Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Garsoniera Baicului - Mega Mall Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Garsoniera Baicului - Mega Mall Baicului, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere construit in anul 1987 in zona Baicului. Imobilul, in suprafata utila de 30 mp are 1 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere, et. 2, bloc 1982, Pantelimon – Ritmului Agentie - 0 comision - exclusivitate 102000 €
Apartament 4 camere, et. 2, bloc 1982, Pantelimon – Ritmului Baicului, Bucuresti

- APARTAMENT SPATIOS, SITUAT IN ZONA CU FACILITATI Agentia Imperial Imob aduce in atentia dvs. un apartament cu 4 camere decomandate, situat intr-un imobil P+10E, amplasat in zona Pantelimon – Ritmului – Baicului. Imobilul in care este amplasat apartamentul a fost construit in 1982, este reabilitat termic, curat si intretinut de locatari civilizati si o buna administrare. Apartamentul pe care vi-l prezentam este situat la etajul 2, are o suprafata totala de 105 mp, este spatios si bine compartimentat: patru camere, bucatarie, camara, hol, doua bai (una cu cada, cealalta cu dus), debara, doua balcoane. Locuinta are vedere mixta, balcoane inchise cu termopan, repartitoare de caldura, apometre. Nu dispune de amenajari recente, oferind astfel posibilitatea viitorului proprietar sa o personalizeze dupa propriul gust. Imobilul se afla situat intr-o zona cu acces facil spre mai multe directii, la cateva minute de Piata Iancului, Mihai Bravu, Bucur Obor, etc. De asemenea, in proximitate sunt diverse magazine comerciale (Profi, Lidl) si altele, la 5 min. Mega Mall, Piata Delfinului, la 10 min. Piata si Magazinul Obor, Veranda Mall etc. Zona beneficiaza de facilitati educationale si recreative, precum si baze sportive pentru copii. In ce priveste accesul la mijloacele de transport in comun este foarte usor, avand la dispozitie autobuze, tramvaie, metrou Iancului la 10 min. Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imperial Imob.

102000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de vanzare, Mega Mall, zona Baicului Agentie - 0 comision - exclusivitate 66000 €
Apartament 2 camere de vanzare, Mega Mall, zona Baicului Baicului, Bucuresti

CGA Home Consulting va propune spre vanzare un apartament de 2 camere situat la 600m Mega Mall. Apartamentul este situat la etajul 9 din P+10, intr-un imobil construit in anul 1983, recent anvelopat, detine o suprafata utila de 49 mp, living in suprafata de 18 mp, un dormitor in suprafata de 10 mp , o baie. Apartamentul a fost renovat in anul 2018, prevazut cu geamuri termopan, parchet, gresie, faianta. Imobilul are o pozitionare avantajoasa, acces facil catre toate punctele de interes, ideal pentru o familie, sau pentru investitie. In vecinatati se gasesc: Statie STB, Scoala Gimnaziala nr. 46, Profi, Lidl, Mega Mall, Farmacie, Bazin Inot Olimpia ( 400m) Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

66000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(