa metalica,necesita zugravit,pret discutabil

19500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere casa Bucuresti, Baicului - 148 EURO lunar Proprietar 148 €
Inchiriere casa Bucuresti, Baicului - 148 EURO lunar Baicului, Bucuresti

Inchiriez camere la curte, zona Antefrig , Baicului . Camerele sunt mobilate. Mai multe detalii la nr. de telefon.

148 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Baicului - 15000 EURO Baicului, Bucuresti

Vand garsoniera comfort 3 in zona lidl baicului. Gresie faianta, usa metalica. Pret negociabil.

15000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.